Posts by Klakalaka
-
-
Wygrywam ja
-
Swoją drogą. Tak się przechwalać ile to paczka Balbo jest warta. Oczywiście w tym momencie pewno sporo. Ale zanim się tak napakował to była warta znacznie mniej.
Najlepiej chyba dla Was będzie poczekać, aż może kiedyś nowe Epic Blue włączą, bez anty i wspomagaczy i wtedy będziecie mogli sobie porównywać umiejętności a nie zasobności portfela. Za 2 lata okrągłe 20 lat polskiego ogame'a - może trzeba by lobbować za tym.
Nie zrobią niestety takiej opcji. Ale jestem jak najbardziej za ...
-
Wcale nie umniejszam Balbo umiejętności. Nie w tym rzecz.
boli cie ze on wydal mniej ale poszedl do przodu a ty paczkujesz i nie masz efektow wiec musisz w kazdym poscie opisac jak to inni paczkuja jakie to jest zle i jak bardzo sie tym brzydzisz ....a sam ladujesz na kazdym uni po 5kola ... hipokryta to malo powiedziane
Na pewno nie wydałem tyle kasy na paczki. Nie gram, Też na innym uni tak dla wyjaśnienia. Zanim nazwiesz kogoś hipokrytą spójrz na siebie.
-
Wcale nie umniejszam Balbo umiejętności. Nie w tym rzecz.
-
Dzięki staram się. Ale widać Balbo jeszcze bardziej. Po ataku Labamba, dostał srac... i teraz już jego flota jest warta 1kkkk. Też trochę wydaję ale wolę żeby kasa na mnie zarabiała sama. Balbo pakuje w wiralną flote. Kiedyś się obudzi i pomyśli co z tego miałem?
Wbiłem urlop żeby skorzystać troche z wakacji.
-
Pozdrawiam przedewszystkim przyjaciela Never Beck Davn ............................
i jak sądzę są w realu ciekawymi ludzmi .
Jestem o tym absolutnie przekonany
Dziwna definicja przyjaciela.
-
No cóż. Tym razem mi się należało. Pycha mnie zgubiła i pewna niedyspozycja po spotkaniu z przyjaciółmi. F-s zrobiłem ale zapomniałem o panckach przerzuconych na potencjalną ofiarę.
Gratulacje
Fajnie że chociaż jeden wyjaśnia to jak facet - czynami, a nie płacze po kątach będąc przy tym hipokrytą
To jak Herodot? Paczki be, ile tym razem będzie?Tak paczki są be. i to bardzo. Niestety nie ma żadnego uni dającego inną możliwość gry. Nie mówię o jakichś serwerach prywatnych itp. Kupować kupuję ale nie na taką skalę jak balbo. Zresztą nieważne.
Gratuluję zysku i starcia. W tym miejscu widać co daje rozwój form życia. Starcie 5:1 a straty ledwie widoczne
-
Coś ty zrobił? Tyle kasy poszło na marne.... Aż Balbo się obudził.
-
No takie piękne informacje to rzadkość. Brawo, Brawo, Brawo. Widać fs to podstawa. Nawet dla największych kozaków. Labamba teraz będzie siał postrach i już niedługo każdy będzie liczył że to na niego padnie strzał. ....
-
Zapraszam do mnie. Może jakieś emocje będą. Gratuluję dobrego ataku
-
oo . Ładny atak. Widzę że Ci się trochę floty ostało
-
Nie no. Człowiek na urlopie i takie rzeczy się dzieją. Szkoda że to nie BalboPaczka. Ale zawsze coś. Graty
-
Właśnie dostałem 1000 rakiet i w ramach przyjacielskiej wizyty Balboa ściągnął mi 2 moony. Strasznie boli chyba kilka słów prawdy.
-
Idź na wesele szukaj godności. może młodym dasz w prezencie raport tego ST. Twoich wiadomosci nie będę cytował bo są aż nazbyt lipne. Szantaż i tyle
-
Typowy szantarzysta. Dostałem propozycję uwolnieni asię z nekania. niestety zostalem wypuszczony w maliny4
Najpierw szantarzujesz a później nawet % cię nie zgadzają. U mnie wychodzi 20K u Ciebie 26K.. Nieważne. Twoje propozycje nie do odrzucenia mi się nie podobają
[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]
-
Dnia 25-06-2023 21:05:14 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Herodot [L-M-S]
Krążownik 158
Okręt wojenny 27
Statek kolonizacyjny 4
Recykler 1.470.989
Sonda szpiegowska 32.872
Bombowiec 6
Niszczyciel 39
Gwiazda Śmierci 200
Pancernik 48
Reaper 625.419
Pathfinder 257
Zniszczony!
Lekki myśliwiec 2.101 ( -60 )
Ciężki myśliwiec 98.156 ( -1.874 )
Krążownik 157 ( -1 )
Okręt wojenny 27 ( -0 )
Statek kolonizacyjny 4 ( -0 )
Recykler 1.470.651 ( -338 )
Sonda szpiegowska 31.885 ( -987 )
Bombowiec 6 ( -0 )
Niszczyciel 39 ( -0 )
Gwiazda Śmierci 200 ( -0 )
Pancernik 48 ( -0 )
Reaper 625.419 ( -0 )
Pathfinder 257 ( -0 )
Na polu zniszczeń unosi się 860.000.400 metalu i 1.141.778.700 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: -1.031.259.600
Kryształ: -1.379.901.300
Deuter: -945.630.000
agresor stracił łącznie 3.356.790.900 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -19.852.000
Kryształ: -15.606.000
Deuter: -678.000
obrońca stracił łącznie 36.136.000 jednostek.
Taka spłata długu. Oddaje i nie pytam. Kążdy wie o co chodzi
-
Ja jak bym miał wywalone na to co o mnie mówia, piszą lub myslą, nie tworzyłbym elaboratu ta pół strony. Jednak jest coś w powiedzeniu "prawda w oczy kole"...Balboa, życze Ci samych sukcesów i jeszcze więcej ST.
Dołączę się do życzeń. Samych sukcesów. No i samych udanych wesel,,...
-
Dobra. Balboa skończę również temat. niezależnie co tu zostało napisane i wypowiedziane. Uważam ż stwarzanie możliwości nieograniczonego płatnego rozwoju konta jest chore. Wyważenie tego co jest ok a co nie pewno jest trudne i kontrowersyjne. Czy gra w ogame i rozwijanie konta można nazwać perfekcjonizmem? Wątpię. Jak wspominałem, grałem kiedyś "maniakalnie" i całe szczęście sie z tego uwolniłem. Jak coś to mogę polecić lekarza.
Jedno widzę. Najsłabszy w top 100 ma 27 kk pkt. Ty miałeś jeszcze 2 tyg. temu 500kk. Teraz masz 4500. Nieważne , nie ja decyzduję i nie ja tworze warunki.
-
Mściciel, Ty weź się zamknij. Nie wypowiadaj się jak cię nie dotyczy sprawa. Kupowanie sobie takiej przewagi to oznaka ubóstwa emocjonalnego. "Teraz będą mnie szanować". G..no prawda. Teraz nikt cię nie będzie szanować. Wszyscy szydzą z takich osób. wszyscy. Nawet koledzy z Twojego sojusz z którymi rozmawiałem tak szczerze uważają że to jest maskarada i obelga dla tej gry. Tak tak nawet twoim kolegom się to nie podoba.