Posts by Dastan1

Laojun reguly jakimi ja operuje sa dosc proste i chyba wiesz doskonale co mam na mysli , ze pl1 polecial bo mial taka mozliwosc proste jak .....

milczenie to cnota czy jakos tak

Pl1 jeszcze raz gratuluje strata moze nie duza patrzac na to co lata w powietrzu

Mozecie mnie lubic nie lubic pisac mi ze bilet miesieczny po prawj stronie mam wykupiony ,ale robcie to conajmniej z glowa bo po jakis tam smiesznych nickach forumowych poprostu uwazam was za hieny forumowe co w grze nie potrafia zablysnac i co kolwiek zbudowac i teraz sobie hejtujcie ile chcecie mam to gdzies ,

NoName1 nie wiedzialem ze wyrazenie opini to pyskowka

Znalem miejsce na virgo??owszem poznalem miejsce na virgo i styl gry topki i olalem tam granie i patrzenie na przekrety ktore tam odchodza ,bylem i jestem na nie przekretom.

19DaWiD45 czy wyrazenie swojej opini na zaczepki kogos kto uprawia hejt forumowy to pyskowka ??

Badz co badz graty wyczucia ,troszke innych spraw na glowie w danym momencie that all ,przetopu Tobie a sobie wiecej czujnosci.

Nerthil a co ma wspolnego cos sprzed x czasu powiedz mi szczerze do zaistanialej sytuacji.

Wierzcie mi na slowo ze kazdy ma prawo sie zmienic, zarzucacie Zgonowi oszustwa ze wystawial do wiatru kogos z kim latal,a czy oby wszystko wiecie na temat kazdego starcia ,czy tylko pierdu pierdu gowno burza i jupiiii hejt gotowy.

Agresorzy zrobili cos z punktu widzenia obslugi gry nie dozwolonego za to ban ,tak kazdy twierdzi .

Wyciagasz jakis przyklad o THEAIN gdzie nawet nie ma go w zaistanialym starciu ,czyli taki przyklad z dupy ,czy sie puszuje on czy ja bo latamy sobie na piratow i to w twoich oczach to push:/a moze jakies oszukiwanie systemu ,sam sobbie odpowiedz ok.

Takie dogadywanie ze ktos cos zrobil gdzies indziej kogo to interesuje.To historia i smrod zostaje ,ale nie ma nic wspolnego z tym co tutaj.

Powiem ze jesli macie podejscie ze konto to konto to ok ale po drugiej stronie nie siedzi komp tylko druga osoba , a jesli gra sie z kims w sojuszu to wiedz na slowo ze ktos moze na kogos wplynac.Po za tym czy wy znacie tak swoich sojusznikow dobrze.:/

Mlego popoludnia i

Dyskusja prawie upadla

Dzisiejszy wieczor zacznie na nowo zapewne dyskusje.

Lao ,Nr i Scruple bany , szanowni gracze czy mozecie powiedziec spolecznosci o game i naszego zacnego uniwersum za co te bany czy juz odwagi braklo.Malo tego ze na waszych kontach bany to i jeszcze Polo i Zodiak na banach,konta pomocnicze panow z LOG co nie lao.

Osobiscie wierze w sprawiedliwosc i skoro wyzej wymienieni gracze czy tez konta na banach i DrZgon bana nie ma czyli puszu ekstremalnego nie bylo to chyba na logike powinien byc beck up floty czyz nie

Septimel nie wiem o jakim zlomowaniu wczesniej pisales ze niby DrZgon mnie ,owszem on jako jeden jedyny mnie w reckach wozil i nie raz i nie dwa ale nigdy nie jako sojusznik , malo tego powiem ci cos nad czym powinienes sie gleboko zastanowic .bo masz w sygnaturce Zgonów fuuuuu dzwonów - BRAK

Zmien moze na cos bardziej prawdziwego ze braklo ci jaj by grac dalej o ile siedzeniem na urlopie nazywales graniem