Display MorePodniescie w koncu te progi bo przykro sie patrzy jak zasmiecaja forum takimi starciami
Uwazajcie o co prosicie
bez niskich progow ta gra umrze calkowicie... Forum zyje bo ludzie sobie moga lechtac swoje ego numerkowaniem tych smieciowych rw, mimo ze zadnej pochwaly, komentarza czy zwyklej dumy z nich nie ma - spelnia sie ich wieczny mokry sen o byciu szanowanym flociarzem (chociazby tylko w ich wlasnych glowach). Gdyby prog byl teraz np 5000% (co jest absolutnie realne i wedlug mnie i tak za niskie, zeby mowic o STARCIU TYTANOW a nie pierdow z ekspedycji) to z forum odpadnie 80% grajkow, a pozniej rowniez i z gry - bo ego juz nie bedzie lechtane. Za 5 lat bedzie mogl sobie wpisac rekord 2000ST na ogame.pl i w sumie nikt nie bedzie mogl temu zaprzeczyc... a ze beda to w 99% pierdy - co zrobic? gra tylu ludzi ilu gra, pogodzmy sie z tym, ze ogame to wrak podlaczony do respiratora, albo bedzie tak jak jest albo bedziemy widziec 2 starcia w tygodniu).
Gz darkness, tez chcialbym miec tyle czasu
A jak topka inwestuje krocie w antymateriie to jest dobrze .
Ja gram bez włożenia grosza w konto i nie mogę się porównywać z graczami którzy grają na anty ...Próg jest ustawiony - więc wstawiam przynajmniej mam frajde z tego .
Punkt widzenia zależy od punktu leżenia jak to mówią .
Życzę miłej niedzieli ...
Nie wlozyles ani grosza? A mi sie wydaje ze masz konto od Heffiego i domyslam sie ze nie za darmo bo za darmo to nawet w pierdziel nie dostaniesz w tych czasach ![]()