masz rację, nie wiedziałem o tym to do 2028 się wyrobię.
Posts by Bobby
-
-
nie 6mld tylko 8,5 mld.
i nie do 2030 a do 2026 (168t, 4d ,13h) poczekam
-
Dziękuję Ci, za rozwiazanie mojego dylematu
-
Pogratulowałem tam to i pogratuluję tutaj gratuluję!!!
Byłem cały czas, ale discord pochłonął mnie bardziej niż zwykle
Każdy tutaj lubi cyferki, więc dopełniając dane zebrałem:
Kryształ: 3.305.128.042 Deuter: 1.455.828.859 i stocznia zapchana na 50 tygodni
reki podebrały 78 kk mety i krisa
Nie chciałem całej surki w aukcje ładować, bo jednak trafiony zostałem i nagroda się neleży. Klikałem w stoczni ile Internet dał
-
Brodaty to fajnie, że Cię nie uraziłem do następnego spotkania oby po drugiej stronie.
Rufus postaram się -
Od dwóch lat gramy trampkami pompowanymi przez T. nadprzestrzenną (+5% ładowności / poziom). Jak nie ściągnąłeś sobie aktualizacji, to pewnie tego nie wiesz. Są jeszcze klasy, ale ja gram bez, bo bez sensu. Tu jest link do wersji 7.0. Dałbym do kolejnej, czyli ostatniej 8.0, ale nie da się grać na 8 bez skilla z 7. Mam nadzieję, że pomogłem.
A Ty się jakoś poczułeś obrażony czy co? Bo strasznie srasz żarem...
-
Gratki w grze pożyczyłem, tak więc tutaj też coś naskrobię
Gratuluję wyczucia czasu
Już opowiadam jak to z mojej perspektywy było, żeby historią była pełna + odpowiem na pytania.
Flota miała wrócić o 16.50, a ja patrzę jest dopiero 16.30, to stwierdziłem mam czas. W pracy byłem i akurat się złożyła, że trzeba było zrobić pacjentce badanie myślałem, że się w 20 minut wyrobię. Jak się okazało zajęło to 40 minut, a ja na śmierć zapomniałem Wiecie jak to jest jak sobie człowiek nagle coś przypomnij, kawe wyplułem i pobiegłem zobaczyć te cyferki, a Tu patrzę znajoma ikonka w miejscu gdzie jest moon i gdzie powinna być flota. Klikam floty ni-ma, złomu ni-ma, ale 3,5 kkk sury jeszcze leży to szybko przeklinałem trochę dt i 2,5 kkk wróciło mi do kieszeni
Okazało się jak napisałem do Kijka że: ,,kikijiki15.03.2022 17:47:48
wiem wiem, nie spodziewalem sie, ze wejdzie "i tym sposobem zaskórniki mi zostały
Brodaty Bo tyle trampków mi było kiedyś potrzebne a potem jakoś dobrze mi się latało tą ilością i tak już zostało:)
Sondy to wymysł latania samymi sondami po idlakach
Ta śmieszna flota była używana do latania po idlakach/graczach z małą ilością obrony ,,są to resztki kiedyś postawione"
-
Nie mam pretensji do Ciebie i dziękuję bardzo
-
Hey, to ja teraz powiem jak to z mojej strony wyglądało. Zgłosiłem błąd bo wczoraj jak ustawiałem fs to miał DOLECIEĆ na 15 a nie 7. Zegar pokazywał mi 15h lotu.
Nie zdarza mi się, żeby flota sobie stała przez 3,5h niepilnowana.
Zapewne nic nie ugram ale wypowiem się w temacie co mnie dotyczy. Dlatego też tym razem nie pogratuluję.
-
Witam.
To ja wypowiem się w imieniu sojuszu [KARTEL] oto kilka naszych głosów. Są to screny z Komunikacji-->Wiadomości sojuszu:
https://ibb.co/X3XZ4tQ -
Pogratulowałem w grze pogratuluje tutaj
wyczucie perfekcyjne, można rzec ,,just in TIME" .
Miałem iść tylko po kawę, ale jak to bywa z kobietami naszymi potrafią nas zaciekawić i intrygować wróciłem po około13 min a tu dt poszły w piz...
szo będzie nawet bszo bo eko u mnie hula pełną parą