Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay Morea Pathfinder to co to za statki?
Graty chęci stary wyjadaczu
Debris z obrony plus 80% złomu, można zajmować większość strony w dziale z ST szkoda jedynie że nikt w to już nie gra... można mieć 4-6 moonow przy planecie? Czy raczej diableskio szybkie konfigurację i 2msc po starcie gęsi latają stadami? Kiedyś to było... jak uni miały cyferki jeszczs te od księżyc też do jakiegoś czasu miały nawet sens...
Pozdrawiam z wiecznej emerytury...
No chyba że będzie gdzieś 4k graczy na serwie....
konto od 2022 i kiedyś to było w dodatku emeryt
Nie, nie znasz dobrych czasów dla tej gry amigo.
Dobry tekst jak bys nie wiedzial forum jest nowe i konta nie dało się przenieść... i pisz po Polsku jak możesz to Polski serwer ogame...
Co by nie wchodzić w dyskusje sprawdzałem jedynie czy braciak jeszcze gra w ogame, a co do gry to grałem jak nie było jeszcze pancy ale może mnie pamięć mylić chwilę u42 później długi czas uni49 + kilka innych między innymi Fidis czy Libra. Mam nadzieję że gf zamknie projekt ogame i nie będę musiał sprawdzać skilla Niemców na międzynarodowym.
P.s
Yefać Izrael!
sprawdźmy sobie Twoją prawdomównośc. Odpal sobie 1 post króry to Twoje nowe konto zamieściło na tym forum. 5 statek od góry jak polecialeś odkrywcę na śpiocha i chyba na mój gust się tym delikatnie nadto podeksytowałeś...
1# Kochan vs. Bandit Discory ~ 1.310% "Here we go again!"
ciesze sie że mogłem pomóc
PS. Nikt z tej fantastycznej czwórki nawet posta nie polubil... nikt nie skomentował. Musiałeś być kotem amigo.
Wracalem po przerwie od Libra, admin spakowal mnie a recki "Ruda" albo jej sojusz już dokładnie nie pamiętam top 3 byłem wtedy czy top4 jakoś tak, wtedy jeszcze trochę osób ze starszej wiary grało teraz ogame to trochę taka ugamella jeśli wiesz co to jest, a co do prawdomówności? Nie rozumiem co sprawdzasz
grałem pod różnymi nickami, kochan, Cosa Nostra, mlody i pewnie całą masa tygodniowych nicków.
Miłej zabawy!
Ostatnio pograłem chwilę chyba coś lekko ponad miesiąc i naskrobałem jakieś 50 postów w dziale ST które mało przypomina stary dział ST, pewnie tobie nie udało się utworzyć Type tematów przez pełen okres gry chyba że na off topie albo DiD, a co do podjarania... wracam do tej gry od ok 20 lat wiec tak podjaralem sie jak cholera %%%%.
Bez odbioru. Pisane z fonu więc literówki i inne pewnie się znajdą.