a żeby tak kolejne ST bylo znowu rekordowe ale po przegranej stronie
Posts by Lord Master Killer
-
-
jako wielki fan mam pytanie, dlaczego nie budujesz tych statków na planetach dziwnych PEŁZACZE ?
pozdrawiam i licze na fajne wyjaśnienie kwesti tych statków
-
mi sie podoba i jestem po stronie JEDI
szkoda ze teraz przerwa bedzie w odcinkach
-
Dziki Nastolatek masz racje, przepraszam
szybkiej naprawy buga życzę dla administracji
-
Dział techniczny....lol
To jakieś obiboki,założę sie ze bym posiedzial chwile w kodach i by było cacy, po drugie serwery juz od dawna wymagają wymiany,bo dużo rzeczy nie działa,albo działa z opóźnieniem. Ale tak to jest jak sie nie inwestuje w firmę. Tylko leci po najniższej linii oporu,żeby tylko wydoić z graczy jak najwięcej.
i do tańca i do złomowania i do bugfixów w ogame. niesamowita jest to postać na naszym uni
Zycze szybkiej naprawy buga, dawaj art nie badz żart
-
chyba ktoz z pn za duzo gada dzikiemu bo skad by mial takie insiderskie info ? wlasnie dlatego lumpy sie odłamały od pn bo wiedzielismy ze tam kret jakis jest
A dlaczego Lumpy odłamały się od Komorników? Jednak Was wyrzucili, bo się okazało że tylko multi/pusz potraficie grać? Prawda Dzikiego Was w oczy kole!
jakbys czytal ze zrozumieniem typie to bys wiedzial ze od pn sie oderwalismy
-
-
[offtopic usunięty/kasai]
gratulacje mleko pozdrowienia od LZS PETARDA
-
widzac potege floty sojuszu komornik prezentowana przez y2k, oraz sile dyplomacji sojuszu komornik prezentowana przez nastolatka, sojusz lump oficjalnie poddaje prawie wypowiedziana wojne sojuszowi komornic.
gratuluje starcia y2k, dowaliles pieknie, selene tyle pracowala na ta flote i nigdy nie wtopiła
lump lumpowi lumpem
pozdrawiam
-
fajny temat, nic z niego nie rozumiem
-
-
Spawi PDW
"Chyba pomyłka przy wysyłaniu floty."
czekajcie to jak to jest, pny z nia lataja a tu ja andre na podstawce lapie? dobrze kromak, rozbierajcie powoli to konto.
Pozdro yeeeeeeeeeeeeah
a co ma piernik do wiatraka
dawaj kozie teraz wieksza mobilizacja [mniam] zeby sie odbudowac =]
[mod='kasai']Upominam za obrazę.[/mod]
-
perfekcyjnie dobrane proporcje floty
fenomenalny zysk
niepodważalny urok atakujacego.
chodzbym chcial to nie ma do czego sie tutaj przyczepić. Lump z tobą
-
gentelmens agreement 10% zysku do sprzedajacej kury
-
moje doswiadczenie jest pozytywne.
pozdrawiam univerum
-
makłowicz nic sie nie przejmuj, duzo planet do splądrowania przed toba, duzo top2k do zmiażdżenia ogromem floty ktora jeszcze zostala.
Lumpy
-
gratulacje
super
starcie
.
zycze
kolejnych
podobnych
pozdrawiam
.
-
a ja za to jestem fanem kariery dziekiego nastolatka, tylko odwazni ludzie potrafia nic nie osiagnac a sie jeszcze tym chwalic i wygrywac pojedynki na forum z takimi jak ten wyzej co pisal sisior czy jak mu tam.
pozdrawiam, kozie mleko jestes kozak/kozaczka. zapraszamy do lumpow mroku, mamy power w kroku i czasem walimy kwas w oku.
-
niezły cios z karata żeś w tyke przyłożył. Lumpy narazie obserwują ale jeszcze zobaczymy co z tobą zrobić
-
zgadzam sie z twórcą tematu, dorzuciłbym jeszcze do tego rządanie pieniędzy z KPO z unii zeby wszystko zalatwic od reki