Posts by Samo Zlo
-
-
-
-
-
Troche sie naczekalem na #50
Dobra robota.
-
Nie wiedzialem, ze ta gra ma fabule
-
-
Rainbow... forum nie zapomina
kilka Twoich cytatow:
Quote"Nie zazucajcie mi , ze za 500 zł flotę zbudowałem...
Tak wsadziłem 500, ale wykupiłem na 90 dni wszystkie expy, komandorów, i dodatkowe sloty. Przyśpieszyłem turbo recki, owszem. Kupiłem parę dopalaczy typu kraken, detroid, bo w dniu jak się uni zaczynało był w promocji...
Natomiast nie kupowałem paczek ani metalu ani innych, flota stawiana ze starć. Polczcie punkty zniszczone. Tyle ile zniszczyłem, tyle mam floty.Plus z 13 exp ciągle napływa.
Nie róbcie ze mnie paczkomata. Poprawiłem komfort gry, nie paczki."
Quote"Idź do GO skoro za zakup anty grozi ban
Stać Pana to sobie kupuje.
Jak mam moonowko pushowke goń do GO, masz 24 h bym dostał bana.
A że chętnie oddam konto za czas poświęcony grze, to już moja sprawa.
Czekam na bana, niech sprawdzają wszystko.
Módl się bym dostał bana, bo uwierz, jak trzeba wsadze 10tys. zł w anty a nie dam Ci tu pograć.
Jak wspominałem stać Pana.
Za wkładanie wełny na poddasza dużo płacą i mogę robić i na twardo i na miękko antymaterią.
Jak za to grozi ban, zapraszam."
-
Trzeba bylo denerwowac Wilka?:D
-
Kris wyprzedziles juz nas, za jakis czas po nauki sie zglosze
-
-
Cos tam grasz, ale to nie jest na poziomie czołówki złomiarzy w Ogame, jednak mógłbyś założyć swój kanał na YouTube."
Natomiast, jeśli już poruszasz temat anty, to z nią jest tak, że albo ją kupujesz, albo nie. Oba rozwiązania mi odpowiadają. Jeśli jednak twierdzisz, że kupiłeś ją za określoną sumę i że to jest dobre, a więcej byłoby złe, to może dobrze się stało, że zrezygnowałeś. Mówisz o hejterach, a sam jesteś jednym z nich. Dla Ciebie 100zł to byc moze dla kogos innego 1000zl.
... paczkomacie
-
nie jestem na bierzaco
Na bieżąco
-
Doceniam wszystkich ktorzy gratulowali obu stronom, kto zna tych graczy z tego i innych uni to wie, ze to nie sa ludzie z pierwszej lapanki.
A hejterzy niech dalej placza
-
-
niebieski nie od dzis wiadomo, ze nie gra fair
-
W normalnej firmie juz dawno by wyladowali na bruku.
-
Hefi kiedy nick zmieniasz?:)
-
Wiadomo, ze tak.
-
Moim zdaniem super pomysl. Lisek wie co robi.
Od razu tez powiem za chudego, ze on tez na pewno jest na tak