Czy GF naprawdę ma zamiar zając się błędami które poważnie utrudniają grę czy mają to gdzieś? Wiadomości w wersji mobilnej dalej leża i kwiczą ale przecież poprawili zajebisty priorytet bez którego gra nie może działać czyli awatary się normalnie wyświetlają w rankingu, hurra!!!
Posts by Arti85
-
-
Dotyczy wersji mobilnej:
1. Nie wyskakuje koperta która pokazuje że są jakieś nowe wiadomości!
2. Dodatkowo nie można w ogóle wejść we wiadomości! Klikanie "pod" nic nie daje (bo błąd z poprzedniej wersji dalej nie naprawiony i trzeba klikać niżej niż normalnie jest koperta).
3. Nie widać na której planecie / księżycu się znajdujemy, poprzednio była "ramka" na planecie czy księżycu i było widać od razu. Teraz zamiast ramki zmienia się kolor z jasnoniebieskiego na jasnozielony, naprawdę na wersji mobilnej ciężko jest odróżnić te 2 kolory puki nie przybliży się nazwy danej planety...
Kolejna aktualizacja i kolejny raz wersja mobilna obrywa i powoli staje się nie grywalna !!!
Może GF weźmie się za naprawianie błędów nowych i starych, a nie tylko myśli nad nowościami które większość osób i też ma gdzieś?
W sumie zastanawiam się po co zgłaszam błędy ponieważ wcześniej zgłosiłem kilka i żaden z nich nie został naprawiony....
-
Od kilku dni mam to samo, zdarzy się 1-2 razy na dzień, trzeba włączyć nowe okno i się logować od nowa. Nie sprawdzałem sposobu z obracaniem ekranu, następnym razem zobaczę czy da efekt. Chrome bez żadnych wtyczek.
-
przecież możecie kliknąć w obrazek ile potrzeba na budowę kopalni czy badanie i tam jest suma cala wyszczególniona
Powodzenia w klikaniu w obrazek na wersji mobilnej....
-
Kolejny bug a znając GF to na jego rozwiązanie będziemy czekać miesiącami jak nie latami....
-
1,5 miesiąca minęło i nic...
-
Kolejny błąd zgłoszony kilka miesięcy temu i GF nie z nim nie zrobiło.... Standard. Kasa za antymaterięsię zgadza to GF ma wywalone w błędy...
-
Arti85 - nie wiem o jakim spamie skanami piszesz. Ja nie pamiętam kiedy urlop zdejmowałem.
Więc jeżeli ktoś spamował skanami, zobacz dokładnie. Ja to nie byłem.
Strata mała, więc nie ma co SzO życzyć nawet.
abraaa
Hmm jeżeli to nie ty to sorki. Skanował ktoś z nickiem: abracadabra, a że zobaczyłem wpis i podobny nick to pomyślałem że to Ty.
-
Na początku myślałem że walnął mnie ten noob co flotę na koncie stracił, ale gdy zobaczyłem ten wątek i że to Scofield to na szczęście wyszło że nie.
W sumie szczerze mówiąc nawet nie wiem jak to się stało i jak zobaczyłem RW to się zdziwiłem Miałem puścić FSa, ale wyskoczył mi niespodziewany wypad do sklepu, po kilkudziesięciu minutach odświeżam na szybko i nic oprócz nowych wiadomości, nie zaglądając w nie pomyślałem że to tylko jakieś skany, dopiero kiedy niedługo odświeżyłem ponownie zobaczyłem pole wrakowe do naprawy. Od skanu do starcia nie minęło nawet 25 minut, planety są obok siebie. Nie zauważyłem że konto sąsiada ściągnęło urlop, po prostu jeden wielki fart, nie miej jednak gratulacje się należą.
PS: Jeżeli się nie mylę jest to chyba mój pierwszy złom od 15 lat (tak, można tyle lat grać w tą grę na jednym koncie bez oszukiwania i bugusingu, o powiększaniu konta za kasę nie wspomnę, itp). Złomu sprzed kilku miesięcy co mi zrobił Barry nie liczę bo tu wina była ewidentnie buga który zmienił prędkość wysyłanej floty (którego z resztą zgłaszałem w dziale o błędach i GF nic z nim do tej pory nie zrobiło), flota miała wrócić później, wróciła wcześniej. Przynajmniej teraz mam w nawyku sprawdzać czy po wysłaniu floty leci z tą prędkością z jaką miała.
Że Ci się jeszcze chce. Graty się należą. Ten co chce i szuka zawsze znajdzie.
abraaa
Serio ten spam skanami był potrzebny?
-
Błąd zgłoszony w październiku 2021 (wersja 8.3.0), mamy wrzesień 2022 (wersja 9.0.3) i nic się w tej sprawie nie ruszyło...
Czy w ogóle GF ma zamiar coś z tym zrobić????
-
Ale mogliby napisać 3,5 Mld. Czyż nie mam racji?
Nie bo wtedy wyjdzie 3,599 Mld i wraz bedzie pretensja o te 99m a nie kazdy ma takie bunkry porobione, by te 99kk moglo spokojnie lezec
No właśnie te 3,599 Mld mogło by być bo tak było poprzednio. Przynajmniej jakieś odniesienie normalniejsze.
-
Jak w temacie, patrzę ile potrzebuję surowców np na budowę kopalni kryształu 41 lvl. Na czerwono jest napisane 7 Mld metalu i 3 Mld kryształu, wysyłam flotę z surowcami. Jakie moje zdziwienie gdy okazuje się że kryształu potrzeba dokładne 3.507.603.929, a ta wartość pojawia się dopiero po najechaniu na ikonę kryształu w okienku kopalni kryształu. Na czerwono wartość była zaniżona o przeszło 500 milionów surowców!!!
To samo kopalnia deuteru 42 lvl, na czerwono napisane że potrzeba 3 Mld metalu i 1 Mld kryształu, a tak naprawdę potrzeba 3,731 Mld metalu oraz 1,244 Mld kryształu. Tutaj różnica na metalu przeszło 700 milionów i kryształu 244 milionów!
Poprawcie to! To tylko wprowadza graczy w błąd.