Śmieszny typ z Ciebie Pokazałeś na swoim koncie co potrafisz
. Więcej ST nie musisz wstawiać
Posts by gumik18
-
-
A też skomentuje. Skilla Ci przybyło ciekawe. Eneczka zaliczył kilka złomów i się odbudował. A Ty po złomie co zrobiłeś ? Kupiłeś konto top 2 floty ? jak dobrze pamiętam
. Gdybyś grał na swoim koncie to jedyne co mógłbyś zrobić to sobie solo loda kupić. Nie wiem jaką satysfakcje macie z gry pakując w nią kasę i będąc najlepszym zabijając zdrową rywalizację. No ale co ja tam biedota mogę o tym wiedzieć. Jedyne czego można pogratulować to wyczucia czasu. Reszty bez kasy by nie było.
. Obrońcy
-
Podobno kasy u was dużo ale co biedota może o tym wiedzieć...
-
Kup kolejne konto kolego
-
,,Zwinął coś ziomek, cham się pruje, wyłapał w globus, wpada w regał,,
Sokół - Jednorożec
-
Człowieku czym ty się szczycisz
Żona pewnie też jest z Tobą tego samego powodu co Ty w topce na tym uni
, fajnie by było gdyby otworzyli serwer bez paczek. Dobrze że znalazł się kolega co ma 700k pancy i nie wykonał nimi ani jednego lotu
. Brak słów ta gra straciła sens. Wolałem grać 6 miesięcy żeby zrobić 1000 okrętów wojennych niż to co się teraz dzieje. Ocena Twojej gry
Pozdro
-
Gratulacje panowie! Obrońcy nie ma co życzyć
bo jak z rozmowy wynika idzie pełną parą. Zabuja całkiem ładna flota. Po nocach chłop nie śpi to i profit jest !
. Chyba za dużo pije a za mało gram
, Pozdro!
-
ST kosmos !
. Szkoda że na sojuszniku... Knop
. Atakujący wykorzystują każdy błąd
.
-
Raz u góry, raz na dole
Raz na nowym uni raz na starym i się kręci kabarecik
dla atakujących, wyczucie czasu perfekt. Ale z moich informacji Vendetta lepiej się bawił od was tej nocy
, a może będzie za 9 miesięcy
. Każdego cieszy co innego
. Vendetta
. Gra to tylko gra
Hefi nie spinaj się
masz
. Pozdro !
-
Gratki LOVCA
Pięknie dofarmione do końca
.
-
-
A to dopiero początek
a noc jeszcze długa. Dzięki za wspólny lot do zobaczenia
po tej czy tamtej stronie
-
Nie obrażając nikogo moim zdaniem tylko ( wstaw słowo ) korzystają z usług SD tylko po to żeby być chronieni. Ciekawe ile twoich ,,kolegów'' straciło przez nich floty.
-
Z tą opozycją to nie wiem kto to wymyślił. Szczerze myślałem że to będzie Balboa. Odbudowywać nie ma zbyt wielkiego sensu bo będąc na urlopie chłopaki z SD obserwują czy aktywek nie ma. NBD-
, Bane-
, Ostatni -
- Balboa, Ricco
, Sebastian -
. Może wpadnę jeszcze na chwilę a na ten moment wygrałem
Pozdrawiam wszystkich co to czytają powodzenia
-
Camla długo się bronił.
chociaż wątpię czy będzie .
-
Gratulacje ST. Dla sprostowania bo kilka osób mnie się pytało. Nie miałem z tym nic wspólnego. Dla atakującego szybkiej odbudowy. Dziwna jest ta gra obserwujesz gościa tracisz cenny czas, tracisz gs żeby zniszczyć mu moona. Widzisz jego flotę ale co z tego ? Jak od razu pisze do Ciebie jakiś burak ( Lord Bane ) oczywiście nie chodzi mi o umiejętności czy zgranie z resztą chłopaków bo to jest na naprawdę wysokim poziomie i Ci grozi że masz nie lecieć że zaraz będziesz w reckach. Na plus z mojej akcji nie wyszedłem ponieważ dałem ciała w kilku kwestiach ale człowiek uczy się na błędach.
Pozdrawiam normalnych ludzi dla których to tylko gra a nie całe życie .