Normalnie olewam tych cyrkowców od Was i zwyczajnie robiłem swoje pakując Was w recki, ale po tym co tu czytam to aż mnie krew zalewa.
GOŚCIU xDDDDD W mam wrażenie, że w jakimś alternatywnym świecie żyjesz xDDDDD
Zamknęliśmy całe uni grając we trzech: Ja, NoLife i Red.
W tym czasie żaden z nas nie dostał żadnego bana, nie kupił żadnego konta, nie wtopił, nie skończył w reckach i każdy kto gra na Gaspra to potwierdzi, bo takie rzeczy widać gołym okiem.
A Was z czego całe uni na którym została garstka osób zna? Tylko z tego Wasza ekipa wyrwała w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy około 30 banów za pushe, multi, boty z których się pushowaliście. Również tego, że kupiliście KAŻDE możliwe konto które było na sprzedaż, a było ich około 20 i mimo to połowa skończyła w reckach, druga połowa na banach To co zrobiliśmy z Wami na tym uni to nie była dominacja, to była DEKLASACJA, robiliśmy z Wami co chcemy. Padaliście jak muchy, a Ci co nie padli postanowili zrobić ogejmowe seppuku i sami zezłomowali sobie floty u handlarza xDDD
Wrzucasz jakieś wycinki z disco nawet nie wewnętrznego sojuszowego, tylko ogólnego, do którego każdy chętny miał dostęp z każdego sojuszu i była ciśnięta beka (to również Wasza zasługa ) i piszesz o jakimś pushu na 700kk metalu, gdy mam prawie 300kk pkt xDDD Człowieku Po moich ticketach, jak już wyżej wspomniałem, poleciało około 30 banów na konta z waszej ekipy, więc gdzie te nasze pushe? Wyobraźnie to Ty masz dobrą, że odkąd pojawiłeś się Ty całe uni zaczęło się pushować u Leo, nawet gracze grający eko
NoLife trafiłeś bo od 3 miesięcy zrobił może 5 fs'ów, miał wywalone na Ciebie i na grę i nie siedział na urlopie tylko ze względu na nas. I to nie było okno, a flota stała na moonie u każdego z nas każdej nocy Jak liczyliśmy to władowałeś około 8000 zł w konto na serwerze, na którym gra 10-15 osób, żeby zrobić jedno starcie na gościu, który już praktycznie nie grał. Jak włożysz jeszcze 10k to obiecuję, że dam Ci zezłomować swoją flotę, bo te cyferki nie mają dla mnie wartości, tym bardziej, że uni umarło wiele miesięcy temu.
Więc życzę miłego bicia niemca w kask, patrząc na postawione 95% floty z paczek za 8 kafli i zrobienia jednego PRO starcia a my lecimy dalej
(95% a nie 90% bo Twój poprzednik też dostał ode mnie trochę złomu na odbudowę po złomie, jak zresztą większość graczy która potrafiła się zachować)
Gratulacje, piekny wlocik... a z tych screnow to tylko powiem, że to zalosne. Tacy gracze tylko psuja rozgrywke, jakby nie mozna bylo normalnie rywalizowac.
A Ty Rosterq wiesz dobrze gdzie wchodziłeś, żebym do buddy Cię dodał i nie atakował, bo gdzieś tam razem graliśmy przez chwilę Ale na następnym uni pakuję Cię w recki bez mrugnięcia okiem
To jest podsumowanie Waszej ekipy:
A tu Twoje multi na banie ze swoimi 4 botami xDD
Było by tego sporo więcej, ale piszę tego posta już 15 min i szkoda mi więcej czasu na Was
I wszystko w temacie (Żeby nie było: te konta od Was w top zniszczonych czyli Kłapouchy, NieMamFarta, Zabawimy Się, Bulbulator wszyskie zostały kupione i nie zrobiliście ŻADNEGO starcia po swoich poprzednikach poza wyrwaniem złoma Pomijam fakt, że należą do jednego gracza
Graty starcia, żeby nie było off topu