Raz miałem okazję z Nim porozmawiać z październiku, jak odwiedził mnie w 3 gali. Pożartowaliśmy, popisaliśmy do siebie...
Rzeczywiście, tak jak piszecie w komentarzach powyżej, bardzo sympatyczna osoba.
R.I.P
Raz miałem okazję z Nim porozmawiać z październiku, jak odwiedził mnie w 3 gali. Pożartowaliśmy, popisaliśmy do siebie...
Rzeczywiście, tak jak piszecie w komentarzach powyżej, bardzo sympatyczna osoba.
R.I.P
Witajcie
Przeglądając forum trafiłem właśnie na ten wątek ze wspominkami z U25. Zaczynałem na tym Uni moją przygodą z OGame w 2005 albo 2006 roku.
Byłem członkiem sojuszu GAJD, ale nie pamiętam już zbyt wielu ludzi. Kleopatra, Ketjov, Tycia... Zostało mi jeszcze w pamięci, że Glesio był wtedy top1
Pozdrawiam Wszystkich, może znajdzie się jeszcze ktoś z mojego byłego Soja
Pandrodor
Cześć Wszystkim,
Z natury nie lubię się udzielać na tego typu forach, ale z uwagi na fakt że pod ST /którego byłem jedną ze stron/ rozgorzała tak ostra dyskusja - dodam coś od siebie.
Może i kolejny VIP wydzwonił, ale zapakował trochę swoich recycklerów (może niezbyt oszałamiającą jak dla Ciebie ilością) 524kk surowca, co koniec końców zniwelowało w pewnym stopniu jego stratę.
Mixthoor - jak napisałem wyżej, nie całe pole zniszczeń zostało pozbierane przez Św. Mikołaja
A tak na poważnie - niech pierwszy rzuci kamień ten, kto nie zrobił nigdy żadnego błędu w grze.
Jak piootr25 napisał wcześniej, atak miał za zadanie złomowanie 30.000 krążków wracających na planetę Mixthoora. Może i jestem wyżej w rankingu flot, może nie mam takich możliwości latania jak W0jci3ch, czy jego sojusznicy, ale...
grając już trochę czasu, w różnych latach, na różnych Uni - nie przyszłoby mi do głowy, żeby gracz atakowany (wiedząc, że został policzony na powrocie w punkt) nie schował reszty floty, a wręcz specjalnie są podstawił do zniszczenia.
Tak. Wiem. Nie ważne jest to co widać w RW, nie ważne jest poznać stanowisko tej drugiej strony - ważne jest to, że to właśnie członek Sojuszu VIP stracił ileś tam jednostek i nie zebrał całego złomu. Nie ważne jest to, że w ST ta druga strona miała większe straty - ważne, że jak napisała że to Mikołaj pozbierał złom spowodowała niesamowitą uciechę szerokiej publiczności.
Ludzie, ludziska - to jest tylko gra. Gra w numerki. Nie miejsce, żeby się obrażać wzajemnie - zwłaszcza tu, na forum.
Może ktoś oczywiście zauważyć, że gram aż od maja, a mam tylko 79k punktów. A i że często jestem online
Gram rekreacyjnie, nie wkładając w to środków potocznie zwanych płatniczymi, a online jestem często bo praca pozwala mi na to, aby śledzić co się tu dzieje.
Cieszę się, że zdążyłem dodać jeszcze coś od siebie, zanim Moderator zamknęła dyskusję.
Pozdrawiam
Skanował, skanował i zeskanował...
Przetapiaj, a ja działam dalej
Pozdrawiam!