Tez mnie to zdziwiło. Myślę że albo powinno być 10kk deu albo 10k anty
Posts by zona_rolnika
-
-
U mnie akurat już ruszyło... Ale sojusznicy zgłaszają że im floty nie wracają...
-
dodatkowo ciężko wysłać misje stacjonuj. Raz na kilka prób się udaje a tak cały czas komunikat "serwer nie odpowiada". Że zbieraj jest to samo. 10 min próbowałam pozbierać pz przy swojej planecie aż w końcu się udało.... Ale te lagi to jest to co zawsze.... Blokada ataków bez żadnego ale jest konieczna
-
Dobrze że tylko kilkanaście sekund... Ja na powrót exp czekałam 12 minut.... Tzn przykład powinny wrócić 20:00:00 a pokazały się dopiero 20:12:00.... I to dalej trwa. Sojusznicy też zgłaszają.
Ruda działaj.
-
To jest już jakis stały system że po 2-3 dniach nagle serwery padają ? Możecie zacząć wprowadzać blokadę ataków bo tradycji stało się zadość i znów floty wisza a serwer laguje.
-
U mnie nic nie zniknęło, ale ... Mam tylko 9 ekspedycji wysłanych a pokazuje 18/18 slotów zajętych
Znany i stary bug....
-
Hmmm zaplachalam stocznie na 6 godzin i 40 minut. Skorzystałam ze złotego detroidu i .... Czas budowy się zmniejszył o te 6 godzin ale kolejka w stoczni dalej jest i ani jeden statek ze stoczni nie wyleciał....
Edit. Kilkukrotne wylogowanie i załapało ale dalej ta stocznia muli. Statki budują się w sekundę a pojawiają się w zakładce floty dopiero po kilku wylogowaniach albo kilku minutach ( nie wiem co spowodowało że statki się przywróciły czy to był czas czy te wylogowania)
-
Zakończ ekspedycje oraz odbierz przedmiot z importu także nie działa