Posts by gumik18
-
-
Szkoda gadać, przez ich błędy są tylko na przemian poszkodowani. Ja też miałem taką sytuację że w ich ulu stało pare sztuk pancków. Nastepnego dnia dowiedziałem się że gość był full na FS i nawet tego nie widział.
Puki nie ponaprawiają i nie zaczną z tym wszystkim coś robić to nic innego jak tylko dać se spokój z tą grą bo to nie ma najmniejszego sensu a GO i tak pewnie gówno zrobi jak to oni wiecznie wy.... mają na wszystko.
Akurat z tego co pamiętam to Ty mocno cieszyłeś się z zysku i za bardzo nie dopuszczałeś wiadomości do siebie że mógł wystąpić jakiś błąd gry
.
-
Admin nawet się nie wypowie bo pewnie myślą sobie co za zryci ludzie jak można grać w takie .... PADAKA do 2. Oczywiście gratulacje ataku. A Obrońcy dobrego fs
-
Bulgar_mks co do odbudowy to ja też mogę się dorzucić
nie wiem jak zabujca6 ale to też dobry chłopak.
A tak na poważnie Bulgar_mks gratulacje osiągnięć na tym uni bo faktycznie byłeś a może po odpoczynku nadal będziesz czołową postacią Perseusza. Jak wszyscy piszą jest to uzależnienie prędzej czy później pewnie się spotkamy jak Bóg da a wtedy już rożnie może być nawet może razem będziemy latać bo czemu nie
. Co do samej gry chyba wszyscy są już zmęczeni oprócz Mango dominatora
bo ten to wariat ma wenę
Powodzenia w realu a jak zechcesz wrócić to zapraszamy . Co do starcia
a więcej gratulacji było na priv. Pozdrowienia dla całego Perseusz
-
Tragedia ale polecam latanie exp flota prawie zawsze wraca z miejsca skąd startowała a o ile nerwów mniej. A jeszcze jak człowiek kupi jakąś paczkę to nawet latać nie musi. Kalkulator nie potrzebny i czas dla rodziny a Go nie musi odpowiadać na wasze głupie zgłoszenia jakby to było najważniejsze bo komuś cyferki się dodały albo nie zniknęły . Wy naprawdę nie widzicie że wszyscy nas graczy mają w takim magicznym miejscu? A tyle fajnych gier teraz powstaje
Pozdro
-
Fajny zysk już można coś przetopić.
Ile anty wystrzeliłeś na ten telep ?
Nie za anty się stawia teleport tylko przyśpieszaczami.
Obrońcy
-
Do pana z góry
myślę że na każdym uni jest top1
skoro robi podstawkę, zbiera złom , kontruje recki no i oczywiście ustawia od razu pilota na dok
. Gratulacje planu i wykonania pierwsza klasa jednak szkoda tego złomu
Panie Xearo nie wszyscy są tacy pro jak pan a jednak sobie grają . Pozdro dla normalnych ludzi
-
Na starcie chciałem podziękować całemu sojuszowi CHAM.
Byłem tak zły na tą akcję i na zawieszoną flotę, że było mi wszystko jedno czy dzisiaj skończę grę.
Moja wiadomość do Medziu.
,, Szczerze moja wisi w powietrzu i nie wiem kiedy się odblokuje . Jeśli mnie trafie to kończę grę bo to nie ma sensu. Wiec jeśli chcecie się jeszcze pobawić to prosił bym o nie atakowanie bo to nie sprawiedliwe ale jeśli liczy się dla was tylko surka i wygrana nie w byle jakich warunkach to możecie czatować. Nie wiem czy zatrzymasz tą wiadomość dla siebie czy dasz znaka innym. Ale jeśli Go nie panuje nad grą to chociaż my bądźmy wobec siebie w porządku.''
Chłopaki wywiązali się ze swoich słów w przeciwieństwie do Go które zostawia graczy samym sobie na pastwę losu. W miejscu gdzie słońce nie dociera ma ich. Jak ktoś pisał gracze ogame są gotowi do mega poświęcenia. Jeśli ktoś gra aktywnie pół roku coś zbudował co dla jednego może być mało ale dla niego jest dużo to co ma teraz nie spać 24h i czekać aż mu się flota łaskawie pojawi? Ręce opadają.
Dziękuje zabujca za akcję i spory czas na telefonie
a co do Magnata gratulację pierwszego lotu i mam nadzieję że nie ostatniego.
-
Brawo panowie kolejnej szybkiej akcji
, żartuje oczywiście
. Chyba czas wywiesić biała flagę a flotę sprzedać i przetopić na eko
. Szkoda tego konta. Ze zmiana właściciela tak jest że warto wtedy przypilnować bo są duże szanse właśnie na taki strzał. Pozdro dla CHAMÓW oprócz Hycla bo to cwaniaczek numer 1 hahaha
-
Shepard walczy
Nie to co ja po jednym strzale biała flaga
-
ST pierwsza klasa
Człowiek uczy się na błędach. Obrońca nie z pierwszej łapanki wiec starszy gracz wyczuł by smrodek na kilometr
a szalony gracz musi poczuć na własnej skórze
No ale nic
. Pozdro dla SD z Lacerta
no i oczywiście dla skodd bo chyba kolegów mu brakuje
-
Akcja naprawdę taka że można mocno się zdziwić
. Tak wiec cwaniaczek numer 1 na Perseuszu uśpiony
Pan Hycel ma rację nie kupował paczek to trzeba mu przyznać tylko kupił konto top3 flota jak swoje wtopił. No to w tym przypadku albo trochę paczek albo zawsze możesz do Yody zagadać może charytatywnie odda
Co by nie było
. Pozdrawiam napinacz numer 2 na Perseusz. Ciekawe tylko dla czego mam tylu znajomych na tym uni? może nie taki ze mnie napinacz
. Co by nie było do góry głowa i kombinuj też pewnie bym się na to nabił
-
Gratulacje
Obrońcy oczywiście
-
Gratki ładnie lecisz
Przetapiaj
-
Dobra odpisze jak ja to widzę bo to co piszecie już mnie tak śmieszy że masakra. Po odejściu SGI mocno aktywnie pograłem jeszcze tydzień. Później latałem sobie. Nie chce mi się grać ale nikt mnie tu nie zezłomuje bo się pilnuje i najważniejsza rzecz nikt nie skanuje. Większość z CHAM robi mnie solo z pięknym zyskiem. Pomyślałem zmobilizuje chłopaków i powypisuje im jakieś głupoty może akurat mnie trafią i zakończę grę bo szkoda rozstawać się z kontem które jest w pełni sprawne. Co do odpowiedzi do Balboa nie chodziło mi o ten wasz atak tylko o to że mimo że zarówno Shepard jak i Ja skończyliśmy w reckach jego sojuszu. Ale trochę się człowiek nauczył. Co do szczegółów :
1. Nigdy nie nazwałem siebie pro graczem.
2. Nigdy nie napisałem że mnie nie złapiecie. Każdy jest do złapania tylko taka różnica że wy lecicie sami a my musimy się w 5 zbierać żeby coś osiągnąć.
3. Przy wypisywaniu do was NIGDY nikogo nie obraziłem ani nie byłem agresywny a może bardziej pisałem w formie żartu. Tylko po to żeby was zmobilizować
4. Spokojnie mogę stracić flotę i podziękuje za grę jeśli nie zrobię fs albo będzie to faktycznie normalna akcja.
5. Co do waszego ataku leciały 2 piloty fakt. Pisałem z naprawdę normalnym kolesiem z chamów po ataku i powiedział że pierwszy plan to mieli lecieć 17:05:07 czyli o 2 sek za szybko. Jasne może i mogło być tak jak pisze Medziu o opóźnieniu pilota lecz pisał to jak już potwierdziłem i nie było tajemnicą o której wylądowała flota. A tutaj cytat pana Blugara pod ST na mnie ,, Osobiście myślałem, że dostał 10sek na ucieczkę. Gdybyście zrobili tak jak pisze Medziu na pewno bym pogratulował. ( Wiem też mieliście lagi ). Ale nie zgodzę się na utratę floty przez to że przed 16 nie miałem już dostępu do konta a odzyskałem go o 17;30.
Pozdrawiam więcej spokoju dla wszystkich.
-
Gumik, troche sie znamy, wiec grzech sie nie wpisac.
Procent robi ogromne wrazenie, zysk takze, obronca takze nieprzypadkowy.. Gratulacje
Dzięki , sporo z moich umiejętności obronnych to Twoja zasługa
Nie mogę tego ukryć. W ich przestrzelonym ataku również miało być zawrócone stacjonuj ale pifko mi za bardzo smakowało
Mają duża przewagę ale jeszcze walczymy
Pozdro.
-
-
Brawo Mango. Duża aktywność popłaca.
Dla obrońcy oczywiście
.
-
-
Nawet nie wiesz dlaczego oddam. A się produkujesz Ci co ze mną rozmawiają wiedzą że nie gram aktywnie już ponad miesiąc jak nie dwa. Nie spinaj się jak plandeka na żuku idź sobie paczkę kup czy coś .