Ładne rw ale nie wiem czy obrońca będzie szczęśliwy .
Posts by theneo24
-
-
Ładnie się bawicie miłego odpoczynku weekendowego.
-
-
-
Selene myśl pozytywnie efes będzie tańszy a przemieliło tylko mięso tak być powinno . Dla obu stron miłej odbudowy pod palmami
-
Przelicznik 2.5:1.5:1. oczywiście zapraszam.
-
Niekończąca się opowieść ;D który to już raz tego nie wiedzą nawet najstarsi Górale
-
No dajcie spokój macie grę za darmo bez reklam z czego to ma się utrzymać forum informatycy prąd serwery pomyślcie za nim napiszecie jakbyście mieli firmę to generalnie robi się ją po to żeby zarabiać więcej. W życiu masz z grubsza dwie drogi albo robisz na kogoś albo na siebie.
-
Ja dużo pokojowych expów wysyłam i leci w kierunku max zawsze ale trza czekać. Jestem zbieraczem. Na 68 i na Kalyke to samo miałem.
-
Ja chcę mieć x1
-
To nie było w tym układzie tylko obok. Ale dzięki za pomoc do zobaczenia jak będzie fuzja z Kalyke i wtedy będę grał swoim kontem jednym a nie na 2 nie mam ani czasu ani chęci. Konto do oddania :D.
O porażce zdecydowała oszczędność na efesie i nie puszczenie normalnego efesa czyli 23h godzinnej stacji.
-
13284 mt 23 825 dt Oddał dok a reszta zaraz się zezłomuje gdyby nie pewien urlop to by pewnie tylko pioniery mt i dt padły a tak syf gratisowy z expów odkrywcy większość przetopiłem wcześniej i sondy
Lekki myśliwiec: 7.939 Ciężki myśliwiec: 5.783 Krążownik: 2.156 Okręt wojenny: 588 Pionier: 4.860 no i tyle zostało
-
-
Ale osoby wierzące też są potrzebne dzięki nim możesz realizować swoje marzenia mini. Oby więcej takich Marzycieli :D. Obrońcy SZO bo nas mało.
-
Ładnie odwet zawsze na plus :D. A jeszcze łapiący się do st to już miód malina . Obrońcy szo bo nas mało :D.
-
-
NO PAIN NO GAIN
-
Technologia nadprzestrzenna: 19 theneo24 TWIERDZA
Qnick ale mój Ekstraktor deuteru: 41 theneo24 TWIERDZA to taki rekord z
-
Dzień dobry
Planeta 330/415 ((Planeta Antharasa nie ma jej w statach tak ma zabudowane 330 pól i 415 pól albo grubo albo wcale xD ))
-
Budynki (planeta):
Surowce:
Kopalnia kryształu: 39 theneo24 TWIERDZA
Ekstraktor deuteru: 41 theneo24 TWIERDZA
Magazyn kryształu: 23 theneo24 TWIERDZA