Co tu się dzieje ....1zl nie wydam na tą grę... I wam radzę to samo👍
Posts by Mamed
-
-
A przed fuzja sami wysyłaliscie w ACS swoje gsy 😁 a teraz trafił się ktoś kto ma więcej i jest problem 😉
-
Robi wrażenie 👍 obrońcy odbudowy 🙂
-
Takie starcia zawsze cieszą oko , obrońcy sz/o
-
O kurda ale % gratulacje , bd ciekawie na uni , pozdro
-
-
-
-
-
-
-
Gratulacje , przetapiaj 👍
-
Jak najbardziej jestem za
-
A jak ktoś dziś kliknie na migracje to da to coś czy już jest po zawodach?
-
Ja mam pytanie odnośnie ekwipunku , wiem że dopalacze zostaną przeniesione a czy paczki które zostały uzyskane z eventu przy logowaniu też ? Bo nie śledzę forum na bieżąco z braku czasu a kilka miesięcy temu ktoś z administracji podał że trzeba wykorzystać , jakby ktoś miał chęci albo ochotę wypowiedzieć się byłbym wdzięczny , pozdrawiam wszystkich.
-
Bugi, lagi i tym podobne zawszę będą. Patrzcie też na swoje brudy w każdym dziale każdy płaczę jaki to ktoś co nie zrobił.
Każdy ma brudy swoje. To wytykacie innym. Patrz na siebie.
Co ty człowieku piszesz ? Skoro grając przez 6 lat nie miałem bana a są takie osoby co mieli już kilka , bugi są ale to nie znaczy że trzeba je wykorzystywać , widzę że coraz mnie legalnych graczy , autor tematu ma rację trzeba zgłaszać takie bugi bo zaniedlugo nie bd zasad.
-
Czy to Czester z vigro ?gdzie sojusz został zbanowany w 70%? Powiedz jakim cudem uchowales się bez bana ?
-
Gratulacje % piekny🍻, kazdy miał swoje 5 min takze obroncy odpoczynku. Pozdrowienia z Vigro.👌
-
Gratulacje obrony, niech parkuja u cb 😁
-
Takie rw zawsze cieszy gratulacje 😉