Posts by theneo24
-
-
Ślicznie ale właśnie sobie uświadomiłem że moje kopalnie są drogie i tylko jeden deu na 41 poziom bym za to postawił bo na nic innego by mnie nie było stać xD. tak czy siak Gratki a dla obrońcy Łopatki żeby się odbudował i na urlop nie zwiał :D.
-
-
-
Fizyka kwantowa to to rw nie było zwykły bfs którego spowodowało Historia z poranka. Ogólnie szczęśliwy bo ostatnie złe rw na Kalyke Tomex [USG] vs. theneo24 [TWIERDZA] ~ 14208.22% miałem 327 dni temu więc gitara.
Według Eko ze sklepu na największych magazynach strata mety to 3,93 dnia krysi 8,25 dnia a deu 2,79 dnia więc tylko krysi szkoda
a flota nie licząc dt części 1gs recków i kolonizatorów to expy zbieracza więc olewka poza dt i szkoda 1 miesiąca idlaczków
p.s.
gdyby nie akcja z ranka > bym miał chęci> to bym napisał ile mi brakuje mikro handel > i by 41 deu poszła
-
Prawda kole w oczy lol xD
Obrończy szo bo nas coraz mniej xD
-
Już nie będzie szo kolega kasacje odpalił i to koniec tej historii.
czyli GAME OVER baj baj Nobody powodzenia w Tibi i innych minecraftach xD
-
Nie ważne gdzie pójdziesz i tak cię dopadną jak nie będziesz się pilnował
-
ja tam znam raczej z dwucyfrowych uni ale to prawie to samo xD pytanie ile będzie osób jak skończy się przenoszenie w top200 chciałbym zostać xD
-
Najdroższa wylicytowana aukcja: 43.457.000.000 Najwyższa oferta: nowynick111
-
-
Ale zefir nie używa eko na tym jego gra polega ataki i expy kiedy może bez urlopu
-
Ładne stadko ubite może ciasne ale własne obrońcy szo bo nas mało. /// zefir musisz stopkę zmienić bo speed eco się zmieniło z (na uni x1x7) na (na uni x1x8) na 68
-
reaktor
-
-
Biedna Daguś nie dadzą pospać dla Daguś Szo. odbudowy MT / LDL / WR dasz radę
-
Tak czy siak St na idlaku to nie zbyt częsty temat szczególnie że stoi prawie miesiąc. Obrońcy można życzyć żeby miał płatną antymaterie niewykorzystaną.
-
-
O.I.O.M.
-
Komedia