szkoda pionków ;/ No ale odrobimy straty
YeahBunny [T R] vs. Lord_Puszer [NFZ] ~ 80369.19%
- YeahBunny
- Closed
-
-
Stare były i zardzewiałe... Odrobisz Jabol szybko!
-
Graty królik ;D ciekawe czy obrońca zobaczył że coś stracił ;D Czekamy na następne.
-
oho, fuzja od niezłego uderzenia się zaczęła, jeszcze większość nie zdążyła wjechać a już się dzieje xd
graty graty, obawiam się czy przybysze z Ledy też nie przyzwyczaili się do lekkiego letargu :E Leia czekamy!
no wlasnie teraz czekamy na was skonczyla sie sielanka teraz Galaktyka rozliczy kazdego
-
Graaaaaty..... % i zysk smaczny Królik zaczyna czyścić
-
Graty króliku
% jak procent ale pstryczek top 1 dałeś
-
oho, fuzja od niezłego uderzenia się zaczęła, jeszcze większość nie zdążyła wjechać a już się dzieje xd
graty graty, obawiam się czy przybysze z Ledy też nie przyzwyczaili się do lekkiego letargu :E Leia czekamy!
no wlasnie teraz czekamy na was skonczyla sie sielanka teraz Galaktyka rozliczy kazdego
Nie nie nie, UFSów dalej nie wyjaśni :E
-
jedno z pierwszych na nowym uni.
Procent spory wyszedł, zysk też.
Gratulacje
-
Graty Bunny wlocik jak na poczatek fuzji konkretny
teraz jest czas na jakis rewanzyk za fenrir tylko niech mi w koncu flotke zwroca
powodzenia -
To jak mnie już tak koledzy z Ledy zaanonsowali to i ja pogratuluję tego pierwszego rw na Galatea Pozdrawiam
-
-
YeahBunny graty starcia ładny zysk
jak to Ty prowadzisz konto na virgo to liczę że pokażesz się po fuzji z quantum i polatasz tam
Nie gram na Virgo Tam gra Yeah Bunny - jakas podrobka
-
YeahBunny graty starcia ładny zysk
jak to Ty prowadzisz konto na virgo to liczę że pokażesz się po fuzji z quantum i polatasz tam
Nie gram na Virgo Tam gra Yeah Bunny - jakas podrobka
Właśnie się zastanawiałem tyle czasu czy to Ty jesteś pusher z Virgo czy nie ale nie pasowało mi to bo pamiętam Cię ze starych czasów fornax itd i to nie ten typ człowieka
Graty ciśnij dalej wejście królika masz zaliczone
-
-
Dobry poczatek, sytuacja na uni zapowiada się naprawdę ciekawie.
-
graty steka udało się trafić sporo pionków
przetapiaj na kolejne latawce
-
Bunny, mówisz, że x3 za szybkie ? widzę jednak, że szybko się przystosowałeś
Graty trafienie top 1 i czekam na dominację tego działu.
Top na nowe zabawki bo widzę, mocno odstajesz