po prostu Szymon ty szubrawcu sam jesteś paczkomatem a śmiesz pouczać innych! Totalne buraczane podejście do sprawy. Słabe ST jak na tę tysiące wtopione w konto. Idź do...
Posts by Pedri
-
-
Drogi graczu tu OGame. Mamy w poważaniu problemy jakie Cię trapią. Ale jest na to rozwiązanie. Kup anty na promocji i wymieniaj na paczki surowców co byś se stratę powetował 🙂 i nie zawracaj nam tylnią część ciała, my także mamy rodziny
-
Majsu i Icek nic do was nie mam. Ale nazywanie ekipą tego spedytora, co nawet nie umie pisać, i tylko dzięki wam ma się za wielkiego! To słabe jest. Mimo wszystko gratki STeka
-
O paczkomat w aukcji. W stówce się wszystko zamknęło? Czy teraz drożej to kosztuje? Beznadzieja to ST
-
Kefi! A gdzie cyce do jasnej choinki?
ładna kontra. Jak za dawnych lat
Czyli prawda to co mówią, że od zbytniego walfowania traci się wzrok
UPS no to się zburaczyłem
Sorry mistrzu nie zauważyłem. Zwracam honory
-
Kefi! A gdzie cyce do jasnej choinki?
ładna kontra. Jak za dawnych lat
-
Super obrona. Umarłeś nosa atakierowi
-
Brawo spedytorku
nie ma jak to solidne ST na top 200
-
Super starcie. Jest sporo do przetopienia i oby więcej takich ST. Obrońcy SzO
-
No można też jak paczkomaty się zachować. Czyli wpakować kasę ( jak nie masz to pożyczkę weź) i wtedy postawisz flo w kilka minut i cyk koleś się nadzieję i spokój
-
Ładnie pl. Pewnie śnisz mu się po nocach. Jest sporo do przetopienia więc miłego
-
No tu są konkretne cyferki więc warto się wpisać. Grubo, tłusto i konkretne. Tak by to opisać
-
Ładny zysk. Tankowanie po kurek i jeszcze w baniaki
-
No aż głowa boli od patrzenia ile towaru poszło w piach.
-
Ladna ilość cyferek. Zysk kosmos
-
No proszę jaki pstryczek w nos dla top łan
graty wylotu i oby więcej
-
Ładne starcie
miłego przetopu a obrońcy SzO
-
-
Ładne starcie. Miłego przetopu a obrońcy SzO
-