Ale klakier buhahaha
Posts by Mamut
-
-
A co się miało zmienić? Przecież ja tego nie wymyśliłem, tylko inni gracze którzy z Tobą / Wami grali pisali takie rzeczy już wcześniej, i wrzucali dowody w postaci screenów nawet tu na forum niektórzy spod ukrytych nicków niektórzy nie. W pw również pisali ciekawe rzeczy... Ja tylko wyraziłem swoją opinie i dalej ją podtrzymuje bo wierze, że nie jesteś uczciwym graczem który w 100% gra tak jak ja czyli bez programów bez antymaterii tureckiej, bez hodowli multi kont do złomowania i innych niecnych podstępnych zagrań które mają na celu zboostowanie konta po to żeby mieć taką przewagę, że nawet jak całe uni by się skrzyknęło na ciebie to i tak by nic nie wskórali. I jeśli nie masz honoru i godności, a w lustrze możesz sobie spojrzeć w oczy, na forum publicznie wmawiając że doszedłeś do takiej punktacji uczciwą grą bez wspomagania w żaden haniebny sposób, to pozdrawiam. Mi taka gra nie sprawiała by przyjemności, ale skoro mówisz, że cieszy cie potrójnie... To może kiedyś dorośniesz i zrozumiesz.
Nie mam zamiaru przepychać się tutaj i robić telenoweli bo generalnie rzecz biorąc mi to wisi i powiewa tym bardziej teraz po złomie. Koń jaki jest każdy widzi... (No może nie każdy ) Nie trzeba dalej dyskutować. Jeżeli ktoś wierzy, że taka kolosalna różnica w punktacji miedzy graczami jest wypracowana uczciwie (skillem haha umiejętnościami haha, klikaniem falangi co sekundę przez 10h żeby zobaczyć kiedy flota zawróci haha) to musi próbować wsadzać kwadraty w okręgi, bo innej opcji nie widzę. Ale z takimi osobnikami nie dyskutuję bo sprowadzą mnie do swojego poziomu, a później pokonają doświadczeniem
NARA! -
W końcu przegrałem z Morfeuszem i zasnąłem... Czy boli mnie strata floty? Ani trochę. Już od jakiegoś czasu coraz bardziej odechciewało mi się grać na tym opustoszałym uni. Każdy kto lata widzi dobrze jaka jest sytuacja. Urlop urlop urlop idlak idlak urlop. To wszystko dzięki wam, zostało jeszcze dosłownie paru z flotą zezłomujcie ich i sami będziecie grać ze sobą. Przewaga w punktach i we flocie względem "normalnych" graczy jest przytłaczająca, przez kupowanie tańszej antymaterii tureckiej z użyciem programów do zmiany lokalizacji czy jak to się odbywa dokładnie nie wiem bo nie korzystałem z takich rzeczy, uciekanie na urlopy przed dostanie za to bana, niektórzy z topki tak się ratowali przed stratą floty. Kupowanie kont za pieniądze i złomowanie im floty też jest faktem o którym wiedzieli inni gracze (lepsi ode mnie pod względem punktowym, bliżej kuluarów i tego co się wyrabia za "kurtyną") i pisali o tym wcześniej niż ja. Zaznaczam, to nie ja takie rzeczy pisałem pierwszy i nie jedyny... Korzystanie z nielegalnych programów do gry. .. Byłeś jedyną osobą która skanowała mnie po kilkadziesiąt - kilkaset razy dziennie (a może to bot? jak ktoś mi zasugerował), na drugim miejscu never, a reszta skanów to jakiś przypadkowy skan raz na jakiś czas, co tylko daje obraz temu jak wygląda rozgrywka na Lacercie. Zbudujesz kilka stateczków i trafiasz na talerz zezłomowany w 99% przypadków przez bilbo bagginsa i nevera co widać po starciach zamieszanych na forum, praktycznie wszystkie wysokie % to oni. Szczerze mówiąc myślałem, że to się zakończy dużo szybciej poprzez ściągniecie mi moonów i klikanie na falangę palcem co sekundę przez 10h żeby sprawdzić kiedy zniknie moją flotą z falangi co pewnie zrobił byś jak przystało na uczciwego gracza za jakiego się tutaj opisujesz - ręcznie Jeśli niebawem nie scalą tego uniwersum z innymi to będziecie musieli hodować multi konta do złomowania żeby tu wrzucić jakieś ST, jeśli już tego nie robicie
Swoją drogą bilbo baggins czujny jak ważka o 22 o 1 w nocy o 3 w nocy o 5 w nocy o 7 rano o każdej porze dnia i nocy każdego dnia. Skumajcie to, tylko RAZ przysnęło mi się na CHWILE, chwila moment i już wchodzi mi do domu wynieść telewizor Czy to on tak ślęczy nad tym ogame czy to może bot?
Wiadomo obrońcy a atakującemu żeby nie było, że się wyłamuje z tego schematu
Pozdrawiam wszystkich sojuszników i dobrych uczciwych ludzi ELOO -
Shepard ziomeczku, nie żeby coś ale naprawdę chce Ci się latać po takie drobne będąc top8? "Agresor zyskał łącznie 53mln jednostek" Przecież to są cele dla słabych graczy żeby Ci którzy latają i grają aktywnie się rozwijali, ale żebyś Ty kasował słabeuszom floty. Jaja jakieś. Ty jesteś dumny z tych rabunków, że się chwalisz takimi pierdami?
-
Po pierwsze... Gdzie nasze 700 baniek za las?? Po drugie, faktycznie nie za fajnie wyszło z tym zdublowanym atakiem i jeszcze jak się okazało musiałem wyjść z psem, a to był dla mnie pewny wlot (jednak czas pokazał, że nie taki pewny, NIC NE JEST PEWNE kurde). Także ten, dokładam swoje przeprosiny za zaistniałą sytuacja dla Sheparda Po trzecie natomiast obrońcy szybkiej odbudowy. Ten atak mógł by się nie odbyć bo w sumie nic nie zarobiliśmy Właściwie to suma sumarum później straciliśmy, ponieważ Tezurowi się przysnęło na krzesełku Mam cichą nadzieję, że obrońca przechwycił złom i będzie miał za co częściowo się odbudować to będziemy mogli powtórzyć tym razem z zyskiem hehe Pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi, pis joł
-
No cóż, dzięki za podpowiedź, zgłosiłem do supportu. Zobaczymy jak to się zakończy. Nie żeby specjalnie płakał po straceniu takiej śmiesznej floty ale co nie z mojej winy to nie z mojej winy.
-
Powiem tak, bardzo dziwne to co się stało.
27.01 godzina jakoś przed 3 w nocy, jestem online wysłałem 2 ataki. Godzina 3 w nocy zawsze wtedy wylogowuje mnie z ogame, normalka zawsze się po tym loguje z powrotem bez problemu. Teraz jednak nie mogłem się zalogować... Wystąpił problem "Nieznany adres e-mail lub niepoprawne hasło. Spróbuj ponownie lub kliknij na "Nie pamiętam hasła". Próbowałem zmienić hasło wchodzę na e-maila patrzę a tam wiadomość z Gameforge - wykryliśmy podejrzaną aktywność związaną z Twoim kontem. Jeśli to Ty, to zignoruj tę wiadomość.
Jeśli jednak to nie Ty próbujesz się zalogować, musisz koniecznie zmienić swoje hasło .Dostałem tego maila o 3 w nocy i już nie mogłem się zalogować ani nic nie dawała zmiana hasła, a zmieniałem z 10 razy...
Dzisiaj jakimś cudem? Udało mi się zalogować po 1 próbie zmiany hasła. Więc nie wiem czy mam się doszukiwać jakiś teorii spiskowych czy po prostu zawinił system logowania ogame/gameforge w każdym razie, byłem cały czas "dostępny", normalnie odebrał bym floty z ataków i nikt by mnie nie zezłomował, a tu taka sytuacja. Widzę, że agresor nie wkleił raportu to udostępniam przy okazji opisując mniej więcej co się odwaliło. Bardzo nie fajnie się traci flotę w taki sposób nie z własnej winy
Dnia 27-01-2023 06:39:52 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Wymiatator [S_D]
Obrońca Mamut
Ciężki myśliwiec 9.322
Krążownik 7.186
Okręt wojenny 2.630
Recykler 7.439
Sonda szpiegowska 1.446
Bombowiec 997
Niszczyciel 655
Pancernik 1.174
Reaper 702
Pathfinder 3.055
Pancernik 69.112 ( -888 )
Sonda szpiegowska 4 ( -0 )
Agresor stracił łącznie 75.480.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1.257.782.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 434.074.800 metalu i 291.818.400 kryształu.
Agresor przejął łącznie 85.510.043 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 439.051.430
Kryształ: 287.915.032
Deuter: 8.956.781
agresor zyskał łącznie 735.923.243 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -728.434.630
Kryształ: -482.460.632
Deuter: -132.396.781
obrońca stracił łącznie 1.343.292.043 jednostek.
Moderator Neferet:
Wulgaryzm