Podobno za każde wysłanie floty trzeba będzie teraz płacić złotówke, śmiechu warte, bez żadnego uprzedzenia blokada ataków, pzta z eksp nie można zebrać.
Fajna ta aktualizacja taka nie za dobra, taka bez błędów, gratuluje, zepsute koncertowo
Podobno za każde wysłanie floty trzeba będzie teraz płacić złotówke, śmiechu warte, bez żadnego uprzedzenia blokada ataków, pzta z eksp nie można zebrać.
Fajna ta aktualizacja taka nie za dobra, taka bez błędów, gratuluje, zepsute koncertowo
To opozycja, to nawet nie są oni
Dajesz Malusieńki, mulciaki kibicują gratki!
Gratki Fabiano, gratki czokonoski Michał i Agata
Brawo Szymon za powrót do pisania, naucz Nas wszystkich grać.
Co do reszty parchów, nie chce mi się komentować, co jeden to lepszy. Ten leciał na kupione starcie a nie wiedział nic jak Dziwisz, ten klonowal i banan, etc.
Leras i Leika czas na coś dużego w Waszym wykonaniu!
A myślałem że strzelisz hat tricka, a tu tylko dwupak. Graty
Graty Agatko, ładnie trafione buduj te statki buduj Mordeczko
podoba się podoba, troche się wszystko rozjechało 2/10
Drób na wolnym wybiegu, no tak się to kończy, kosmiczne jaja generalnie, bo tyle moonów spadło, a tu hop bęc nic nie ma zawróconego zbieraj nie widać na fali, tylko flota musi lecieć 3 dni minimum.
Gratki Leras, obrońca ma jeszcze latajek, także jeszcze polata
Pozdro, ganiamy się dalej
Brawo Agatko Wspaniałe starcie!
Perełka, dzięki za uświadomienie 🥲🥲🥲
Masoni jak nic 😅 milion imo mało dajesz WSS, przecież masz więcej 😃
Dzieki za pozdro, ładne starcie, ale puchniesz
Gratki, obrońcy SzO, mam nadzieje że chociaż się połapać udało
TR na TR, wyrzuciłeś go chociaż z body?:D graty, obrońcy
Cały Chaos się zrzucił na to ST! Gratki Leika, bardzo ładnie
Ex, Ex jak mogłeś to zrobić odbudujemy byczku! SzO. Agresorowi gratki, chyba ten deu przepalony się nie do końca zwrócił bo przepałów dużo było, ale wiadomo ze zawsze jest szansa ze się uda trafić i teraz się udało
Starcie mocno slabe, rzeźbienie w g tak naprawdę ale chociaż rzeźbiarz dobry! Czekam na więcej. Czas na urlop pod palmami dla Palmy i całego Komi?
Graty! Do naSTepnego
Podobno można, wszystko ma swoją cenę, co niektórzy narzekający na ciszę w tym temacie wiedza o tym, ale wróć, ja nie wiedziałem, nie słyszałem
Gratki Agata Hapal pewnie na rybach był i zapomniał o flocie, wrzuć następnym razem urlop Ziom i nie będzie tematu, SzO!
Leras, gratki, tak [ciach] ze aż sufitem zatrzęsło. Obrońcy odpoczynku od obrazków w przeglądarce
Piękny zysk, jeszcze raz gratuluje Ler AS!
[mod='Ruda']Wulgaryzm[/mod]