Graty! Każdy ufs kiedyś zapomni włączyć urlopu
Posts by CAC
-
-
Nerwus w reckach, nie źle... Graty
-
Tak hipokryzją wali, że aż u mnie na wsi czuć
Czy agresor przypadkiem sam w podobny sposób nie zezłomował wcześniej obrońcy przy wykorzystaniu dużej ilości paczek, a teraz płacze bo trafiła kosa na kamień? Jak agresor postawił flotę, która dawała mu przewagę nad wszystkimi na uni, a resztę "wylatał" to już było cacy?
Czy to o tą kontrę na recki chodzi i dlatego starcie jest bee? Przecież nie każdą akcję da się zrobić na tip top, a osobiście jakbym miał dostęp tylko do tel, to też bym w kontry się nie bawił, bo z tel nigdy nie lubiłem i nawet nie próbowałem grać.
Nie ma co płakać, trafił paczkomat na paczkomat i po co znowu robić cyrk, że ktoś większy paczkomat a ktoś mniejszy
Tak w ogóle to kto to jest ten Balbola?
-
Graty ubicia lamy i przy okazji nowego top 1 solo
-
Wstydzilibyście się wypowiadać taką wojnę sojuszowi, których jedyna wartość bojowa to 1 gs do robienia fs z trampami
Jedynie sojusz XXX Was przebił, który dołączył do wojny z 50x słabszym przeciwnikiem, który nie używał paczek i ją przegrał
-
No faktycznie, gamechanger xDDDD
Tym wlotem w satelity podczas 30 minutowego zejścia z urlopu udowodniłeś, że Ty to jednak jesteś skillowiec i mistrz finezji
Szok! Po prostu szok!
Obrońcy szybkiej odbudowy satelity i pełzaczy
-
Piękny temat. Gratulacje dla Autora, brakowało czegoś takiego na forum.
-
Jak zobaczyłem, że atencjusz naspamował 500 linijek u kogoś pod ST na swój temat, to serio, nawet tego nie czytałem do końca
Śledziu, w odróżnieniu od Was ja nigdy nie kupowałem kont i nie musiałem złomować kont kolegów. Ty hipokryto, płaczecie tutaj i robicie syf komuś pod fajnym starciem, a sami hipokryci zbudowaliście flotę w większości na pushu (stara szkoła xDD) i w jakiejś części na paczkach od tego waszego ziomala płaczka-atencjusza. Przypomnij sobie, że na początku gdy grałem na Atlas, grało też Dominion (Blues i jego sojusz), to siedzieliście cicho jak mysz pod miotłą, opóźnialiście ataki po 10 min i baliście się skanować, żeby nie rzucać się w oczy. Potem każdy się zawinął z wymarłego uni i ot wasza wielka dominacja skillowcy xDD Chudego ganialiście kilka miesięcy bez skutku, który został sam na placu boju. Kogo Wy tam zezłomowaliście z dobrych graczy?
Przypomnę Ci hipokryto, że konto Bluesa (później nick Robson) potem było z Wami w sojuszu, a następnie je zezłomowaliście W międzyczasie wasz kolega atencjusz, gdy zrozumiał, że uni umarło i nie ma co złomować, zaczął robić eko i paczkowaliście u niego, tylko na mniejszą skalę i teraz Was boli, że ktoś miał więcej hajsu niż Wy i macie po zabawie Zresztą kto z Wami grał na jednym uni ten się w cyrku nie śmieje Ale nie płaczcie, że komuś nie należy się szacunek, gratulacje czy cokolwiek innego za takie starcie, tylko z tego powodu, że ktoś przypaczkował 10x więcej od Was, bo jesteście takie same paczkomaty, tylko że w wersji bieda, a dodatkowo pusherzy.
Edit: I weź Ty jeden z drugim wyjdź w końcu z jaskini i nauczcie się pisać po polsku, gdy chcecie dyskutować na forum, chyba że to choroba
Dobrze, że chociaż atencjusz siedzi spokojnie w pokeballu
-
Gratuluję starcia, cyferki ogromne. Niezależnie jak floty powstały takie starcia robią ogromne wrażenie.
Gratulować nie pogratuluję ale mogę wam życzyć przyjemnego przetopu bo jest co przetapiać
Śledź jaki ogejmowy prawilniak xDD On nie pogratuluje ale wiesz... miłego przetopu "". Normalnie się zapytaj czy możesz pograć pare godzin bez urlopu w uzgodnione dni (np. w środy) a nie świrujesz murana i oczka puszczasz na forum
Witam i zarazem żegnam
Dawno dawno temu zacząłem swoją przygodę na ogeju ... Jeszcze na starym wyglądzie i pamiętam że bez panckuf Byłem leszczem a zarazem może dalej jestem 😂 po bardzo długiej przerwie wróciłem do gry jeszcze przed era klasa, paczek itd na jajnika... Poznałem zajebista ekipę WSNR na czele z sandacz, Badi i Chujcem Wujcem który nie jednemu zalazł za skórę😂😂 Kolejna osoba był Siciliano i różne były nasze drogi Graliśmy razem na kilku uni i różne były nasze losy Potem poznałem kapsmik i Utrapieniec na Rosie Wszystkim z was dziękuję za wspólną grę i za to że mogłem się od was wszystkiego nauczyć w tej grze Obserwacji, klikania pztow, zawroconych stacji, obron, spadakow i różnych innych akcji Ale... Te czasy minęły .. nie ma już takich samych graczy jak kiedyś i trzeba się z tym wszystkim pogodzić ponieważ nastała era paczek Legalnego pushu Jeszcze na jajniku był słynny YaraMaYaWho czy jak mu tam byli gdzie po każdym złomie który dostawał jak hydra rosnal i rosnal ale jak skilla nie kupisz i oprócz kupionych starć nie potrafił nic więcej To samo na Rosie Lucek ze swoją słynna złota karta i cały ten dupny BOSS Potem było kilka kolejnych uni... Aż nastał czas na Atlas Z całą ekipą pozamiatlismy uni i z wielką ochotą czekaliśmy na fuzje Po fuzji trochę zamieszania zrobiliśmy ale nasze portfele są za cienkie... 😂 Każdy z nas swoją flotę zbudował że starć opartych na jakiejś tam finezji 😛 I jeżeli dziś ADG pod opisem w starciu pisze że obserwował Darka to chyba nie wie czym jest obserwacja😂 Jakiś czas temu dwa leniwce przeklikalby grubo porftel żeby ściągnąć mi dwa moony... I co znaleźli? Nic😂 A zaznaczę że cała noc sobie smacznie spałem... Ale oni do dziś nie ogarnęli dlaczego nic nie znaleźli😂 Dobra bo za dużo się rozpisalem...😄 Co do starcia... Nie wiem czy prawdziwe czy nie prawdziwe...Ile złotówek poszlo ale nie moja sprawa...Nikomu do portfela nie zaglądam😅Wiem tylko tyle że Benio nie jednej osobie na tym uni proponował kupno floty a resztę zostawię ocenie innym Dziwnym zbiegiem okoliczności Darek wrócił z urlopu dwa dni wcześniej niż wcześniej pisał. Druga rzecz po pierwszym złomie Darek napisał mi na priv że dostał gonga. Na pzcie leżał złom... Hmmm. Dzień wcześniej napisał do mnie że ma do wydanie około 2k paczek i nie wie co ma klikać... I tak, lognal zobaczył złom i zapiął urlop... Dziwne? Hmmmm... W erze paczkomatow kto nie klikał by reckow żeby się wyzbierać? No nic... Nie mnie to oceniać 😄 Na koniec... Mogę pogratulować że w życiu ustawiliscie się tak że może sobie pozwolić na wydanie grubych dziesiątek tysięcy złotych na internetowe cyferki😁 Zawsze znajdzie się paczkomat większy od innego paczkomat 😁 Ale wiem jedno ... SKILLA nie kupicie nigdy 😁 I obserwować to wy umiecie ale cyferki na swoich kontach bankowych jak znikają I tutaj na tym zakończę Czas się pożegnać i zakończyć ten cyrk OGEJM dawno zdechł i to starcie mnie tylko w tym utwierdziło CZAS POWIEDZIEC PASS! Miłego przetopu i z takimi flotami pokażcie teraz na co was stać Czekam na finezyjne akcje i pokażcie co umiecie klikać oprócz anty😄
Na koniec
HWNI I WSNR dzbany, mośki i inne gady
A Ty chłopie Ty normalny jesteś, że tyle naspamowałeś o sobie u kogoś pod ST i myślisz, że ktoś to będzie czytał? Co kogo obchodzi Twoje pożegnanie u kogoś pod ST atencjuszu
-
Graty. Ładne procenty tu się dzieją
-
Graty mordeczko!! Tak jak się można było spodziewać, siejesz pogrom na tym uni Stać Cię na większe, czekamy
-
Przeczytałem temat i nasuwa się myśl, że mogła to być fajna wojna dwóch albo nawet kilku średnich sojuszy, ale przyszły paczkomaty i musieli popsuć ludziom zabawę nawet tu
Jedziesz z nimi Deadpool_One
-
Za chwilę setka Fajnie to wygląda przy 5 ST Majsa
-
Ale wymiatasz... Majs by mógł się uczyć jak złomować Graty
-
Graty, jako jedyny coś tutaj działasz na uni. Majs kupił flotę, ale na skilla zabrakło i stoi nieużywana. Wystarczy wejść w ST i widać kto tu rozdaje karty na uni
-
Ale gamechanger! Graty
Ciekawe czy red w ogóle wie o tych starciach 😂
-
Nie sposób nie uronić łzy, gdy odchodzą tak zacne, legendarne postacie, które zapisały się w historii serwera. Bądź zdrów towarzyszu, niech pamięć o Tobie nigdy nie przeminie! Powodzenia
-
Graty starcia na miarę Twojego skilla
Chociaż uczciwe
-
Mega zysk i mega procent jak na to uni
-
ogame2022 nie bój się młody i lej tych noobów