Logitech najbardziej ten co kupuje paczki xd
Ruda smoki
Ja mam zastrzeżenie co do bonusów. Z tego co rozumiem z FAQ oraz grając chwilę, bonusy technologii form życia są globalne, ale na każdej planecie indywidualnie.
Czyli mam powiedzmy 3 planety, na każdej z nich biorę sobie techa dającego bonus do szybkości jakiegoś tam statku. Na planecie 1 mam +X%, na planecie 2 mam +Y%, na planecie 3 mam +Z %. No i fajnie, bonusy się sumują, więc na całym koncie mam jakiś tam sumaryczny bonus.
No i problem jest taki że to bardzo utrudnia zrobienie komuś kontry czy tam innych wyklikań. Żeby poznać jego dokładną prędkość muszę zeskanować wszystkie planety. Ogarnieta osoba od razu będzie wiedziała co się święci. Pomijając już to że ktoś sobie dobuduje level tej technologii, i o ile nie wpłynie to na czas lotu, o tyle agresor będzie miał błędne dane co do napędów agresora. W starej wersji gry też by mógł doklikac, ale to są takie koszta że od razu by to ktoś zauważył po punktach + trzeba zebrać niemało sury.
Albo sobie resetuję drzewko technologii na jednej z planet i niech sobie liczą
Chyba że coś źle pojąłem to niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu.
Czy to na pewno dobry kierunek, w grze w której i tak granie defensywne PvE zamiast PvP jest promowane na każdym kroku przez jej mechanizmy? Nie wydaje mi się.