Posts by Carlos

2 słowa ode mnie.

Nie zdążyłem napisać na st DrZgon byłem na u. Ludzie, ludzie czy wam rozumy odebrało? Kłócicie się o grę? Każdy z nas ma tu ileś lat w życiu realnym. Zakładam ,że większość z nas to już ustawieni ludzie w życiu. Trochę szacunku do siebie to tylko gra. Nikt nikomu przecież nie odbiera chleba od ust.

Co do starcia:

1) agresor- zarwał nockę lub wstał nad ranem by szukać celu. Moim zdaniem(obiektywnie pisząc) nie powinien zostać odebrany zlom.

2) obrona- masterek miałeś problemy z logowaniem a na dodatek zrobiłeś screeny to flota powinna wrócić. W takiej sytuacji team og powinien być stratny.

I nie ma co się gryźć o tą grę trochę luzu.

Na himie eko biło moony. Duzo moonow spadało i ja rownierz byłem wrzucony na tapet. Tutaj przewaga eko zmieniła sie diametralnie o 180 stopni. Do głowy przychodzi mi jedno powiedzenie " nosił wilk razy kilka, poniesli i wilka" z guffem zamieniłem pare zdan w ciagu gry i te pare zdan była z szacunkiem. Jestem ciekaw co na to powiedza gracze eko poniewaz ta sytuacja jest taka sama co ze Stalowym a pamietam ze poszło wtedy pare mocnych słow na forum.