W sumie dwóch floociazy piękne starcie, ale jak koacerwacja była od 10:00 do 10:30 a starcie 10:25
Więc i ja się wypowiem na temat Lukosa i całej akcji. Jeśli chodzi o samego Lukosa jak już pisalem mu w prywatnych wiadomościach, podejrzeń jest dużo jeżeli chodzi o czystość jego gry chociazby lotki z naszej strony o randomowych godzinach układy, dwa obok i parę minut po tym jak siada lotka jej skan. Nie wiem, nie mi to oceniać czy wiedział i klikal w kółko pięć ukladow w lewo i piec w prawo. Jeżeli jednak siedzial i robił tak to jak pisałem należy się mu szacunek. Co do samego starcia, było różnych prob zezlomowania, lotki, loty na atakuj, szpieguj itp. Wysłane randomowo i tak było tym razem skan, szybkie wysłanie recy i floty a chwilę potem wywaliło mnie z powodu konserwacji serwera. Więc wszystkim spiskowcom że logowałem w trakcie konserwacji odpowiadam ze mogłem się zalogować dopiero jak wszyscy mniej więcej 10.25. Widze że informacja o konserwacji była już od wczoraj a sam o niej zapomniałem jak pewnie sporo graczy. Lukosa zgubiła pewność siebie że i tym razem będzie jak zawsze, ale tym razem pomogło szczęście. Tak więc odpocznij, i wracaj do gry;)
Na początek gratuluje pięknego ST niezależnie czy wykorzystałeś konserwacje czy nie, jak tak to gratulacje za błyskotliwość, a co do tego czy Lukos używa botów czy nie to nie mam pojęcia, ale jak lądujecie lotka w układzie gdzie ktoś robi expedycje jak to zrobił Strachu wczoraj w moim układzie to tylko słępy by nie zauważył, po drugie jak go non stop nękaliście to się pilnował i tyle. Do tego klepiecie konta (floty) za kasę bo to widać to jak możecie komuś wytykać, że oszukuje.Wiem wiem bo można.
Pozdrowiam