Co za wynik. Szok. Recków Ci starczyło?
Posts by Klakalaka
-
-
Ludzie! Wy się opamiętajcie. Co wam daje gra na tym uni. Nie mówię już o kredytach. Nie ma to sensu. Ogame to dno i nic więcej. Ta gra nie ma nic wspólnego z grą sprzed 8-12 lat. Niemcy wyciągające ręce po waszą kasę. Nie oferując nic w zamian. Pasożyty, oszuści, represyjności i cyklonbemeakerzy
-
Ludzie! Wy się opamiętajcie. Co wam daje gra na tym uni. Nie mówię już o kredytach. Nie ma to sensu. Ogame to dno i nic więcej. Ta gra nie ma nic wspólnego z grą sprzed 8-12 lat. Niemcy wyciągające ręce po waszą kasę. Nie oferując nic w zamian. Pasożyty, oszuści, represyjności i cyklonbemeakerzy
-
szkoda strzępić język i wdawać się w polemikę
Klakalaka miał swój czas na uni - pokazał że umie kupować paczki i wyłapywać złomy
tak zostanie zapamiętany - jako paczkomat farmingowy & lamus
szkoda zwracać na niego w ogóle uwagę
Zgadzam się z tobą w 100%. Ale i tak do ciebie mi daleko. Ty od zawsze szorowałeś dno bagna najgorszych elementów uni
-
Zamilcz klaunie i nie spamuj mi tutaj
Grupa klaunów to z was jest. Pospamować zawsze można
-
Ja się nie kryłem i wyleczyłem. Ty za to biedaku brniesz dalej. I tak zaglądam tu czasem i patrzę na was z politowaniem.
-
NFZ to Kobrowskiem potrzebny. Proponuję się przyglądnąć pacjentowi. Chociaż tyle paczek to nie przeskoczycie
-
wow znowu szalony atak spawacza. No pięknie, roznosisz to uni jak nikt.
-
Zdominował serwer? Raczej nikt tu już tak na serio nie gra. Przechwałki przechwałkami ale umiejętności na nowy serwer brak. A już na pewno bez paczuszek.
-
-
straszna. aż wieje smutkiem
-
no on już czasu poświęconego na grę nie liczy. Coż tak to jest jak się nie ma życia prywatnego
-
No strach się bać 20 mln lm. No powalasz. Nawet Trump Ci nie podskoczy. Woskujesz co dziennie?
-
Wow i kolejny sukces po nieprzespanej nocy. Pogratulować
-
W amoku to żyjesz ty. Zająłbyś się zyciem osobistym bo pewno rodzina niedojada.
-
A skąd wiesz że Zibal się o mnie rozbijał? Czyżby multi?
Chłopie żebyś tyle czasu poświęcał na realne sprawy to pewno lepiej by Ci to zapunktowało. Moje zdrowie fizyczne i psychiczne ma się całkiem dobrze. Przynajmniej ja bez żalu potrafiłem usunąć konto.
-
Jasne z przytupem. Wiadomo że to push. Zibal zawsze pozbywał się floty żeby odzyskać surowce.
-
Dofarm pierwsza klasa.
-
Wow. Człowiek parę dni nie wchodzi na forum a tu takie zaległości. No dajesz chłopie. Same sukcesy. Mam nadzieje że Nowy Rok nie zapomniesz o pilnowaniu uni. Inni naiwni będą witać nowy rok. Nie znają natomiast prawdziwej radości płynącej z dofarmiania.
-
Znowu oczka przysłonięte. No i jeszcze dofarm. Dajesz