Fajnie ze latasz i odbierasz fsy u innych
Pzetopienia w co tam uwazasz
Obroncy szo dt
Fajnie ze latasz i odbierasz fsy u innych
Pzetopienia w co tam uwazasz
Obroncy szo dt
Gratuluje gesiobicia
Gangus wielkie SZO albo jak sam mowisz posjcia w ekodomki
Gratki ale tak bez nutki????
NEO szo trampkow i odbierania fsa.
Graty udanego rewanzu ,ale zaraz jaki rewanz ,pzt nie zebrany jest niczyj do czasu zebrania tak wiec scruple luzuj poslady skoro farmisz to zbieraj ,nastepnym razem gracz pokroju top 1000 ci go moze zawinac ,akcja farmienia jak to laojun nazwal ,nie udolna skoro pzty lezaly x czasu.
Co do samej akcji na Duchu to tez nie do konca sie popisaliscie nie zbierajac calego pzta mimo ze od sciagniecia moona do zlomowania minelo blisko 20 h .
Tak jak Muniek napisal troszke wyzej pay 2 win ,ale skila nie kupisz ,po mimo przewagi nie zebrales sporej czesci zlomu .
Strata Ducha to tak na dobra sprawe drobne w porownaniu do farmingow na tobie scruple
Nie mniej jednak satysfakcja po twojej stronie z ubicia Ducha floty
Duch szybkiego SZO ,to tak na dobra sprawe drobne ,popatrz kilka tematow nizej
Laojun reguly jakimi ja operuje sa dosc proste i chyba wiesz doskonale co mam na mysli , ze pl1 polecial bo mial taka mozliwosc proste jak .....
milczenie to cnota czy jakos tak
Pl1 jeszcze raz gratuluje strata moze nie duza patrzac na to co lata w powietrzu
Mozecie mnie lubic nie lubic pisac mi ze bilet miesieczny po prawj stronie mam wykupiony ,ale robcie to conajmniej z glowa bo po jakis tam smiesznych nickach forumowych poprostu uwazam was za hieny forumowe co w grze nie potrafia zablysnac i co kolwiek zbudowac i teraz sobie hejtujcie ile chcecie mam to gdzies ,
Graty takiego tam zlomowania
Przetopu pl1 a sobie niczego
NoName1 nie wiedzialem ze wyrazenie opini to pyskowka
Znalem miejsce na virgo??owszem poznalem miejsce na virgo i styl gry topki i olalem tam granie i patrzenie na przekrety ktore tam odchodza ,bylem i jestem na nie przekretom.
19DaWiD45 czy wyrazenie swojej opini na zaczepki kogos kto uprawia hejt forumowy to pyskowka ??
Badz co badz graty wyczucia ,troszke innych spraw na glowie w danym momencie that all ,przetopu Tobie a sobie wiecej czujnosci.
Nerthil a co ma wspolnego cos sprzed x czasu powiedz mi szczerze do zaistanialej sytuacji.
Wierzcie mi na slowo ze kazdy ma prawo sie zmienic, zarzucacie Zgonowi oszustwa ze wystawial do wiatru kogos z kim latal,a czy oby wszystko wiecie na temat kazdego starcia ,czy tylko pierdu pierdu gowno burza i jupiiii hejt gotowy.
Agresorzy zrobili cos z punktu widzenia obslugi gry nie dozwolonego za to ban ,tak kazdy twierdzi .
Wyciagasz jakis przyklad o THEAIN gdzie nawet nie ma go w zaistanialym starciu ,czyli taki przyklad z dupy ,czy sie puszuje on czy ja bo latamy sobie na piratow i to w twoich oczach to pusha moze jakies oszukiwanie systemu ,sam sobbie odpowiedz ok.
Takie dogadywanie ze ktos cos zrobil gdzies indziej kogo to interesuje.To historia i smrod zostaje ,ale nie ma nic wspolnego z tym co tutaj.
Powiem ze jesli macie podejscie ze konto to konto to ok ale po drugiej stronie nie siedzi komp tylko druga osoba , a jesli gra sie z kims w sojuszu to wiedz na slowo ze ktos moze na kogos wplynac.Po za tym czy wy znacie tak swoich sojusznikow dobrze.
Mlego popoludnia i
Dyskusja prawie upadla
Dzisiejszy wieczor zacznie na nowo zapewne dyskusje.
Lao ,Nr i Scruple bany , szanowni gracze czy mozecie powiedziec spolecznosci o game i naszego zacnego uniwersum za co te bany czy juz odwagi braklo.Malo tego ze na waszych kontach bany to i jeszcze Polo i Zodiak na banach,konta pomocnicze panow z LOG co nie lao.
Osobiscie wierze w sprawiedliwosc i skoro wyzej wymienieni gracze czy tez konta na banach i DrZgon bana nie ma czyli puszu ekstremalnego nie bylo to chyba na logike powinien byc beck up floty czyz nie
Septimel nie wiem o jakim zlomowaniu wczesniej pisales ze niby DrZgon mnie ,owszem on jako jeden jedyny mnie w reckach wozil i nie raz i nie dwa ale nigdy nie jako sojusznik , malo tego powiem ci cos nad czym powinienes sie gleboko zastanowic .bo masz w sygnaturce Zgonów fuuuuu dzwonów - BRAK
Zmien moze na cos bardziej prawdziwego ze braklo ci jaj by grac dalej o ile siedzeniem na urlopie nazywales graniem