Posts by Starrk

tak sobie czytam i... nie jesteśmy wielkimi panami zza oceanu, więc może chociaż tutaj w internecie poudawajmy, że nie potrzebujemy na każdym kroku znaków pokroju

0223_warning-label-chainsaw_485x340.jpg

Klasy są wystarczająco dobrze opisane. Ba, wg polityki Gameforge, Forum jest nieodłączną częścią gry, zatem... wszelakie poradniki nie zwalniają z odpowiedzialności za kliknięcie "Dezaktywuj".

Stąd właśnie inne klasy odpowiadają innemu stylowi grania:
    Odkrywca: jeśli jesteś w stanie kilka razy kliknąć co 1h 30 min to Odkrywca przywiezie realnie do 300-350mln jednostek (w przeliczeniu) deuteru na dobę, w czasie, gdy Zwieracz dawał mi 131mln.

Zwieracz: jak jesteś warzywem i nie trzymają Ci zwieracze, lub nie rozumiesz, z jakiego powodu ktoś w 2022 gra w gry przeglądarkowe... Logowanie dwa razy dziennie lub raz na dwa dni, w zależności od chęci. Sam z tego korzystam, gdy nie mam czasu lub chęci do grania.

Jenerał: W sumie sam nie wiem... Tańsze loty? Odkąd recyklery już nie palą 1, to nie widzę jakiegoś super szerokiego zastosowania tej klasy. Na Zwieraczu złomowałem więcej niż połowa Jenerałów.

aż założyłem konto...

zbieracz jest dobry na ustabilizowanych uni gdzie jest już bardzo mało celów a Ty masz już na tyle rozwinięte kopalnie że przebijasz zyskami odkrywcę

Mało jest kont z eko na poziomie 2,5mld pkt na polskim OGame :)

Odkrywca poniżej tego progu jest bardziej opłacalny od zwieracza przy założeniu, że jesteśmy w stanie wysłać 8-10 fal dziennie.

top1, który zawsze i wszędzie gra pay2win

o Panie... XD