Nie mam za co Plazmy lubić bo nie raz mi krwi napsuł, ale przy nadchodzącej fuzji myślałem, że się bardziej zjednoczycie bo napewno będzie ciekawie, a tu taki klops.
Posts by Edeks
-
-
Bardzo szybka akcja sam nie dał bym rady,a i we dwóch trzeba było ss dorzucić. Dziękuję Wyszczalowy za szybka decyzje oraz lot.
-
Gratki oby tak dalej
-
Widzę, że powoli się rozkrecasz i jesteś po właściwej stronię, czekamy na kolejne.
-
Niema czego gratulować flota kupiona za pieniądze, to teraz sobie lata i nikt mu na tym uni nie zagrozi, tyle w temacie. Macie przykład Czesia który trzaskał co chwile ST i jakoś nie wyprzedza czołówki w punktach wiec niema się czym podniecać. Za kupowanie antymaterii oszukując powinien być BAN dożywotni, ale Gameforge nic z tym nie robi bo kasa się zgadza.
-
Z całym szacunkiem ale troche wstyd, wstawiać ST gdzie głównie, twoja flota została rozbita
Odejmij od tego chociażby sondy i juZ by nie było tego starcia w tym dziale ;p
Właśnie o to chodziło, żeby rozbić flotę przy okazji trochę surki zgarnąć taki styl gry. Widzisz nie każdy ma czas, żeby floty pilnować 24h więc ja rozbija , a przy okazji wyszedł marny stek, ale co z tego cel został osiągnięty.
-
Pewnie bot był użyty wiec nie ma czego gratulować. Czesio czołówki nie może dogonić choć zdominował ST. Naprawdę nie jest wam szkoda tej kasy za chwile będziecie oddawać konta bo się znudziło.
-
W sumie dwóch floociazy piękne starcie, ale jak koacerwacja była od 10:00 do 10:30 a starcie 10:25
Więc i ja się wypowiem na temat Lukosa i całej akcji. Jeśli chodzi o samego Lukosa jak już pisalem mu w prywatnych wiadomościach, podejrzeń jest dużo jeżeli chodzi o czystość jego gry chociazby lotki z naszej strony o randomowych godzinach układy, dwa obok i parę minut po tym jak siada lotka jej skan. Nie wiem, nie mi to oceniać czy wiedział i klikal w kółko pięć ukladow w lewo i piec w prawo. Jeżeli jednak siedzial i robił tak to jak pisałem należy się mu szacunek. Co do samego starcia, było różnych prob zezlomowania, lotki, loty na atakuj, szpieguj itp. Wysłane randomowo i tak było tym razem skan, szybkie wysłanie recy i floty a chwilę potem wywaliło mnie z powodu konserwacji serwera. Więc wszystkim spiskowcom że logowałem w trakcie konserwacji odpowiadam ze mogłem się zalogować dopiero jak wszyscy mniej więcej 10.25. Widze że informacja o konserwacji była już od wczoraj a sam o niej zapomniałem jak pewnie sporo graczy. Lukosa zgubiła pewność siebie że i tym razem będzie jak zawsze, ale tym razem pomogło szczęście. Tak więc odpocznij, i wracaj do gry;)
Na początek gratuluje pięknego ST niezależnie czy wykorzystałeś konserwacje czy nie, jak tak to gratulacje za błyskotliwość, a co do tego czy Lukos używa botów czy nie to nie mam pojęcia, ale jak lądujecie lotka w układzie gdzie ktoś robi expedycje jak to zrobił Strachu wczoraj w moim układzie to tylko słępy by nie zauważył, po drugie jak go non stop nękaliście to się pilnował i tyle. Do tego klepiecie konta (floty) za kasę bo to widać to jak możecie komuś wytykać, że oszukuje.Wiem wiem bo można
.
Pozdrowiam
-
Powoli się rozkręcasz gratuluje i do następnego ST po właściwej stronie
-
Piękne starcie jak to mówią "raz na wozie raz pod wozem"
-
Gratuluje pierwszego steka na tym uni, czekamy na kolejne
-
Cześć,
Mam pytanie do Was ludkowie z Kerberos, macie tam u Siebie PZ z obrony?
Na szczęście niema
-
Rzucił się kolega jak pies na jeża i wyszło słabo, ja bym tego nawet nie wrzucił na ST bo kolega na moje się rozbił, ale życzę
dla agresora
-
Edeks nie płacz za małego pstryczka dzisiaj
Spiacy Wilk [N-H] vs. gasan [BOKS] ~ 3050%
Jak się gra na botach to nic szczególnego, do tego 17 razy więcej punktów wiec czym tu się chwalisz bocie
-
-
Czyli złom z dostawa do domu, nic tylko się cieszyć
-
Piękny Stek, a jak chcą to niech się rozbijają w ramach zemsty
-
-
Jak widać kto mieczem wojuje od miecza ginie
-
Trochę ropy poszło, żeby ruszyć to żelazo
Agresorowi
trochę tych lm-ow spadło, żartuje oczywiście graty pięknego steka.