Ty rudy jesteś niezły ananas
konto dawno sprzedane na allegro i potem znowu się pojawiło na allegro, kiedy osoba kupująca skumała że jest po banie.
Gratki Y, jedziesz z nimi ;D
Ty rudy jesteś niezły ananas
konto dawno sprzedane na allegro i potem znowu się pojawiło na allegro, kiedy osoba kupująca skumała że jest po banie.
Gratki Y, jedziesz z nimi ;D
zysk konkrecik ale bym se z tego zbudowal kopalni joooo
pozdrawiam
brawo jedziesz z nimi
tez tak mialem, lece lece sobie na spawacza po 300mld zysku a ten mi ucieka i nagle pozniej go komornicy zlomuja.
cos tutaj wielkiego sie dzieje za naszymi plecami ludzie !!
tutaj na tigres ewidentnie push, no i jeszcze na ile surki :o
Aż mi się skojarzył ten temat z https://board.pl.ogame.gamefor…ostID=5314740#post5314740
W zasadzie od początku tej gry gracze mają wrażenie że gra chyli się ku końcowi, a jednak nadal ma się całkiem nieźle
tak tak gierka ma sie wprost fenomenalnie ![]()
Temat zgłaszam za obraze uczuć religijnych. Miłego bana na forum
Display MoreJeszcze mam wystarczająco floty żeby twoja stracić . Więc się nie podniecaj dupowłazie komorników
Jak widać tylko ty komentujesz Ygreka starcia a on zaś tobie tylko lajka wstawia 🤭
Taki jesteś dla nich ważny że mu się nawet nie chce napisać zdania przy twoim starciu .
Przykre to .
Właź im więcej w dupe bo coś chyba za słabo to robisz .
Ciesz się gra puki jeszcze możesz .Ja zaś odpoczywam .
mam ważniejsze sprawy
Taka prawda my też tego orzecha średnio lubimy ale nie idzie się go pozbyć ![]()
Graty ekipa, kocham dziunka
Post został już zgłoszony. Czekaj na bana
Nikogo nie interesuje OGame a co dopiero historia OGame z przed ilus lat i jakieś śmieszne sojusze i fuzje.
Najlepsza polityka w OGame prowadzi sojusz lump który potrafił wynegocjować pakty z komornic i PN.
Aha bo tu jakieś st jest, gratulacje zysków i statków
wow spawacz szybko sie odbudowales po ostatniej wtopie. Widac zakasane rekawy i wziecie sie do roboty czego efektem sa takie starcia jak te !
gratulacje zysku przyjacielu
a gdzie pozdrowienia dla lump ?
Obrońcy spokojnej odbudowy i cokolwiek sobie życzy bo przy takiej flocie co padła to nic nie usprawiedliwi, ani brak prądu, ani flaszka z ziomkiem, no chyba, że sraczka gigant....
Różnie w życiu bywa, "może to był zajefajny sex i w duszy z flotą" też bym olał grę i flotę.......
przeciez jest podany sposob zlomowania ![]()
gratulacje dla koalicjantów!
niech zyje wolna Polska
Specjalna Słowiańska Grupa Uderzeniowa w łep zawsze spoko ![]()
gratulacje, ale petarda
pewnie pojawienie sie ikonki ze jest pole wrakowe spowodowalo cisnienie 200 ![]()
oby wiecej takich ![]()
pozdrawiamy Lumpy Mroku
Pozal się Boże "starcie".
Tydzień temu buddy lista a dzisiaj niby wróg 🤣.
Normalnie beka stypa
zapraszam priv w grze