lol. ale masakra. Jesteś wielki
Posts by Klakalaka
-
-
No i kotlet ładnie ubity. Gratuluję.
-
Patrzcie jak spina poślady. Chyba zabolało. Chyba Ci grozi.
-
Z moich obliczen wynika, ze na forum poswiecasz wiecej czasu niz ja na klikanie falangi. Musze nadrobic. Poza tym walcze z oszustwem.
Chciałbym zobaczyć te obliczenia.... Walcz dalej
-
A wiedziałem że nie wytrzymasz. Jednak korci coś napisać. W sumie śmieszne to wszystko.
-
Powiedział co wiedział....
-
Dokładanie. Ładna ekipa. Ciągle się pushują nawzajem. Ale to inni to są d...e. Tylko oni wspaniali nieomylni. Reszta nawet fs-a nie potrafi puścić. Ban za banem ciągle Ci sami. Czemu nie dostaną bana na stałe, za recydywę.?
-
A jednak. Banik wpadł. Znowu pewno za niewinność.
-
Tak to już znany standard. Wesele, chrzciny, pogrzeb a oni klikają albo wysyłają ataki.
-
Jak zwykle tu gorąco. Uhuhu. Akcja jak zwykle pełna wzajemnego zrozumienia i zgody
-
Dobre bo Balboa na lacercie właśnie się chwali jakimś ST. Ban tu ban tam to i dobre co nieco
-
No tak. Jak ban na nowszym to stare się odkurza
-
Wiedziałem że balboa w końcu nie wytrzyma i coś napisze. Fajnie że jesteś taki czujny. Szkoda tylko że jako niewinny najczęściej dostaje bany.
Co do Kobry. Nie wiem czy to push. Z liczby ST widać sie się przygotował. Fakt jest taki że handel kontami i push na tym i innych unii kwitnie.
Na każdym unii przewalają sie ciągle te same najlepsze osoby.
Nie rozumiem po co wyśmiewać ludzi którzy grają eko. Większość osób nie ma czasu lub ochoty siedzieć po nocach i klikać w cyferki.
Atakuję jak się trafi okazja. Balbo jak masz w tym taką wielką przyjemność to nikt Ci nie broni. Rób to tylko uczciwie. Chociaż lista unii Ci się kurczy
-
Można pogratulować aktywności. Co do postawy to minus. Kolega nawet nie potrafi odpisać na wiadomość w grze. Tak ważny się czyje.
-
NO całkiem nieźle
-
Się zastanawiałem czemu spadłeś w statach. Graty
-
No super. Normalnie jak dinozaury na Roraimie.
-
A już się głodny robiłem.....
-
Gratuluję. Fajna akcja
-
Takie koleś ma standardy. Niestety ban pewno czasowy. Tobie floty nie wrócą. Szkoda słów. Na każdym uni takie same z nim problemy. Nikt z tym porządku nie zrobi.
A jak się później tłumaczy elaboraty pisze jaki to specjalista jest i wytrawny gracz.