Hycel wyłapał sukę ( info dla moderatorów: samica psa)
Graty!
Hycel wyłapał sukę ( info dla moderatorów: samica psa)
Graty!
Witam. Czy ktoś miał problem z wysyłaniem wiadomości w grze? Nie mogę wysłać i do soja i do gracza. Konto założone dzisiaj na nowym uni i od początku ten problem.
Żenada. I pomyśleć, że ludzie robią z siebie pośmiewisko na jakiejś gierce przeglądarkowej. Boot nie pierwszy raz zrobił kolegów w bambuko i ucieka na urlop. A i jeszcze obiecanki, że to ostatnie uni
A może ankieta była na odczepnego, bo wynik od początku był przesądzony... Niech sobie myślą, że mają jakiś wybór.
A jak ci napiszą, że tyle było za itd. to uwierzysz?
Nie chodzi tu o wiarę, ale o zasady. Fajnie byłoby wiedzieć, jak małe były szanse na x2
Zostawiamy prędkość 1x
Dziękuję za udział w ankiecieA
A gdzie dokładne wyniki ankiety? Ile głosów oddanych? Jaki procent głosował za x2?
Jak można ogłosić wyniki tylko jednym oschłym zdaniem. Gracze nie zasługują na to, aby je poznać?
A może ankieta była na odczepnego, bo wynik od początku był przesądzony... Niech sobie myślą, że mają jakiś wybór.
Nie wszyscy chcą zakończenia testów na u68. Ja wolę naprawę błędów. Przynajmniej jest coś nowego i jest co klikać. A według mnie formy życia i tak bardziej sprawdzają się na rozwiniętym już koncie, kiedy ma się surowce na rozbudowę nowych opcji. Zamiast narzekać trzeba uzbroić się w cierpliwość, każdy chciałby żeby ogame było bez lagów, gf również
Flota też nie lata prawidłowo, misja transportuj wraca z surowcami, raportów brak...
U mnie budynki formy życia nadal zawieszone na "wykonano"...