Leras, gratki, tak [ciach] ze aż sufitem zatrzęsło. Obrońcy odpoczynku od obrazków w przeglądarce
Piękny zysk, jeszcze raz gratuluje Ler AS!
[mod='Ruda']Wulgaryzm[/mod]
Leras, gratki, tak [ciach] ze aż sufitem zatrzęsło. Obrońcy odpoczynku od obrazków w przeglądarce
Piękny zysk, jeszcze raz gratuluje Ler AS!
[mod='Ruda']Wulgaryzm[/mod]
Gratki Pysiu, brawo brawo! Duma rozpiera
Ale Wy się lubicie? Bel randka udana, on, Ty, Twoje recki, jak w dobrym filmie dla dorosłych. Ale to już chyba gwałt
gratki, Sromuś pokaz skilla, pokaż co w Tobie drzemie
Gratki Szymi, plus jeden byczku. Do księdza na kolęde, mordo Wesołych Świat
Szymi, Szyms, jesteś ciagle w formie? Jak tam zwiedzanie raków od środka idzie? Poka skilla mordzio
Miałeś go w body? Gdzie słownikodymca jest?:D
edit. Gratki, dotuj swoje mulciaki!
Ta jak odpaliła się w weekend, weź zarzuć urlop, daj odpocząć uniwersum od Ciebie
Gratki, gratki!
Leika, tak jak pisałem na disc, czapki z głów nauki Rafała nie poszły w las. Czekam na więcej kocie
Szymi w formie Gratki młoda
wyzywywanie od kasztnuf za 3,2,1
A tak mówił że nigdy go nie zdejmą, że budziki poustawiane w telefonie tak żeby gsami niszczy nie dostał.
Gratki Fab, gratki Zajonc. Spokojnie zaraz Admiral Leto zejdzie z u i Wam pokaże co potrafi
Piwa się napisem.
Bel gartki, widzę że randka w ciemno się udała, Szymek w formie jak zwykle. I co Szymek dalej będziesz szczekał że jesteś top? Dwa konkretne gongi, podnieś się i im pokaż gdzie raki zimują
Szymek jestem pod wrażeniem, napisałeś pare postów bez błędu ortograficznego. Młodego możesz do przedszkola posyłać, co najwyżej. No tak mistrzu skilla, teraz przejdźmy do tych historycznych wypowiedzi o Twoich super starciach, pokaz co potrafisz Młody na Galaretce, bo póki co to tylko gonga dostałeś. Ale nie czekaj, lepiej się mądrzyć i udawać pro elo niż cokolwiek zrobić, Młodziaku!
Graty Lop, powodzenia w realu, wiele razy próbowałeś ale nigdy się nie udało, i Ty miałeś zacięcie i ja żebyś mnie nie trafił spoko Gość z Ciebie, układaj sobie życie bez Ogame. Do zobaczenia kiedyś na gali!
P.S skończcie te gadki o tym psycholu Szymku, nie róbcie z Niego bohatera, niech się w spokoju uczy z elementarza, a potem ze słownika ortograficznego.
Co do ustawienia tego starcia, wątpię żeby to zrobił, bo to nie jest ten typ osoby takie jest moje zdanie! Powodzenia Piotrek!
Ale się udało czy nie?:D bo jak to działa to Bejlal może mnie byś trafił a co do $$$ byśmy się dogadali nie?
Ciekawe ile kosztowało starcie, chory beret trzeba mieć żeby za coś takiego płacić a bez tego nic nie trafiać
Gratki Psioszka, cisnij dalej!
nowe barwy na plus dla Ciebie
Gratulacje Fabian ogromnego %... Szkoda, że z Jabola.
Jak wiadomo jest to gra błędów i Jabol go popełnił co zostało wykorzystane.
Gra błędów przy takiej flocie i robienie fsa na pzta zamiast zawrócona stacje, puszczenie tego bez wabia. To nie jest błąd, to czysta głupota ale co ja tam wiem, pogadaj z Majsem to Ci powie ;))))
I koniec uni pusherzy pakują pusherow, tak to się kończy.
a tak na serio, gratki ubicia gdzie są wszyscy z NFZ? Co z tym Leto? Gdzie oni są wszyscy jego przyjaciele?
to nie ja była Ewą, to nie ja skradłam niebo
Podeślijcie coś na odbudowę, chętnie przyjmę. SzO sobie życzę i do zobaczenia na gali
Oj Kovalo spadł nagle co się stało to się nie odstanie, ktoś coś?