Tankowanie 1 klasa ceny na stacji pójdą w górę
Szkoda że akurat Dada padł ofiarą ale taka jest ta gra
Dada SZo!!
Tankowanie 1 klasa ceny na stacji pójdą w górę
Szkoda że akurat Dada padł ofiarą ale taka jest ta gra
Dada SZo!!
Zdrowie najważniejsze a gra? olać odbudujesz zacięcie masz jak nikt inny na tym uni!!
Ładnie Tomee dałeś tym razem Trissowi trochę podrosnąć....
Triss ogarnij te fsy w końcu bo wyglądasz jak multi PGS do złomowania
1/3 Floty Tomeego to pz z Trissa
Kiery pakujecie pl1 i jego drugie konto ?
Konto whisky ma dopisek "Oddam"
wiec pewnie pozostaje tylko dogranie ile złotych w przelewie oznacza to oddam
A potem to juz tylko zdjecia urlopu. Fs z dupy. Zdjecie ksiezyca gęsiami z multi konta i piękny wpis na forum w dziale ST
Wpierw muszą zaobaczyć ile da się wyciągnąć PLN za Łisky by potem przeliczyc ile za pl1...w końcu nie można już latać bezkarnie gsami po kim się da więc trzeba sprzedać w bezradności a zmiany w urlopach jeśli nadejdą w formie 2/2 albo minimum 1/2 zrobią duże zamieszanie na uniach nie tylko tutaj
Trafiła kosa na kamień tak to się zdarzyło na Quantum
Obecnie jest 6 przy 130kk pkt straconych, do top 1 traci dużo bo jedynka ma 627kk pkt straconych ale wszystko przed nami
Na bank ma top1 w ilości ST i tego mu nikt nie zabierze
Szo triss!
olszyn4 co Ty się tak czepiasz Trissa. On się lubi bawić lubi zarywać nocki a 700kk zysku piechotą nie chodzi
Fakt że zyskując 700kk oddaje potem 7kkk ale co zrobić... to najlepsza obligacja PGS ... żadna inna nie daje im takiego zysku
Szo Triss !!!
Display MoreST sprawdź, wtedy zobaczysz jak Virgo i Himala rozegrali "królów quantuma"
P_A list:
1.pl1: ufs, zrobi fs będzie bronil cała noc i caly dzien, moony posciagane po fuzji
2.szon pla to samo, tylko bez moonow bo wieczny ufs, dobrze ze maja jeden komputer
3.nalimko obudzil sie bez moonow
4.dobrysen ten jest dobry, przeklikal tyle anty na glupie akcje, to nawet scruple nie wydaje tak głupio jak on, nie mówiąc o akcji gdzie cala flote wysłał na podstawke do pla i o malo jej nie stracil
5.ten byly GO terqeu cos tam, bez moonow, ufs
6.guff wielokrotnie przełożony jak siostry w zakonie, nawet jak podzielił flote to mu ją zdmuchnęli, flota wieczny lot, boci idle jak szalony, ogolnie pies zgona, jak zgon sie skończył szuka przy-jacól
7.zgon dwie kradzieże, dwa złomy, a tylko on ma nick skreślony
Dawno nie widziałem takiego wypunktowania solidnego ![]()
Dziwne że "Elyta" Quantum która tak pastwiła się nad satelitami przed fuzją teraz zanikła...
Graty Bushido fajnie Cię widzieć znowu na cetusie:)
Przetapiaj rośnij i graj
Pokonanemu no cóż... Szo już nie tylko PGS go bije
oo Bushdo wrócił... Graty kolego ![]()
Noobas Szo choc nie ma czego bo strata mała
Zaczynałem na uni 1, na starym, dobrym blue jeszcze. Wielu z Was miało wtedy mleko pod nosem.
Oddał bym wiele żeby tamto Ogame wróciło. Obecne weszło w nowy wymiar.
Teraz się już nie obserwuje, nie planuje, nie czeka się z bijącym sercem na wynik ...
DrZgon powodzenia we wszystkim co zamierzasz i wszystkiego najlepszego.
Ja na u43 też na starym. i to było lepsze ogame nie było paczek paczkomatów nie było tyle wałków i nie było tyle płaczu. Temat jest raczej do zamknięcia bo już nic tutaj się nie wydarzy . Zgon idz za radą Bufetowej serio
Przecież ART tym razem wytłumaczył co zrobił co testował co sprawdzał i określił na jakiej zasadzie konta są zabezpieczane i jakie są możliwośći logowania. Może wpierw sprawdzić swoje otoczenie czy ktoś nie leci w kulki z Tobą Zgon? Skoro od Sierpnia było logowanie na sprzęcie które te logowanie autoryzowało a mamy listopad/ kradzież koniec października to wygląda to podejrzanie z Twojej strony Zgon tudzież Twojego otoczenia .
Dziwne jest tylko to że drugi raz w krótkim odstępie czasu na Twoim koncie dzieje się takie coś , gdzie reszta kont tego uni nie cierpi na takie sytuacje
Ja od ostatniego włamania nie mam otoczenia.
To pozostają Ci tylko organy ścigania. Działanie ich też ART dokładnie opisał kilka postów wyżej . Tym razem wykazał się troszkę co nie jest u niego normą ale sądze że pomógł na tyle na ile mógł
Przecież ART tym razem wytłumaczył co zrobił co testował co sprawdzał i określił na jakiej zasadzie konta są zabezpieczane i jakie są możliwośći logowania. Może wpierw sprawdzić swoje otoczenie czy ktoś nie leci w kulki z Tobą Zgon? Skoro od Sierpnia było logowanie na sprzęcie które te logowanie autoryzowało a mamy listopad/ kradzież koniec października to wygląda to podejrzanie z Twojej strony Zgon tudzież Twojego otoczenia .
Dziwne jest tylko to że drugi raz w krótkim odstępie czasu na Twoim koncie dzieje się takie coś , gdzie reszta kont tego uni nie cierpi na takie sytuacje
Dziwne żę tylko Zgona flota trafia na żyletki a floty pl1 whisky czy reszty soja Zgona nie...
bo tylko on jest w stanie wlozyc pare k PLN i postawic GS z paczek. Konta flotowe tej mozliwosci nie maja - stad on jest realnym zagrozeniem wg pusherow - tak to widze
mnie dziwi że ktokolwiek jest w stanie włożyć w tą grę więcej niż równowartość 4paka z żabki ![]()
tak czy siak jeśli to kradzież to jest to przestępstwo które można udowodnić
Mnie zastanawia jedno. Jak można dać się dwa razy oskubać z konta? Albo to jest typowe lamerstwo w zabezpieczeniach albo zasiadanie osób trzecich nie do końcu uczciwych z właścicielem konta albo poprostu handel kontem z przykrywką niby kradzieży nic innego do głowy mi nie przychodzi.
Kolejny fakt zastanawiający jest taki czemu właściciel konta robi temat na forum wywołuje Arta który nigdy nic nie robi zamiast zgłośić sprawę do służb wiadomego pochodzenia. Przeciez stracił pieniądze stracił bezpieczeństwo w sieci doszło do włamania strata jak najbardziej przewyższa niską karalność czynu więc organy z automatu takie sprawy biorą i przeważnie dochodzą do sprawcy,,, no chyba że od razu wiadomo że sprawcy nie ma tylko ofiara i złodziej to jedna i ta sama osoba ![]()
Dziwne żę tylko Zgona flota trafia na żyletki a floty pl1 whisky czy reszty soja Zgona nie...
To już jest zgłoszone w prokuraturze bo nie jest normalne ile razy można gwałcić jedną i tą samą osobę ![]()
Jedno jest pewne Triss top 1 uni cetus w straconych jest jak najbardziej realne. Top 1 w ilości ST po złej stronie już ma
Triss ogarnij sie albo skończ karierę na tym uni bo jak widzisz jesteś porządną porcją liczb w exellu PGS
Ten romans jest zbyt ostry powoli
Przetopu i Szo ![]()
Graty tankowanie 1 klasa
Moczy Mordko mówiłem w weekendy nie moczymy a jak moczymy to U zarzucamy ![]()
Szo!!
Zastanawiam się czy nie podać całego PGS do sądu za gwałcenie Trissa ![]()
Wy to już w tym zawody robicie kto więcej i kto mocniej z tego co widzę
Triss ogarnij się bo cała 1 strona ST będzie Twoja i to nie będzie powód do dumy
Graty Tomee
Triss Szo
Kurde Triss przy ciężkich dniach wrzuca się U i śpi spokojnie
Masz zacięcie do gry to fakt ale lądujesz hurtowo w reckach PGS nad tym musisz popracowaćbo póki co farming-złom -odbudowa a sojusz dostaje po uszach i za to a Kartez już nie ma paznokci do obgryzania ![]()
Audi Graty miałeś fajną noc zakończoną upieczonym stekiem
Podbijam ![]()