Gratki Pysiu, brawo brawo! Duma rozpiera
Posts by Quetzalcoatl
-
-
Ale Wy się lubicie? Bel randka udana, on, Ty, Twoje recki, jak w dobrym filmie dla dorosłych. Ale to już chyba gwałt
gratki, Sromuś pokaz skilla, pokaż co w Tobie drzemie -
Gratki Szymi, plus jeden byczku. Do księdza na kolęde, mordo Wesołych Świat
-
Szymi, Szyms, jesteś ciagle w formie? Jak tam zwiedzanie raków od środka idzie? Poka skilla mordzio
-
Miałeś go w body? Gdzie słownikodymca jest?:D
edit. Gratki, dotuj swoje mulciaki! -
Ta jak odpaliła się w weekend, weź zarzuć urlop, daj odpocząć uniwersum od Ciebie Gratki, gratki!
-
Leika, tak jak pisałem na disc, czapki z głów nauki Rafała nie poszły w las. Czekam na więcej kocie
-
Szymi w formie Gratki młoda
wyzywywanie od kasztnuf za 3,2,1 -
A tak mówił że nigdy go nie zdejmą, że budziki poustawiane w telefonie tak żeby gsami niszczy nie dostał.
Gratki Fab, gratki Zajonc. Spokojnie zaraz Admiral Leto zejdzie z u i Wam pokaże co potrafi
-
Piwa się napisem.
Bel gartki, widzę że randka w ciemno się udała, Szymek w formie jak zwykle. I co Szymek dalej będziesz szczekał że jesteś top? Dwa konkretne gongi, podnieś się i im pokaż gdzie raki zimują
-
Szymek jestem pod wrażeniem, napisałeś pare postów bez błędu ortograficznego. Młodego możesz do przedszkola posyłać, co najwyżej. No tak mistrzu skilla, teraz przejdźmy do tych historycznych wypowiedzi o Twoich super starciach, pokaz co potrafisz Młody na Galaretce, bo póki co to tylko gonga dostałeś. Ale nie czekaj, lepiej się mądrzyć i udawać pro elo niż cokolwiek zrobić, Młodziaku!
-
Graty Lop, powodzenia w realu, wiele razy próbowałeś ale nigdy się nie udało, i Ty miałeś zacięcie i ja żebyś mnie nie trafił spoko Gość z Ciebie, układaj sobie życie bez Ogame. Do zobaczenia kiedyś na gali!
P.S skończcie te gadki o tym psycholu Szymku, nie róbcie z Niego bohatera, niech się w spokoju uczy z elementarza, a potem ze słownika ortograficznego.
Co do ustawienia tego starcia, wątpię żeby to zrobił, bo to nie jest ten typ osoby takie jest moje zdanie! Powodzenia Piotrek! -
Ale się udało czy nie?:D bo jak to działa to Bejlal może mnie byś trafił a co do $$$ byśmy się dogadali nie?
-
Ciekawe ile kosztowało starcie, chory beret trzeba mieć żeby za coś takiego płacić a bez tego nic nie trafiać
-
Gratki Psioszka, cisnij dalej!
nowe barwy na plus dla Ciebie -
Gratulacje Fabian ogromnego %... Szkoda, że z Jabola.
Jak wiadomo jest to gra błędów i Jabol go popełnił co zostało wykorzystane.
Gra błędów przy takiej flocie i robienie fsa na pzta zamiast zawrócona stacje, puszczenie tego bez wabia. To nie jest błąd, to czysta głupota ale co ja tam wiem, pogadaj z Majsem to Ci powie ;))))
-
I koniec uni pusherzy pakują pusherow, tak to się kończy.
a tak na serio, gratki ubicia gdzie są wszyscy z NFZ? Co z tym Leto? Gdzie oni są wszyscy jego przyjaciele? -
to nie ja była Ewą, to nie ja skradłam niebo
Podeślijcie coś na odbudowę, chętnie przyjmę. SzO sobie życzę i do zobaczenia na gali
-
Oj Kovalo spadł nagle co się stało to się nie odstanie, ktoś coś?
-
Krowa dojna, trzeba doić za wymiona, chociaż niektórzy wolą kozy.
Gratki byczku, +1 do skilla.