Fajnie zobaczyć kogoś z poza ściśłej topki 🙂 taki mały suprise dla obrońcy.
Gratki i szo dla obydwóch graczy.
Fajnie zobaczyć kogoś z poza ściśłej topki 🙂 taki mały suprise dla obrońcy.
Gratki i szo dla obydwóch graczy.
Dastan, zamieniliśmy parę słów. Na początku trochę dziwna rozmowa była(lekko napięta),ale później było ok. Słowa dotrzymales(pewnie pamiętasz ktorego) za co masz szacuneczek u mnie. Nikt by się nie spodziewał ,że po pozdejmowaniu mi moonow Ty wyladujesz w reckach na koniec dnia.
Jeżeli zakończyłeś grę to powodzenia w życiu.
Widzisz, wystarczyło Cie troche przycisnac i juz konczysz temat. Nie masz jaj by sie przyznac do nicku. Zapewniam Cie ze Septimel robi wszystko legalnie. GO zapewne to sprawdzi o to sie nie martw.
Jestes dziwny albo dziwniejszy - swój swojego zawsze pozna jest takie powiedzenie. Odpowiadam Ci na pytania,ale nie chcesz ich przyjąć bo nie są po Twojej myśli, zaczynasz się denerwować i wypisujesz o jakiś łupinach próbując mnie wciągnąć na niski poziom rozmowy. Sam zacząłeś pisać o farmingu a teraz że to bez znaczenia. Zaczyna Ci brakować argumentów i zaczynasz pisać uszczypliwie. A jeżeli Sept kupuje anty to co??
Mam czas na pisanie postu bo wypisujesz głupoty i boli Cię to widzę a pisania na forum mi nie zabronisz. Nikogo nie obrażam. OGame jest dla Ciebie całym życiem jak robisz analizy i tworzysz spiskowe teorie. Jak napisałem o laskach(specjalnie by Cię sprawdzić jak myślisz)to u Ciebie wygląda "weź ,będę grał w grę" taki poziom właśnie reprezentujesz swoimi wypowiedziami. A PRZYPOMNIJ MI JAKI MASZ NICK NA Q ponieważ dalej nie powiedziales?? Jesteś facet? i powiesz jaki masz nick? Czy dalej będziesz się napinał jako anonim pod innym nickiem?
Nadal się nie przedstawiłes jakim nickiem grasz na Q. Dlaczego tak unikasz tej odp?
Odniosłem się do zmian nicków
Odniosłem się do Septimela i Status q,że nie są powiązani.
Tutaj przedstawiam Ci,że status q grał na himie. Potwierdzenie masz w wypowiedzi Guffa.
DrZgon [EkoAfera] vs. DEFQON_1 ~ 389 751.35%
Nie pamiętam już które stare konto jest po Status q. Proszę dałem Ci dowód że grał na himie,teraz Ty pokaż mi dowody na bota🙂
Co do dzisiejszego ataku. Gdyby nie stało to by nie poleciał gdyby nie było zysku to by nie wysłał floty. Skąd wiesz że przeorał mu aż taka olbrzymia obronę a może tam był bunkier na 10k plazmy a może obrona była slaba? Masz raport z tego ataku?Po złomie przez pl też mu dok oddał, na to też musisz zwrócić uwagę. Piszesz bym analizował,sprawdzal itp. Sunny mam dużo ważniejszych zajęć w życiu prywatnym niż analizowanie sprawdzanie i szukanie sensacji na OGame. Lato idzie dziewczyny chodzą w coraz krótszych spodniczkach😁 a Ty mi każesz patrzeć na przyrosty lub straty.
Sunnybow powiedz mi pod jakim nickiem grasz w grze bo jakoś nie kojarzę twojego nicku na Q. Zanim napiszesz następnego posta zastanów się co napisać sensownego.
1)Jeżeli jest "bot farmiacy" to pokaż screeny z farmingu a nie pisz swoich domyslów i oskarżeń jeżeli nie masz dowodów.
TERAZ PRZECZYTAJ UWAZNIE
2)Możesz zmieniać nicki ile tylko chcesz.
3)Od fuzji tylko raz został zmieniony nick z Bob bud... na Septimel.
4) Septimel i Ekohima nie lubią się zbytnio. Poczytaj trochę na forum, od razu widać że nie ma tam chemi.
5)Status q to całkiem inny gracz kiedyś był powiązany z eko,ale to jeszcze na Himie. Więc jakie tu jest połączenie między tymi graczami(czyt. punkt4)
6) Jakie tu przyfarmienie? Amack dobrze się pilnuje dzisiaj od nie pamiętnych chyba czas dostał malutkiego dzwonka(chyba że coś przeoczyłem wcześniej). Idąc Twoim tokiem myślenia pewnie myślisz że ten złom był ustawiony(czyt. P4)
7)Munka nie znam, dlatego nic nie napiszę.
Procent bardzo ladny. Odbuduje się spokojnie 😉
Meta,krycha i deux na + bardzo ładny zysk🙂. Gratulacje Panie Lao.
2 słowa ode mnie.
Nie zdążyłem napisać na st DrZgon byłem na u. Ludzie, ludzie czy wam rozumy odebrało? Kłócicie się o grę? Każdy z nas ma tu ileś lat w życiu realnym. Zakładam ,że większość z nas to już ustawieni ludzie w życiu. Trochę szacunku do siebie to tylko gra. Nikt nikomu przecież nie odbiera chleba od ust.
Co do starcia:
1) agresor- zarwał nockę lub wstał nad ranem by szukać celu. Moim zdaniem(obiektywnie pisząc) nie powinien zostać odebrany zlom.
2) obrona- masterek miałeś problemy z logowaniem a na dodatek zrobiłeś screeny to flota powinna wrócić. W takiej sytuacji team og powinien być stratny.
I nie ma co się gryźć o tą grę trochę luzu.
Szkoda Masterka
bardzo w porządku gracz. SzO Masterku
![]()
Na himie eko biło moony. Duzo moonow spadało i ja rownierz byłem wrzucony na tapet. Tutaj przewaga eko zmieniła sie diametralnie o 180 stopni. Do głowy przychodzi mi jedno powiedzenie " nosił wilk razy kilka, poniesli i wilka" z guffem zamieniłem pare zdan w ciagu gry i te pare zdan była z szacunkiem. Jestem ciekaw co na to powiedza gracze eko poniewaz ta sytuacja jest taka sama co ze Stalowym a pamietam ze poszło wtedy pare mocnych słow na forum.
Gratulacje dla sojusznika. Miło zobaczyc DEYS na forum na +
Obroncy?? czasami tak bywa,nic na to nie poradzimy i nie przewidzimy braku neta. Szo dla Ciebie