Posts by GeboKlepacz

Nie chcę mieć wszystkiego, nie marzy mi się żadna kariera i bycie kimś znaczącym. Ja tylko mówię, że atakowanie słabszego gracza tylko dlatego, że za kilka k kupuje jakieś przedmioty na licytatorze by sobie troszkę grę uprzyjemnić (podczas gdy on non-stop kupuje i ma tych przedmiotów od ciula) to pokaz miałkości i upośledzenia zarówno fizycznego jak i intelektualnego. Nie będę ukrywał, że mnie to nie "irytuje" bo dopiero zacząłem grę, a ten volksdeutsch paskudny atakuje mnie bo ma bałagan na strychu. Wiadomo co i gdzie takiemu dzbanowi. Jak już pisałem wcześniej - sądziłem, że takich głąbów już nie ma, ale jak widać mocno się myliłem.

Tez mnie drazni kiedy ktos mi podbija licytacje bez zysku dla siebie samego, czysto po zlosci. Czy te kilka milionow bylo dla Ciebie w granicy rentownosci za przedmiot czy po prostu podbijasz licytacje na zasadzie "sam nie skorzystam za wiele ale drugiemu nie dam za darmo"?

Przeczytałeś mój pierwszy wpis? "MarJo" zapaskudził gacie bo go przelicytowałem bodajże o 3000 metalu. Rozumiesz? Trzy tysiące. Nie trzy miliony/miliardy lub więcej tylko trzy tysiące. Poza tym on jest TOP 3 - jak niby miałbym go przelicytować samemu będąc TOP104? Z czego? Poza tym nigdy nie licytowałem po złości, jak ktoś wyskakiwał z bańką lub więcej to sobie darowałem. Często i mniej wystarcza żebym sobie odpuścił. Tyle.

Siema.

Zacząłem grać na tym uni po kilku latach przerwy. Akurat miałem konto, które leżało w poczekalni więc postanowiłem sobie je aktywować.

Klikałem sobie ostatnie kilka dni w nasze ulubione obrazki aż tu nagle, przy odświeżeniu strony, pojawia się info, że leci na mnie ~5k gąsek. Myślałem, że to pomyłka, ale gracz "MarJo" szybko mi wyjaśnił swoje motywy xD

Typ zapaskudził portki i postanowił się odegrać na mnie, graczu poniżej top100 tylko dlatego że miałem czelność go przelicytować o kilka k (tak, kilka k) w licytatorze :smash:

Myślałem, że tego typu graczy z IQ, którzy są sztandarowym przykładem porażki rodzimego systemu edukacji i wychowania już nie ma, ale jak widać wielce się myliłem.

Wpis ten dodaję po to żeby każdy wiedział, że "MarJo" to osobnik traktujący grę zdecydowanie zbyt poważnie.

Marjo-Ogame.png