i ta rynna
Posts by Lama
-
-
Siema
1. Planety nie da się zniszczyć, no chyba że chodziło Ci o księżyc, bo księżyc jak najbardziej można zniszczyć.
2. Obrona - na tym etapie eko, skupiłbym się na budowie wyrzutni rakiet i lekkich laserów. Badania do wyrzutni plazmowych można robić (na pewno się później przydadzą) ale na początek lekka obrona w większej ilości (powiedzmy 2k - 4k) I oczywiście obie powłoki ochronne.
taka luźna sugestia z mojej strony, no bo przecież każdy gra jak chce
-
Księżyc przydatna rzecz.
Myślałem, że zobaczymy raport wojenny z walki ze Zgredkiem, no cóż może to poufne dane
Kto wie, może kiedyś udałoby Ci się nagrać moment ataku. Oczywiście życzę Ci żeby ataków na Ciebie było jak najmniej, ale nigdy nic nie wiadomo.
pozdro
-
USA to wiem co to jest, a RU to... Rumunia? Jeśli tak, to długiej przyszłości nie wróżę dla USA. Jak tam internetowi cyganie wpadną to po amerykańskich serwerach, nie będzie co zbierać
-
Sorry, chciałem wrzucić link do źródła, a wkleiłem jakieś zdjęcie
O to link dla Ciebie nie wtajemniczony partoaftimalakijes
-
A co miało się ruszyć?Admin przeczytał post i wziął się za programowanie.Nie potrafią najmniejszego buga naprawić.
Tylko że poprawnego działania TrashSim, żaden Admin nieodpowiada.
Bo to nie jest żaden bug.
Proponuję prześledzić temat od początku
a zaczeło się tu...
-
-
Dołączam do pytania, bo temat jakby umarł a TrashSim to nie w kij dmuchał.
-
Potwierdzam, wyszedłem po piwko i się zagadałem (wiecie jak to jest
)
Wcześniej wypity alkohol na tyle zdołał mi namieszać w głowie, że dałbym sobie rękę uciąć, że wysłałem długiego FSa, i wiecie co?... to bym teraz nie miał ręki
Szczęście w nieszczęściu że od zawsze miałem małą flotę a mała flota = mała strata
Szkoda tylko, że obrona na księżycu ucierpiała, budowałem ją tygodniami
ehh... uroki grania na speed uni
Żalu nie mam, gratuluję refleksu
Drugi raz nie dam się złapać
Edit: W domu byłem 3 minuty przed wlotem i tak sobie łaziłem po chałupie nieświadomy niczego
-
Kolejka nr 16 - start 13.01.2023, godzina 20:45.
13.01 20:45 x2 Napoli vs Juventus 1:0
13.01 21:00 x1 Celta Vigo vs Villarreal 0:2
14.01 14:00 x1 Valladolid vs Vallencano 1:1
14.01 16:15 x1 Girona vs Sevilla 1:2
14.01 18:30 x1 Osasuna vs Mallorca 0:1
14.01 21:00 x1 Real Sociedad vs Ath. Bilbao 0:2
15.01 14:00 x1 Getafe vs Espanyol 2:0
15.01 16:15 x1 Almeria vs Atl. Madryt 1:3
16.01 21:00 x1 Cadiz vs Elche 1:2
19.01 21:00 x2 Manchester City vs Tottenham 2:0
-
Nowy odcinek na dobry początek dnia
Tak samo jak mrovka ja też uważam, że powinieneś rozwinąć Astrofizyke, więcej planet = lepsza zabawa.
pozdro
-
nie należy tego traktować jako poradnika
Zgadza się, bo to nie jest poradnik tylko dziennik a to nie to samo.
-
A ja nie mogę doczekać się kolejnego odcinka. Kawa jest, pryncypałki są, jestem gotowy na kolejny seans
Pozdrawiam
-
Odradzam budowanie statków bojowych na tym etapie gry. Lepiej trochę pograć, skolonizować kolejną planetę/y, umówić się z kimś, żeby zrobił Ci dwa księżyce i wtedy można budować i w miarę bezpiecznie latać flotą między księżycami. Statki bojowe jako obrona planety to raczej kiepski pomysł, bo zamiast odstraszać, to przyciągają potencjalnych wrogów, którzy szukają złomu i wtedy BUM!, i po stateczkach a one nie odbudowują się jak systemy obronne
-
Dziennik planetarny w formie filmików, fajny pomysl
-
Cierpliwi zostaną nagrodzeni
relokacją tańszą o 100%
-
Też czekam, czekam i doczekać się nie mogę
-
Kolejka nr VIII - start 17.12.2022, godzina 16:00
17.12 16:00 x3 Chorwacja vs Maroko 2:1
18.12 16:00 x4 Argentyna vs Francja 2:1
-