Gratki % konkretny już
fajnie że PB to teraz musisz to pobić ![]()
Obrońcy sz/o sporo jeszcze zostało ![]()
Posts by Tyski
-
-
Graty Franiu ładnie siadło czyżby PZ obok moona ?

Obrończy sz/o -
Graty Inc masz nosa do tych stejków rób te pance bo ciągle mało

-
Gratki w końcu i Tobie się udało coś większego ustrzelić

-
Gratulacje obrony szkoda że bez złomu ale może następnym razem się uda

-
też dostałem i mam tylko 1 konto
-
Rozmawialiśmy na Discordzie nie trzeba pisać podań na forum bys miał wgląd do tego .
Poprzednia topke kasuje administracja a nie zwykły gracz zawsze się tak robiło po fuzjach .
Nie podobaja się kolorki było się zgłosić na prowadzącego zawsze takie używałem czy to na Quantum czy Quasar . -
-
-
68 na pewno zostanie jak już to kalyke pójdzie na 68. na pewno nie będzie sytuacji w której gracze kalyke zostanie zmuszone do zwiększenia szybkości flot wojennych
Na jakiej podstawie wznosisz, że jakakolwiek społeczność (zapewne poza 68) nie zostanie zmuszona do podwyższenia szybkości flot? Wszystkim się wydawało, że Quantum jest nie do ruszenia jako "szybkie" uniwersum, a wyszło jak wyszło. GF zdecyduje i tak będzie. Jak dla mnie,jaki i wielu graczy, to wrzucanie Q i Q na Kerberos to słaby pomysł, ale niestety nic nie zmienimy.
Jedyne co to miejmy nadzieję, że prędzej czy później pozbędziemy się idlaków, które zaśmiecają układy.
E tam fajnie jest nic się nie zmieniło pare celi doszło i tyle
tylko idlaki i zbanowane konta mogli by wywalić 
-
TOP 10 SOLO
Top 1 Majsu [LbK] vs. Momo [S_D] ~ 89.730.625% top1 Ogame.pl solo
Top 2 Strach na Wroble [STRACH] vs. Pan Tomasz ~ 44.190.468%
Top 3 #1 Frank Black [LbK] vs.WARIIATEK [PIWO] ~ 19.988.237%
Top 4 po prostu Szymon [ITE] vs. DaVinci [Kat] ~ 14.060.909%
Top 5 Kriss [LbK] vs. Kajtus-uni_13 ~ 9.483.888%
Top 6 pl1 [Z_S] vs. Gall Anonim [DUST] ~ 3.573.839%
Top 7 Incepcja [ LbK ] vs. Oddamm aka TUSK [ PIWO ] ~ 3.083.233%
Top 8 Incepcja vs. 2pac [ Hunters ] ~ 2.654.688%
Top 9 #10 Frank Black [LbK] vs.Ojciec Misiaczek [ECO ] ~2.448.891%
Top 10 Kriss [LbK] vs. masterek [P_A]~ 1.931.945%
TOP 10 ACS
Top 1 Anomalia [ F N ] vs. Travis [ HORCUS ] & Incepcja [ LbK ] ~ 3.146.200%
Top 2 Anomalia [F N] vs. VorianAtryda [STC] & Strach na Wroble ~ 3.117.071% --> OBRONA
Top 3 Kriss [LbK] & Majsu [LbK] & Frank Black [LbK] vs. Stary [EkoHima] ~ 2.077.480.26 %
Top 4 Incepcja & po prostu Szymon [ITE] & Majsu [LbK] vs. LucZyn [EkoHima] ~ 991.524%
Top 5 2pac [ Hunters ] vs. Travis [ HOR ] & Incepcja [ LbK ] ~ 986.576%
-
Ledwo fuzja się skończyła i już płacz widocznie nikt nie chce tu grać .
Rok temu było na Quasar to samo tylko u nas było gorzej bo flot było 0 a u was jednak są a że urlopują to cóż .
Za rok wpadniecie na kerberos i będzie ok
Taa eko x 10
trzeba było rok temu wybrać quasarna x6 było by ok

sondy do wyboru większości
-
Słaliśmy 1 lm na 1 GS nic nie zwiększaliśmy mi się udało znajomej nie dalej próbuje i tak jak wspomniałem u mnie wyszło z 250 ataków
-
Nie sądziłem że się uda około 250 ataków i siadło

Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - To musi być przypadek
Zadanie osiągnięcia:Zniszcz Gwiazdę Śmierci za pomocą lekkiego myśliwca.Informacja: wszystko, co odblokujesz, jest dla ciebie dostępne na wszystkich twoich serwerach. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie swoje osiągnięcia i nagrody, zajrzyj do swojego profilu
-
W przyszłym tygodniu zaczynają się fuzje w kilku krajach czy wiadomo kiedy Polska ? Czy standardowo na końcu ?
-
Mam i ja w końcu

Osiągnięcie odblokowane!
Od:
dowódca floty01.06.2025 16:48:01
Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - Supertropiciel
Zadanie osiągnięcia:Należysz prawdopodobnie do najbardziej towarzyskich form życia w całym universum.Informacja: wszystko, co odblokujesz, jest dla ciebie dostępne na wszystkich twoich serwerach. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie swoje osiągnięcia i nagrody, zajrzyj do swojego profilu: -
Lukos się rozbrykał
brawo a wystarczyło dać Ci wygrać w pokera 
-
Brawo Franczeska idzie Ci tak dobrze jak w bukmacherce ostatnio

-
Graty coś większego udało się trafić

-
szkoda krychy lepiej WR stawiać