Pedro jak poznalem kulisy starcia to sam bym nie wierzyl w powodzenie akcji ale jak widac wykonanie proste a skuteczne troche szczescia tez sie tutaj znalazlo
mimo wszystko flotka uszczuplona konkretnie i zalatanie tej dziury nie bedzie takie proste
koniec koncow gratulacje sie dla Was naleza, % kosmiczny a i radochy bylo zapewne sporo
kroliczek zapewne wroci wiec badzcie gotowi na druga runde
Posts by ..Raven..
-
-
Raz ze trafiles go 2 us ode mnie, milczalem ale kuzwa moze jakies pozdrowienia, podziekowania albo uklony za pozyczke reckow?
nastepnym razem bedziesz wachlowal raz jeszcze
graty starcia ale nastepnym razem Cie oprocentuje za oranie mojej okolicy -
Chcialem byc po prostu mily, nie spodziewalem sie ze tak sobie wezmiesz moje slowa do serca
juz sie nachapales wiec mozesz smialutko przejsc na urlop, troche podgonie
graty i wiecej sie mnie nie sluchaj -
Liczylem ze pierwsze rw wejdzie z wiekszym przytupem ale jak widac nie mozna miec wszystkiego
[/cbox]
miejmy nadzieje ze rozgrzewka za mna i kolejny bedzie bardziej owocny
obronca troszke zamulal, zal bylo nie sprobowac Szoo zycze chociaz strata zadna
Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow
[cbox]
Dnia 20-03-2021 12:10:35 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Raven [SITH x]
Obrońca dziki_dzik [MNS]
Ciężki myśliwiec 2.057
Krążownik 896
Okręt wojenny 448
Statek kolonizacyjny 8
Recykler 307
Sonda szpiegowska 509
Bombowiec 61
Niszczyciel 2.081
Gwiazda Śmierci 5
Pancernik 94
Reaper 140
Pathfinder 1.638
Pancernik 59.784 ( -216 )
Pathfinder 28.167 ( -1.833 )
129.030.205 Metalu, 71.824.953 Kryształu i 80.052.957 Deuteru
64.515.102 Metalu, 35.912.477 Kryształu i 40.026.479 Deuteru
32.257.551 Metalu, 17.956.238 Kryształu i 20.013.239 Deuteru
Agresor stracił łącznie 75.183.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1.180.012.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 485.792.000 metalu i 458.496.800 kryształu.
Agresor przejął łącznie 1.053.405.432 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Podsumowanie agresor
Metal: 948.511.267
Kryształ: 691.705.375
Deuter: 282.294.590
agresor zyskał łącznie 1.922.511.232 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -1.069.959.267
Kryształ: -806.329.575
Deuter: -357.128.590
obrońca stracił łącznie 2.233.417.432 jednostek.
-
Graty nasz sojuszowy Awanturniku widze ze nasze przyszle farmy zaczynaja plakac, no coz
ustrzel cos konkretnego bo nie moge patrzec na te farmingi -
Juz kiedys uzgodnilismy ze na discordzie nie szukam informacji wiec zapytam tutaj liczac na odp.
Aktualnie przywrociliscie mi nowe konto a stare dalej jest na starych kordach.
2 pytania
kiedy zostanie usuniete stare konto?
kiedy bede mial mozliwosc zdjecia urlopu na nowym koncie pomijajac date 18.03? -
rozwalacie mnie na lopatki dzien po dniu, to juz naprawde przestalo byc smieszne. Spierdzielic cos potrafili jednym kliknieciem a teraz zeby naprawic problem bujaja sie z tym juz tydzien.
Ja nie wiem tam pracuja sami stazysci ktorzy dopiero sie ucza? ta fuzja to jedno wielkie nieporozumienie i nie ma w niej za grosz sprawiedliwosci.
W momencie gdzie zaraz po przenoszeniu konta mozna zlomowac najwiecej ja siedze jak i reszta flociarzy na urlopie, patrze jak inni zarabiaja i chcecie mydlic mi oczy rekompensata w postaci paczek za stracone dni ktora na oko wyjdzie mniej wiecej 3kkk surki to ja tutaj z miejsca pisze Wam bardzo dobitnie ze mozecie sobie w d... wsadzic taka rekompensate i z niej rezygnuje jesli przywrocicie mi konto chocby o 1 minute szybciej bo taka ilosc surki to ja robilem w 2 dni na bezludnym uni.
Podam glupi przyklad rywalizacji na ledzie miedzy Top1 a Top2 czyli mnie. Roznice miedzy nami wachaly sie miedzy 1-5kk punktow, doganialem i znowu kolega WSS robil przewage ktora ponownie gonilem.
Aktualnie ta roznica w ciagu tyg wynosi jesli dobrze pamietam ile mialem wczesniej punktow jakies 18-19kk. Co mi po tych 3kkk surki?
Brak minimalnego poczucia winy. Recznie by to szybciej zrobili przywracajac po prostu lvl budynkow, surke i ilosc floty, kulki nawet sam bym Wam skleil bo i to byloby wyzwaniem dla Was.
Jakby tego bylo malo mimo ze spora czesc osob nie moze grac to wcale Wam nie przeszkadza juz teraz odpalic eventu z nagrodami i wyprzedaze z ktorych nie mozemy korzystac
Plujecie nam w twarz na kazdym kroku. Jak dla mnie nikt z Was zaczynajac od "programistow" po zwykle pionki nie powinien przy tym pracowac bo sie po prostu do tego nie nadajecie. -
Czy Ty muniek jestes normalny? bo poki co z boku sie z Ciebie smialem ale teraz uwazam ze naprawde powinni Ci blokowac konto zaraz po pierwszym poscie.
Zakladalem ze jesli cos sie wydarzy to Art tutaj w tym dziale to napisze, przegladalem strony i znalazlem tylko z wczoraj.
Zmiana jest taka ze wczoraj mialem konto a dzisiaj go nie mam wiec zaczalem szukac informacji kiedy to sie zmieni.
Samo: "zbugowane konta powinny juz zostac zablokowane" i ze jest to " prawidlowe " nie jest dla mnie zadna informacja
wiec wystarczylo nic nie pisac w ramach odp albo odp ze nic konkretnego nie wiadomo.
Wiec jeszcze raz: mozesz mi pokazac info od Arta z dzisiaj ( bo dzisiaj zaszly zmiany ) ? bo jesli nie to nie wiem po co sie wypowiadasz -
brawo skoro juz sie wysililes zeby odp to podalbys chociaz gdzie
-
najpierw niech naprawia bledy z aktualnej fuzji bo poki co wychodzi na to ze nie mam konta i moge zalozyc sobie nowe. Oczywiscie zadnego info nie ma bo po co
-
Rozgrzewke mamy za soba liczylem na zupelnie odwrotny final pierwszego rw z nami ale sa tradycje w soju ktorzy dalej chca pielegnowac
fundamenty zostaly postawione juz po Ledzie wyrwalem sobie spora czesc wlosow, nie wiem jak bede wygladal po Galarecie, strach pomyslec
zarty zartami ale zeby mi to bylo ostatni raz Wujek Raven wroci do formy to odrobimy strate z nawiazka
poki co graty dla Pushera Szoo dla sojusznika -
jestem bardzo cierpliwym czlowiekiem ale ruchy administracji mnie przerastaja. Jak ostatnio byla jakas reklama to napieprzali nimi co godz w grze skoro pojawil sie blad jaki problem bylo wyslac wiadomosc typu: przykro nam ale pojawil sie blad i odradzamy przenoszenia sie na docelowe uni. Wtedy kazdy to robi na wlasna odpowiedzialnosc, nie musze siedzec ciagle na forum i wypatrywac bledow a skoro juz powstaly to samo "prosze uzbroic sie w cierpliwosc" przynajmniej mi nie wystarczy. Mozna napisac naprawimy to w ciagu tyg i jest to juz jakas wiedza. Nie wiem jaki jest problem zeby zwrocic ksiezyce na miejsce, surke i flote. Znajac realia ich tempa nie wiem czy w ciagu tyg sie wyrobia
-
Graty Bunny wlocik jak na poczatek fuzji konkretny
teraz jest czas na jakis rewanzyk za fenrir tylko niech mi w koncu flotke zwroca
powodzenia