Posts by WrednaDziewczyna
-
-
Glosujcie mądrze
-
Ale... Ja jeszcze nie zaczęłam być wredna
-
Nie ma co wymyślać nie stworzonych rzeczy. Trzeba się skupić na jakimś poinformowaniu ludzi o możliwościach żeby bezmyślnie nie wypełniali ankiety, bo nikt nic z tego nie będzie miał.
-
Jeżeli jest tak jak pisze Ruda to nie przeskoczymy tego....
-
Przegadajcie w sojuszach jak się na to zapatrują inni i może razem coś uzgodnimy by tą ankietę puścić.
Wybór uniwersum to nie tylko pole zniszczeń jak niektórzy tu wypisują, ale i inne parametry które są ważne lub mniej ważne.
A skoro mamy możliwość przeprowadzenia ankiety to wydaje mi się że można o tym pogadać by dla każdego było dobrze.
Zwięszkony PZ z floty - nawet i 70%, bo rozbijanie ekspy na 50% to jakoś tak mało, pasuję
Pomijając pomysły o pz-cie z obrony - Nie.
Ładowność sond - Nie przeszkadza.
Plusy dla osób z flotą już widzę poszły, także może ja dorzucę pomysł dla ekowców, bo tacy też tutaj grają
EKO x10 tak jak jest na Uni Quasar ?Jesteśmy za
tylko czy przejdzie to, że chcemy całe uni wywrócić do góry nogami 🙃
-
Te nasze tutejsze "ustalenia" 2-3 sojuszy to kropla w całym uni. Aby później kwasów nie było
-
Powiem tak... Myślę, że naszych kilka głosow to mało na całe uni. Ani ja za całe uni wypowiadać się nie będę. Zróbmy ankietę / ankiety i niech wygra lepszy pomysł.
-
Na szczęście to nie zależy wyłącznie od Was.
Była wspomniana możliwość ankiety, więc korzystamy.
-
Ja sie doinformuje ale Ty zacznij czytac ze zrozumieniem
Nie wiem z ktorego uni przyszlas. Wydawalo mi sie ze bylas na zenitch. Tak czy siak zenitch (ani zadne z uni ktore tu dolaczyly) nie mialo ladownosci sond. Tak wiec idac waszym tokiem myslenia (z mojego tematu o % zlomu) nie powinno dojsc do takiej zmiany
Ja uzywam tylko waszych argumentow z mojego tematu
Na Yildun była ładowność.
-
Mi akurat na tym osobiście nie zależy, bo ja sond nie używam. Post powstał dla innych.
Była wzmianka, że możliwa ankieta dla sond.
Widzę, że będziemy robic sobie nawzajem na złość
Edit. Doinformuj się, oba uni docelowe bez ładowności
-
Odpada. Było do wyboru.
-
No to teraz się zaczną głupie pytania, później będzie zbiorowy lincz, bo ktoś śmie uważać inaczej. Ja wiem co daje i w czym przeszkadza i nie będę się z nikim licytował. NIE i chuchu!
Jak już wylądowaliśmy na jednym uni to może nie nastawiajmy się od razu negatywnie do siebie
-
A w czym ładowność przeszkadza?
-
2 x NIE! ^^
-
Pewnie, lepiej PZ zróbmy i flo x 4
-
Witam starych i nowych znajomych
Fuzja zakończyła się powodzeniem, więc chcę zaproponować ankietę wśród graczy o wprowadzenie ładowności SS. Kto za łapka w górę
-
Gratulacje, cel osiagniety, ale myslalam, ze szybszy bedziesz
Dla odmiany na drugą stronę z Tobą
-
Faktycznie zadziałało na wersji mobilnej. I sprawdzenie galaktyki i skrócenie, Dziękuje
Super, mi tez zadziałało. Tylko teraz baner z ekstra promocja zasłania mi przycisk i nie mogę wrócić do poprzedniej wersji...
-
Po ostatnim boomie na ST była tu niepokojąca cisza
Gratulacje i do boju