Posts by Sebastian12345

Jeśli zatem nie doszło do starcia, nie doszło także do błędu, to do czego doszło?

Z odpowiedzi GO wynika że chyba nie zrozumiał o co Ci chodzi - Sprawdził godziny z poziomy gry i logów. ;)

Czasem bywa i tak bo jesteśmy tylko ludźmi.

Nie wiem, jak masz wątpliwości to w ticket jest taka opcja "skarga" gdzie możesz napisać np. "Floty błędnie się zakolejkowały / Nie doszło do bitwy / Gracz oszukuje bo uciekł w 1s flotą. Proszę o analizę SGO".:)

temat konkretny i na temat szkoda ze niektorych boli ze autor to opisuje .

Ciap podala rozwiazanie bo z odp ktora dostales wynika ze Beck albo celowo nie zrozumial pytania albo nie chcial na nie odpowiedziec inaczej .

Skoro Wy operatorzy jestestescie dla nas a nie my dla was to zalatwcie temat jak najszybciej jak autor wskazal odpisac flote obroncy dodac surke agresorowi i moze to przycichnie jakos :)

w innym przypadku mozemy {gracze} pomyslec ze zabujca lecial na czlonka teamu a ze czlonek ma wladze moze sobie walki anulowac kiedy zaspal i zapomnial o flocie :)

Pewien naćpany troll z innego serwera postawił sobie za punkt honoru mnie zezłomować, wydał grubą kasę na to, ,, wybudował,, w jeden dzień mnóstwo statków i czekał . udało mu się , chwila zagapienia i mnie dopadł, czemu mnie dopadł ? kto mnie zna to wie ale w sumie dla mnie krzywda żadna bo czym że są wirtualne cyferki które na dobrą sprawę niczego nie wnoszą do życia , jest to oczywiście mój obraz na tą grę , ale patrząc na naćpanych trollów nie ma to jak błysnąć w necie za wszelką cenę .

Kasa wypaczyła tą grę i każdy kto gardzi paczkomatami przyzna mi rację .

Pozdrawiam Sojuszników

a TROLLE nawet nie mają na tyle odwagi aby samemu zamieść wpis , honor i godność osiągnęła dno . :trollface:

Lord no prosze cie nie obrazaj ludzi dostales zloma jak wiekszosc bierz na klate i sie odegraj :) bylismy sojusznikami nie pisz publicznie o paczkomatach :bicz: bo sam wiesz ze i ty paczkowales wiesz jak to sie nazywa ? :):szo::spam::foch::closed: odbuduj odegraj sie nie postami a czynami pokaz :):stroke:

Kupować kupuję ale nie na taką skalę jak balbo. Zresztą nieważne.

Dzięki staram się. Ale widać Balbo jeszcze bardziej. Po ataku Labamba, dostał srac... i teraz już jego flota jest warta 1kkkk. Też trochę wydaję ale wolę żeby kasa na mnie zarabiała sama. Balbo pakuje w wiralną flote. Kiedyś się obudzi i pomyśli co z tego miałem?

Wbiłem urlop żeby skorzystać troche z wakacji.

https://imgur.com/a/mjNZLgS

Balboa nawet sie nie zblizyl do tej twojej granicy bo jego paczka to twoje 30 wiec nie wyliczaj innemu jak sam wydajesz wiecej ale bez efektow bo nie potrafisz pomyslec

graty za top1:graty::brawo::goodjob: i za zapal do takiego stylu gry urlop atak paczka urlop atak paczka :) ale serio nie pisze tego w zlej intencji tez paczkowalem :) i nic mi do tego podziwiam i szanuje podejscie gratuluje starcia mimo ze to na koledze i szkoda mi takiego gracza ze zaspal ale taka gra :):bicz: sd sie nie poddaje w kupie:lool: sila nie pierwszy i nie ostatni dostal i dostanie zloma taka gra :) odbudowa zapewne bedzie szybka jest nas wystarczajaco duzo :)

rogal sciagniety zeby wam do glowy nie przyszlo sciagac koledze moona zeby uratowac flote :) taka zagrywka profilaktyczna :) masz racej padlo z 500k lmow niestety moich ale 4 ataki w bunkier musialy dac efekt flota dzielona na 4 sloty zeby trafic na pewno jak sam widzisz nawet Balboa moze sie pomylic :P ale bylo to wliczone w koszty tu nie chodzilo o zysk ale o stamo starcie od dluzszego czasu bylo sucho na uni wiec takie starcie to byla przyjemnosc :) dzieki Balboa ze znalazles chwile czasu miedzy impreza :)

nie gram na tej uni ale stracia pogratuluje wkoncu to top2 pl :) graty

piszecie ze agresor farma itp bo kupil anty zeby rozbic flote :) ... flote zbudowana zapewne bez uzycia grama anty :) tak wiec paczka rozwalila paczke

nie jestem na biezaco ale w niejednym st obroncy zapewne oral ta flota innych mniejszych i wtedy bylo ok teraz to jest bee :) ahh to jest tak fajne na kazdej uni :) jak ja kupie to jestem fujara losu jak kupi ktos inny to jest ok :) pozdrawiam i zastanowcie sie przez chwile nad tym co wy tu piszecie ... serio

nie ma takich argumentow co bys nie probowal i nie robil zadna rasa nie da ci tyle co roktalow surka i recykling i energia techy sa wymienne dla samych budynkow nie ma innej rasy ktora byla by lepsza

keleshowie maja niby pola planety ale jaki jest sens robienia ich kiedy nie grasz eko terraformer tez ci da pola a jak ktos juz planuje grac eko to wiadomo ze wybierze roktalow