kurde takie łupy że ąz serce ściska... jak tak dalej pójdzie to sam wrócę do gry skoro sponsor rozdaje sure i statki na lewo i prawo
Posts by 19DaWiD45
-
-
pl1 z wywołania do tablicy dobrze wiesz kto co i jak z resztą całe uni wie co gdzie i jak
co do forum śledze je sobie z ciekawości a uni z sentymentu ale nic więcej mi się już nie chce, wał na wale i albo grasz albo śledzisz te wały.Jeśli grasz to z automatu masz nikłe szanse bo i tak zaora Cię pierdyliard statków, jeśli z kimś trzymasz to i tak ten ktoś zaora Cię przy pierwszej okazji . Walka z wiatrakami nie jest dla mnie już
Co do przyrostów to teraz jest ciężko komuś udowodnić czy ma sure z lewych kont czy z paczek czy poprostu z klonu takie czasy przyszły i z tym trzeba się pogodzić. P2W napędza grę do niebotycznych kiedyś % zyski GF rosną więc z technicznego punktu widzenia wszystko jest ok dla twurców/ operatorów.
Co do teamu to nie ma się co wypowiadać jest jaki jest inny nie będzie. (nawiązanie do wypowiedzi z całego DiDu ) sam kiedyś chciałem się tam dostać kilkukrotnie i nigdy się nie udało (to chyba za bana na forum za przekleństwa) bo w grze nie miałem nigdy , no albo poprostu mnie nie lubią
-
oo kurde pl1 zaczyna mówić ludzkim głosem w Dziale DiD jak i w ST normalnie nie wierze
Muniek wraca
-
@I am back tak jak Carlos trafiłeś w punkt z tym nickiem
ale dodam że potrafi także pw pisac jak i do mnie w tej sprawie ale na pytanie dalej nie potrafi odpowiedziec
-
Carlos ale nadal nie odpowiedział Ci na pytanie o nick
unika unika
co do przyrostów..w dobie paczek jeszcze cos kogos dziwi?
nowe konta mając po 10-12kk pkt robia dzienne przyrosty po 2-3kk stanowiące 30% wartości konta dzień w dzień
co to jest 30 baniek przy paczkomatach . 30 baniek to in post amator każdy może
-
Jeśli nie dostał akceptacji od PGs to jak może być ich Akademią
Tron czyli dawniej PędzącyJeleń jeśli się nie mylę ?Czy pędzący to nie wiem ale jeleń to tak
Tron z Disco Cetusa
-
Arcana założył akademię PGS i nie dostał akceptacji od PGS...
Dogadajcie się chłopaki co do akademii może i tron do niej dołączy
Graty i Szo!
-
Emeryci z Quantum w natarciu!
Graty , fajnie widzieć znajome nicki nadal grające
Przetopu
Szo pokonanemu
-
Temat prosty :
Jeśi będą przesłanki do back upu to należy go dokonać
Jeśli dokona się backup agresorzy nie powinni nic oddawać bo w tym wypadku nie są winni błędu serwera nie róbmy sobie już do końca jaj z tej gry bo dojdzie do tego że sami sobie zaserwujemy akcje w stylu nie lece bo i tak mu oddadzą a mi zabiorą....
Liczby robią wrażenie Graty i Szo (Backupu)
-
gratuluje starcia
co do dawida - no coz dla niego chyba nie ma znaczenia czyja dupe lize - wazne zeby byl bezpieczny .
dawidku przenosisz sie na inne uni?
gdzie tu lizanie jakiejś dupy widzisz ?
może przenosze może nie na Q już nie gram albo gram kto to wie -
Ładna ilość PC u Melmaxa
Co do rozporków Tomeego widać lubi bawić się rozporkami
Graty
Pokonanemu Szo kolejna spuścizna Gierka padła
-
Odbudowy Dastan, zdarza się najlepszym.
NoName graty wlotu z lotki.
Przy okazji trochę więcej pokory, Quantum to nie Virgo. Dopóki będziemy grali czyste ogame, jak to ST, nigdy się takim nie stanie. To zależy tylko od nas.
Chyba Guff faktycznie nie wiesz o czym gadasz
Quantum i czyste ogame? Dobrze ze za marzenia nie każą płacić , poważnie przechodząc tutaj liczyłeś na czyste uni?
Noname Graty trafienia , Stek podwójnie wypieczony za pyskówki zawsze smakuje lepiej
-
Jesli taki Scraple po calej swojej historii banow z Virgo nie dostanie Perma za caly cyrk ktory tutaj zdazyl odstawic ...
To rownie dobrze nasz team moglby obsikac komputery wszystkich graczy i powiedziec ze deszcz pada...
jeśli taki gracz jak THEIAN za historie banów na Eridanusie i kontynuacje stylu rozgrywki na Quantum nie dostanie Perm bana...
a czekaj!
Theian gra i ma się dobrze, ba nawet leci push za pushem i jest top 3 złomiarzem co miesiąć a od fuzji skoczył o kilkadziesiąt pozycji
W jakim on to sojuszu gra?
Obrzydliwa jest ta udawana czystość i wytykanie innym co samemu robi się codziennie.
dalibyście sobie już spokój z nabijaniem nastych postów pod tych tematem, nikogo już nie bawi ten cyrk, tylko rzygać się chce od tej obłudy i fałszu
Jedna i druga strona ma grubo swoje za uszami i takie próby wybielania się i negowania rzeczywistości są dziecinne
Prośba do moderatora o rozważenie zamknięcia tematu.
Nie zamykajmy tematu niech kwiatki dalej wyrastają
Fajnie się czyta jak od zarzutów do PA o oszustwa wychodzą oszustwa kryształków i ich kolegów
-
Team już zdecydował, bo konta wszystkich atakujących na banie.
Czekamy tylko na backup. Zgon jest poszkodowany. Na jego konto bana nie nałożono.
Graliśmy w różnych konfiguracjach, przeciwko sobie i pod jednym tagiem.
Zaczekajmy do końca. Wierzę w pomyślne rozstrzygnięcie dla Zgona.
Zdarzały się już bany po wielkich starciach a potem były ściągane , mnie już w tej grze pay2win nic nie zdziwi dlatego czekam na ostateczny wynik tylko ileż można czekać
-
Wpisze się przecież też długo zasiadałem na tym koncie na himalii. Przestałem czytać gównoburzę na którejś stronie. Tak jak Zgon robił ludzi w ciula, tak został sam zrobiony w ciula. W jaki sposób to nie mi oceniać. Parcie na szkło było zawsze. Śmieszą mnie teksty typu, że znam go i wiem, że nikomu by nie dał passów oraz, że on by tak nie poleciał. Na hima latał na pałe, więc może zły nawyk się odbił. Mi wkręcał bajkę przez pare lat. Może tutaj też coś wkręca.
Cieszyć się z czyjejś porażki, to cecha ludzi małych.
Kiedy, jak piszesz, zasaiadałeś na tym koncie wałki Ci nie przeszkadzały.
Wszyscy atakujący dostali bany, starcia nie są czyste, ale Tobie nadal to nie przeszkadza.
Niczego się nie nauczyłeś grając w Ekonomistach.
Gdzie napisałem, że się cieszę i, że mi to nie przeszkadza? Czekam na stanowisko GO, a nie Guffa.
Do czasu nie przeszkadzały, ale gdy zacząłem złomować legalnie konta, za które wcześniej zgon zapłacił to już mi to zaczęło przeszkadzać. Doskonale o tym wiesz.
Ale jak to? Zgon konta pod push kupował?
nie no nie możliwe inaczej byłby celem kryształowych na Q jak reszta takich graczy a nie z nimi latał
To musi być nie prawda skoro trzyma się z pl1 a przecież pl1 nie trzyma z takimi co konta pod pushe kupują, to zawsze było jego złotą zasadą na Q chyba że ponownie coś przeoczyłem i teraz nawet pusherzy są ok byle po tej samej stronie ?
Całe te Quantum to jeden wielki syf... topka flociarzy umoczona w gównie ponad uszy
Co do banów trzeba poczekać na oficjalne stanowisko Teamu wtedy można wieszać lub nie psy na kimś. Nie takie rzeczy ogame widziało
-
Gratki, ... tylko czemu ty tak zachwalsz PGS jak sam wszystkie ST ograniasz bez ich wsparcia. ... i tak od początku Uni to trwa, floty lepszej Ci trzeba
od początku uni to był anty PGS potem zawrócił
-
Czemu jedno rw wklejasz na forum kilka razy ??
To to nic .. Najlepsze bylo jak rozbilo sie 5 fal gsow, policzyl w kupe i wkleil jako 1 ST
Kotek [SET] vs. BuzzAstral [Immortal] ~ 4041,89 %
Ale jeszcze lepsze , ze nikt z taktykow na uni i moderacji sie nie skapnal
Btw piekna akcja
przetopu!
Pozdro !
Ty faktycznie
poprostu nikt tego nie czyta
-
-
Graty!! Konkretne floty w konkretnych starciach... nie ma już sensu rozpisywać się jak została dana flota zbudowana bo takie czasy na ogame że wszystkie chwyty dozwolone
Nie mniej jednak zrobić obronę i kontrę to trzeba się troszkę wysilić i tutaj się to udało
Przetapiajcie choć nie wiem czy jest sens flota i tak ogromna!
Pokonanemu Szo
-
Hahahahahah. Do 6.45 siedziałem i bym siedział na koncie do końca ale wywaliło mnie tego Mistrza jakoś nie . Zgłoszenie poszło. Oczywiście Pozdrawiam Team za ich wpadkę. Agresorowi nic bo po co leciał hahahah .
nie wywaliło nikogo z gry kto siedział zalogowany. To lobby wywalało z gry. Wystarczyło nie wychodzić do lobby a gra działała