Posts by Pandrodor

Raz miałem okazję z Nim porozmawiać z październiku, jak odwiedził mnie w 3 gali. Pożartowaliśmy, popisaliśmy do siebie...

Rzeczywiście, tak jak piszecie w komentarzach powyżej, bardzo sympatyczna osoba.

R.I.P

Witajcie ;)

Przeglądając forum trafiłem właśnie na ten wątek ze wspominkami z U25. Zaczynałem na tym Uni moją przygodą z OGame w 2005 albo 2006 roku.

Byłem członkiem sojuszu GAJD, ale nie pamiętam już zbyt wielu ludzi. Kleopatra, Ketjov, Tycia... Zostało mi jeszcze w pamięci, że Glesio był wtedy top1 ;)

Pozdrawiam Wszystkich, może znajdzie się jeszcze ktoś z mojego byłego Soja ;)

Pandrodor

Cześć Wszystkim,

Z natury nie lubię się udzielać na tego typu forach, ale z uwagi na fakt że pod ST /którego byłem jedną ze stron/ rozgorzała tak ostra dyskusja - dodam coś od siebie.

w0jci3ch ~

Może i kolejny VIP wydzwonił, ale zapakował trochę swoich recycklerów (może niezbyt oszałamiającą jak dla Ciebie ilością) 524kk surowca, co koniec końców zniwelowało w pewnym stopniu jego stratę.

Mixthoor - jak napisałem wyżej, nie całe pole zniszczeń zostało pozbierane przez Św. Mikołaja ;)

A tak na poważnie - niech pierwszy rzuci kamień ten, kto nie zrobił nigdy żadnego błędu w grze.

Jak piootr25 napisał wcześniej, atak miał za zadanie złomowanie 30.000 krążków wracających na planetę Mixthoora. Może i jestem wyżej w rankingu flot, może nie mam takich możliwości latania jak W0jci3ch, czy jego sojusznicy, ale...

grając już trochę czasu, w różnych latach, na różnych Uni - nie przyszłoby mi do głowy, żeby gracz atakowany (wiedząc, że został policzony na powrocie w punkt) nie schował reszty floty, a wręcz specjalnie są podstawił do zniszczenia.

Tak. Wiem. Nie ważne jest to co widać w RW, nie ważne jest poznać stanowisko tej drugiej strony - ważne jest to, że to właśnie członek Sojuszu VIP stracił ileś tam jednostek i nie zebrał całego złomu. Nie ważne jest to, że w ST ta druga strona miała większe straty - ważne, że jak napisała że to Mikołaj pozbierał złom spowodowała niesamowitą uciechę szerokiej publiczności.

Ludzie, ludziska - to jest tylko gra. Gra w numerki. Nie miejsce, żeby się obrażać wzajemnie - zwłaszcza tu, na forum.

Może ktoś oczywiście zauważyć, że gram aż od maja, a mam tylko 79k punktów. A i że często jestem online ;)

Gram rekreacyjnie, nie wkładając w to środków potocznie zwanych płatniczymi, a online jestem często bo praca pozwala mi na to, aby śledzić co się tu dzieje.

Cieszę się, że zdążyłem dodać jeszcze coś od siebie, zanim Moderator zamknęła dyskusję.

Pozdrawiam ;)