Posts by Hellgodx

Takie pytanie do osób kompetentnych oraz innych z podobną sytuacją.

Kiwi Browser.

Niby używałem jej tylko do puszczenia ekspedycji w pracy, ale może to to sypie w logach czymś co pozwala im myśleć, że lecisz na bocie mimo że faktycznie nie lecisz?

Wiem, że to tylko przeglądarka, ale może warto to sprawdzić.

Jak juz wspomnialem wczesniej, kolega rowniez dostal bana za free. Teraz rozwine dlaczego

Otoz. Gral w podobny sposob co ja, z tym ze ja bana nigdy nie dostalem za to

Ustawial sobie budzik reguralnie co 2h aby wyslac ekspedycje i to nie tylko za dnia ale i w nocy i tak codziennie, a oni to potraktowali jako uzywanie bota czyli nielegalne oprogramowanie

Moze robiles podobnie

Moj znajomy, rowniez dostal bana i rowniez te sama formulke mu przedstawili. Slowo w slowo

" W Twoim wypadku niestety odnotowano osiągnięcia których nie da się osiągnąć bez takich dodatków "

Ja juz od dluzszego czasu nie gram w te gre wlasnie ze wzgledu na to ze schodzi na psy

Caly czas walkowalem tez, ze wydawanie kasy na te gierke konczy sie tak samo. Ty wydajesz a jak przychodzi co do czego to oni cie maja wiadomo gdzie i juz nawet nie odpisuja

Wiec wydawajcie dalej i placzcie pozniej z tego powodu na forum

Oczywiscie, wspolczuje Ci tego bana, jesli jest tak jak mowisz i jestes niewinny, ale mam nadzieje ze to Cie czegos nauczy i przestaniesz nabijac kabze niemcom, a przy okazji calemu polskiemu supportowi, bo oni tez maja za to placone, chociaz probuja wmawiac ze sa juz w supporcie tyle lat za darmo :)

Przede wszystkim, to osoba poszkodowana powinna napisac ten temat, bo na zazalenia kolegi poszkodowanego nikt nie bedzie odpowiadal

Po drugie, jest wiele rzeczy ktore naleza do tak zwanego nielegalnego oprogramowania

Nie wiem nawet gdzie szukac o tym wzmianek i czy w ogole jakies sa. Samo nagrywanie jest juz " nielegalne "

No chyba jednak jest, tylko sobie z tego nie zdajesz sprawy, podobnie jak z kalkulatorem ktory widac po rw w koncu odnalazles... co do poprzedniej wypowiedzi faktycznie, zwracam honor, zle cie zrozumialem. Ja mam do odrobienia lekcje z czytania wypowiedzi vatu po 5x zanim je zrozumiem, ty... no wlasnie z gry i liczenia pustych ukladow... powodzenia! (zawsze mozesz to robic recznie z galaktyki, jak nie skumales jak to zrobic z poziomu zakladki flota).

Widze ze jestes dzieckiem infinity i nawet sobie nie zdajesz sprawy, ze gdy nie uzywasz tego dodatku, to nie pokazuje Ci pustych ukladow z poziomu zakladki. To samo tyczy sie antigame, bo tam tez nie pokazuje

Jakis czas temu, zdecydowalem sie porzucic ogame, ze wzgledu na wszystkie ostatnie wydarzenia, nowsci itp

Widze ze mialem racje. Wszystko nadal idzie w zlym kierunku

PS. Polecam kazdemu, wystarczy sobie tylko znalezc jakis inny zamiennik

Oczywiscie ze Team ma ludzi w czterech literach i jedyna ktora tu jeszcze probuje cos odpisywac i pomagac jest Ruda, ale i ona nie jest bez skazy, jednak bywa pomocna. Co do reszty to naprawde juz szkoda sie wypowiadac. Odpisuja jakims belkotem prawniczym. Kopiuja i wklejaja swoje wyswiechtane formulki i mysla ze jest spoko

Podlacze sie tutaj do wypowiedzi Bandziora. Przestancie kupowac anty i nabijac kabze ludziom ktorzy maja was w dupie

No ale rozumiem ze to trzeba sie na wlasnym banie przejechac, zeby zaniechac procederu kopowania :)

cr-pl-260-73ab9824589f9adcce16b12b488350438633634b

Dnia 30-11-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Pan Kleks [MAS]

Krążownik 295

Okręt wojenny 2.037

Pancernik 1.004

Pathfinder 40

Obrońca paNcyferka [LAB-1]

Mały transporter 5.000

Satelita słoneczny 600

Pancernik 7.168

Wyrzutnia rakiet 14.181

Działo jonowe 30

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Pan Kleks [MAS]

Zniszczony!

Obrońca paNcyferka [LAB-1]

Mały transporter 4.260 ( -740 )

Satelita słoneczny 500 ( -100 )

Pancernik 7.168 ( -0 )

Wyrzutnia rakiet 11.902 ( -2.279 )

Działo jonowe 30 ( -0 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 217.355.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 7.768.000 jednostek.

At these space coordinates now float 77.691.000 metal, 45.036.000 crystal and 9.612.000 deuterium.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -50.314.000

Kryształ: -28.344.000

Deuter: -6.358.000

agresor stracił łącznie 85.016.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -6.038.000

Kryształ: -1.680.000

Deuter: -50.000

obrońca stracił łącznie 7.768.000 jednostek.