Posts by Samo Zlo
-
-
-
Raczej wątpie by to było Top 1 ACS X6
Siema, podrzucisz jakis link do tego drugiego starcia o ktorym wspomniales?
-
zaraz coś napisze ale to wymaga czasu
No dawaj dawaj bo czekamy ;))
-
-
Zgrywus pewnie już zapomniałeś jak wziąłeś ode mnie konto żeby niby pograć a kolejnego dnia się nim pushowales?;) pominajac pomniejsze oszustwa jak dielenie. Tak to ja
Słyszałem, że było tego więcej. Może czas te privy wyciągnąć i pokazać.
Żona wie?
-
perezini wali kozy i Klamca i zdrajca Rwspect . W grze się nie lubimy.. winie za to glownie bluesa... ale za te wypowiedzi szacun.
-
Ładnie weszło, pełna kulturka.
Nie miałem czasu się skupić jak mi o tym opowiadałeś ale po chwili tak, ściśle top starc.
Nowa fala u szczytu formy.
Brało
-
Życzę Wam wszystkim randomowym gam..niom żebyście mieli taka sytuację życiowa gdzie możecie paczkować bez poczucia winy. Wtedy więcej surki dla nas
Co do tych którzy mówią, że to oszustwo to jazda do supportu pisać tickety
Co do tego ile trzeba zeby takie akcje robić.. mi to zajęło ponad 1000 st. A jeszcze jak miałem tylko 200-300 to byłem tak naprawdę noobem. Eksperci od expow z 6 st.. ;))
Klapcie dziobami czekamy
A Ty blues w weekend się widzimy
-
Ojoj byl na urlopie a po nim w reckach no to dowod jak nic
Chcesz poznac kulisy starcia zeby bajek nie wymyslac to podaj swoj nick z gry i disco. Jesli masz jakies wyniki a nie jesteś jakimś randomem z top500 dla którego każdy kto ma więcej punktów jest oszustem to się podzielimy faktami.
Albo idź się popłakać do supportu
Sami amatorzy od ekspow tu kozaczą;)
-
Graty piękne ustrzielenia tej parówy, oczywiście Ernest się znając życie przyzna i będzie mówił że to nie on, bo jak powszechnie wiadomo Księżniczka jest najlepsza i jak dostaje strzała w ryj to tak naprawdę było celowo w ramach misternego planu- pewnie grać będzie udając że to nie on i konto komuś oddał, a dziwnym trafem styl gry będzie w 100% taki sam
Pamietasz jak sie wpakowal w ataku na lordzika po czym napisal, ze tylko tyle mogl od siebie dac zanim konto odda?;) To bylo kilka miesiecy temu a nadal tam siedzi. Już niedługo.
-
Byc moze w koncu nicponia przegonimy z tej gry. Na ilu to juz unii dostal od nas gonga... co mu jeszcze zostało? Rasa.. czekamy tam też niech tylko u zdejmie.
-
Wartosc punktowa konta JAJA pokrywa sie z iloscia zlomow i surki zrabowanej. Jeżeli dla Was to są ilości z kosmosu to macie rację, nie jesteście graczami z tej samej ligi. Dowodów na kupione konta brak. Dowodów na cokolwiek brak. Jeżeli oskarżasz o przekręty to wklej coś na poparcie lub zamknij r#j bo się czytać tego nie da. Płaczki:)
-
Trochę mi zajęło odnalezienie hasła do forum ale do rzeczy.
Balbik nie kupuje kont a je dostaje a dzieje się tak dlatego, że jest w jednej paczce z osobami które zrównały większość Unii od Belindy włącznie za wyjątkiem x1 i x2. Ja i reszta z nas nie wrzucamy st na forum a praktycznie nie ma Unii gdzie któryś z nas nie był top1 w zniszczonych. Nie żebym tutaj nas wychwalał ale Wy nie wiecie nawet, że my gramy. Zmieniamy nicki jak chcemy i kiedy chcemy. Blues odpala urlop jak nas widzi Więc tak... balbik ma kolegów;)
-
Fakt z tymi błędami, to już jest przegiecie a Panda umywa oczywiście rączki.
Graty Ataku Utrapieniec, Ty to masz talent do tych obserwacji
Kolejny raz musze sie zgodzic z olszynkiem
Nowe wersje przynosza tylko bledy. Kolejkowanie nie dziala, losowosc zdejmowania moonow to juz mozna miedzy bajki wlozyc, wiszace floty w powietrzu. Panda sobie smieszkuje na disco. Juz dawno powiien caly sklad bez wyjatku zrezygnowac i oszczedzic sobie wstydu.
-
Lot na dtki, ten to nie ma wstydu.
-
Ty nie umiesz zrobic kontry na recki W przyszlosci sprawdzaj na nowych unii czy ja gram bo szkoda zebys wtedy konto zakladal nawet.
-
Wiesz co respekt myslalem, ze jednak sie nie posuniesz do umieszczania tego na forum
Zapomniales wspomniec, ze te 13k gsow to klikniete na chwile przed starciem.
Zapomniales tez wspomniec, ze do stoczni wlozyl je blues a nie Ty.
Nie siedzialem co prawda z Toba u niego na kolanach w czasie starcia ale znajac jego na 99% to on je kliknal i przeprowadzil starcie a Ty tylko zgarniasz "laury".
I to bylem zmuszony podniesc cala flote tylko nie gsy i ss GSow i sond nie mogles podniesc bo jedne byly za drugimi ukryte w stoczni Co za lamus
/edit: a tak i powiedz swojemu tacie niebieskiemu ktory to starcie naprawde kliknal, ze czekam na niego na rasie.
-
resrekt powiedz mi jak z bluesem razem gracie to macie dwie myszki? bo krzeslo pewnie jedno.
Im wiecej klapiesz tym mniejszy masz szacunek u graczy. Nie wiem czemu koza jeszcze z Toba polemizuje, ja nie prowadze rozmow ze swoimi farmami.
-
Graty,
czekam az precel wrzuci cos o niewiadzialnych pz i sprzedanych aktywkach