Dobrze ciśnij te ST zanim w reckach nie wylądujesz
Przetopu agresorowi życzę a obrońcy SzO
Dobrze ciśnij te ST zanim w reckach nie wylądujesz
Przetopu agresorowi życzę a obrońcy SzO
Display MoreDisplay MoreWyprzedzając - będąc w LHiP obrońca był niczym konto widmo. Zero kontaktu. Ani jednej wiadomości na Discordzie. Chyba tylko TAG sojuszu powstrzymywał mnie tak długo od lotu. Jednak, lecieć na kogoś kogo się zna i z kim się przegadało x czasu to co innego, niż na osobę, której kompletnie nie zna.
Co Ty pierdzielisz człowieku
Tak żeś discorda czytała kuffa
Agresorce gratuluję, obrończyni SzO
tak czytałam, że ani razu się nie spotkałyśmy. Do miłego
Bo słaba Twa aktywność może tam była
No nic, miłej dalszej gry życzę
Wyprzedzając - będąc w LHiP obrońca był niczym konto widmo. Zero kontaktu. Ani jednej wiadomości na Discordzie. Chyba tylko TAG sojuszu powstrzymywał mnie tak długo od lotu. Jednak, lecieć na kogoś kogo się zna i z kim się przegadało x czasu to co innego, niż na osobę, której kompletnie nie zna.
Co Ty pierdzielisz człowieku
Tak żeś discorda czytała kuffa
Agresorce gratuluję, obrończyni SzO
Bardzo mądrze napisane Pogryziona człek zachował się jak się zachował, tak jak chciał - przedstawił swój punkt podejścia, z uwagi na to, że niestety bidulkowi nie udało się w kilku galach nic trafić ( a takie dni tez bywają - niestety ) to, żeby nie dać się pożreć swojemu smutkowi i rozczarowaniu, rozgoryczeniu, poleciał na Ciebie bo.... i tu nie muszę już nic dodawać, bo zachowanie mówi samo za siebie. Zawsze powtarzałem - liczą się słowa, nie czyny i to kolejny tego dowód. Przykro tylko, że musiałaś przekonać się o tym, że mimo iż to jest tylko gra, która jest grą i polega na tym na czym polega, to mimo wszystko po drugiej stronie nie siedzi SI tylko człowiek, który reprezentuje ze sobą dużo więcej niż SI, to pokazał co dla niego jest ważniejsze.
Chyba liczą się czyny a nie słowa
Agresorowi gratki, obrońcy SzO
1. Tag i nazwa wypowiadającego się i wojny, który jest wypowiadana
Lamki Hefalumpy i Pijoki [ LHiP] vs [CHAOS] CHAOS
2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie
Wraz z datą i historią, opowiadają, której się opowiadają:
3. System preferowany liczenia: a) system procentowy
4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc .
5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny:Minimalna RW = 1%
6. Stosunek do RW z ACS:
a) Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca prowadzi w wojnie.
7. Powody (nie są wymagane)
Bo czapka nie robi dobrze
Kim jest Wilk :D?
Już się nie tłumacz, wrzuć na luz to tylko gra i też mam to gdzieś jakie masz top, flote i ile kto ma zniszczonych
Nigdzie nie napisałem że się puszujesz, sam z tym wyskoczyłeś więc ja tam się kłócić nie zamierzam, niech Ci będzie
Tak samo te screeny niepotrzebnie wrzuciłeś, mam to gdzieś czy to Twoje multi, brat, siostra, chłopak czy mąż znajomej teściowej z czasów przedpotopowych
Po prostu wiadome było że to konto jest powiązane z Tobą i tyle
Dzięki za nieoczekiwane zaproszenie do obrony. W sumie pozwalałem Ci rosnąć w układzie jak by mnie Thered np zezlomowal Pozdro. A tu prosze. Ale pilnuj się koks i tak prędzej czy później Cię zezłomuje.
[align='center']
Dnia 26-07-2022 11:52:24 następujące floty spotkały się w walce:
Kuffa mać
Cierpisz na jakieś rozdwojenie jaźni czy coś w ten deseń że gadasz sam do siebie :D?
Pewnie jeszcze se odpowie oj Ty Ty podstępny kucyczku
Co do samego STarcia to gratuluję znalezienia ogejmowego nubka który dostarczył Tobie złom pod dom, i to by było na tyle
Ciaoo
Eee dobra jednak zmiana planów
Możecie walić nam kolejną wojnę, nie będę ich poddawał
Zostały najsilniejsze ogniwa, więc jeszcze lepiej. Lubimy takie wyzwania
Nie wątpię, jednak problem polega na tym że mam to gdzieś
Także LHiP oficjalnie poddaję wojnę a wy wygrywacie talon... nie będę kończył na co
wakat możesz zamknąć temat
Display More
7. Powody (nie są wymagane)
Masówka a my takich nie lubimy
Wojna będzie wypowiadana tak długo dopóki LHiP istnieje (nie ma znaczenie czy ten wątek zostanie zamknięty przez moda bo nie będzie RW lub osiągnie jedna ze stron wymagany %. Nowe tematy wojny będą powstawały do likwidacji jednej ze stron
[15:26]
Życzę wszystkim świetnej zabawy a zarazem apeluje o trzymanie poziomu
Czy ja wiem czy taka masówka :D?
Unavit musicie nam nową wojnę wypowiedzieć bo tą przegraliśmy