gratuluje starcia no coz zapite i taki efekt ale wkoncu to gra ktos musi pasc by ktos mogl wygrac
gramy dalej nic sie nie stalo
Posts by Sebastian12345
-
-
Jeśli zatem nie doszło do starcia, nie doszło także do błędu, to do czego doszło?
Z odpowiedzi GO wynika że chyba nie zrozumiał o co Ci chodzi - Sprawdził godziny z poziomy gry i logów.
Czasem bywa i tak bo jesteśmy tylko ludźmi.
Nie wiem, jak masz wątpliwości to w ticket jest taka opcja "skarga" gdzie możesz napisać np. "Floty błędnie się zakolejkowały / Nie doszło do bitwy / Gracz oszukuje bo uciekł w 1s flotą. Proszę o analizę SGO".
temat konkretny i na temat szkoda ze niektorych boli ze autor to opisuje .
Ciap podala rozwiazanie bo z odp ktora dostales wynika ze Beck albo celowo nie zrozumial pytania albo nie chcial na nie odpowiedziec inaczej .
Skoro Wy operatorzy jestestescie dla nas a nie my dla was to zalatwcie temat jak najszybciej jak autor wskazal odpisac flote obroncy dodac surke agresorowi i moze to przycichnie jakos
w innym przypadku mozemy {gracze} pomyslec ze zabujca lecial na czlonka teamu a ze czlonek ma wladze moze sobie walki anulowac kiedy zaspal i zapomnial o flocie
-
Pewien naćpany troll z innego serwera postawił sobie za punkt honoru mnie zezłomować, wydał grubą kasę na to, ,, wybudował,, w jeden dzień mnóstwo statków i czekał . udało mu się , chwila zagapienia i mnie dopadł, czemu mnie dopadł ? kto mnie zna to wie ale w sumie dla mnie krzywda żadna bo czym że są wirtualne cyferki które na dobrą sprawę niczego nie wnoszą do życia , jest to oczywiście mój obraz na tą grę , ale patrząc na naćpanych trollów nie ma to jak błysnąć w necie za wszelką cenę .
Kasa wypaczyła tą grę i każdy kto gardzi paczkomatami przyzna mi rację .
Pozdrawiam Sojuszników
a TROLLE nawet nie mają na tyle odwagi aby samemu zamieść wpis , honor i godność osiągnęła dno .
Lord no prosze cie nie obrazaj ludzi dostales zloma jak wiekszosc bierz na klate i sie odegraj
bylismy sojusznikami nie pisz publicznie o paczkomatach
bo sam wiesz ze i ty paczkowales wiesz jak to sie nazywa ?
odbuduj odegraj sie nie postami a czynami pokaz
-
takie pierdulło ze az na lacerta bylo slychac
top1 pl graty
ale liczby ale walka to jest starcie tytanow a nie jakies male %
-
graty Uno
samarytanina wywiozles na taczce
-
Wcale nie umniejszam Balbo umiejętności. Nie w tym rzecz.
boli cie ze on wydal mniej ale poszedl do przodu a ty paczkujesz i nie masz efektow wiec musisz w kazdym poscie opisac jak to inni paczkuja jakie to jest zle i jak bardzo sie tym brzydzisz ....a sam ladujesz na kazdym uni po 5kola ... hipokryta to malo powiedziane
-
Kupować kupuję ale nie na taką skalę jak balbo. Zresztą nieważne.
Dzięki staram się. Ale widać Balbo jeszcze bardziej. Po ataku Labamba, dostał srac... i teraz już jego flota jest warta 1kkkk. Też trochę wydaję ale wolę żeby kasa na mnie zarabiała sama. Balbo pakuje w wiralną flote. Kiedyś się obudzi i pomyśli co z tego miałem?
Wbiłem urlop żeby skorzystać troche z wakacji.
Balboa nawet sie nie zblizyl do tej twojej granicy bo jego paczka to twoje 30 wiec nie wyliczaj innemu jak sam wydajesz wiecej ale bez efektow bo nie potrafisz pomyslec
-
gratulowalem po straciu pogratuluje i tu graty
szkoda i zaluje ze akurat wczoraj nie zrobilem tego fsa ale taka gra
odbudowa bedzie napewno po starciu jeszcze probowalem cos wywioslowac ale nie udalo sie niestety
-
graty za top1
i za zapal do takiego stylu gry urlop atak paczka urlop atak paczka
ale serio nie pisze tego w zlej intencji tez paczkowalem
i nic mi do tego podziwiam i szanuje podejscie gratuluje starcia mimo ze to na koledze i szkoda mi takiego gracza ze zaspal ale taka gra
sd sie nie poddaje w kupie
sila nie pierwszy i nie ostatni dostal i dostanie zloma taka gra
odbudowa zapewne bedzie szybka jest nas wystarczajaco duzo
-
No dobra chłopaki! Skończyło się sranie po krzakach! Jeszcze raz zezłomujecie mi kolegę, to się do was przelecę!
Niestety muszę wam mega pogratulować! Wyliczone prefekt!
Wiemy jak było, błąd Pepika. Stało się.
Cały sojusz kombinował jak by wam tu coś urwać! Chociaż. Z 60 GS... Ale nie było planu doskonałego!
Pytanko mam wynikające z mojej amatorskiej ciekawości. Po co ściągaliście moona? Wydaje się, że nie było to potrzebne, bo nie mogliśmy wam przeszkodzić, chociaż bardzo profesjonalne.
Gratulacje też dla Pepika! Przyjął to po męsku na klatę! I też warto wspomnieć że parę zębow straciliście na tych atakach bo LM to tam padło chyba z 500k
Ja wiem, że to nie bolało aż tak bardzo, ale mnie cieszy, że nie był to spacerek!
Wszyscy piszą takie długie posty to i ja się wynaturzyłem
Jeszcze raz gratki dla wszystkich!
rogal sciagniety zeby wam do glowy nie przyszlo sciagac koledze moona zeby uratowac flote
taka zagrywka profilaktyczna
masz racej padlo z 500k lmow niestety moich ale 4 ataki w bunkier musialy dac efekt flota dzielona na 4 sloty zeby trafic na pewno jak sam widzisz nawet Balboa moze sie pomylic
ale bylo to wliczone w koszty tu nie chodzilo o zysk ale o stamo starcie od dluzszego czasu bylo sucho na uni wiec takie starcie to byla przyjemnosc
dzieki Balboa ze znalazles chwile czasu miedzy impreza
-
nie gram na tej uni ale stracia pogratuluje wkoncu to top2 pl
graty
piszecie ze agresor farma itp bo kupil anty zeby rozbic flote
... flote zbudowana zapewne bez uzycia grama anty
tak wiec paczka rozwalila paczke
nie jestem na biezaco ale w niejednym st obroncy zapewne oral ta flota innych mniejszych i wtedy bylo ok teraz to jest bee
ahh to jest tak fajne na kazdej uni
jak ja kupie to jestem fujara losu jak kupi ktos inny to jest ok
pozdrawiam i zastanowcie sie przez chwile nad tym co wy tu piszecie ... serio
-
nie ma takich argumentow co bys nie probowal i nie robil zadna rasa nie da ci tyle co roktalow surka i recykling i energia techy sa wymienne dla samych budynkow nie ma innej rasy ktora byla by lepsza
keleshowie maja niby pola planety ale jaki jest sens robienia ich kiedy nie grasz eko terraformer tez ci da pola a jak ktos juz planuje grac eko to wiadomo ze wybierze roktalow
-
-
pogratulowac wypada obrony
szkoda ze na sojuszniku
obronca robil co mogl i zrobil ile mogl
mogl wybrac wybral Lorda jest to zbieg kilku niefortunnych zdarzen co pokazuje ze kazdy ma prawo popelniac bledy
-
gratuluje pieknego st 1banka % to juz grubo
-
byl bynkier nie ma bunkra
-
gratuluje pierwszego steka pod nowa banderola
przetapiaj i rosnij w sile kolezanko
-
Balboa odpowiedz wszystkim na pytanie dlaczego grasz sam na 8 kontach w sd?
i dlaczego sam sobie posty wpisujesz ? a i zapomnialem ze jeszcze zezlomowales 200 swoich kont ktore zalozyles i prowadziles tez sam bo po co ci ktos jeszcze do spolki
-
pozdrawiam osoby na zjezdzie klanu zdroweczka i jeszcze raz zdroweczka oby wiecej dzisiaj i grubszej akcji
ps czekam Balboa na twoje st wszak zyczenia beda ukierunkowane
-
graty jednak jeszcze jakies floty zostaly