To jest już jakis stały system że po 2-3 dniach nagle serwery padają ? Możecie zacząć wprowadzać blokadę ataków bo tradycji stało się zadość i znów floty wisza a serwer laguje.
Kolejne uni i ten sam problem
-
- Rozwiązane
- 8.5.0
- zona_rolnika
- Closed
-
-
Tak , floty wiszą , raporty opóźnione xxx czasu. Ukończenie budynków wisi. Serwer mieli jak zardzewiały młynek do pieprzu.
Jednym słowem : DRAMAT
Za chwilę ktoś napiszę że problem globalny , że zgłoszone itp itd.
-
Tak , floty wiszą , raporty opóźnione xxx czasu. Ukończenie budynków wisi. Serwer mieli jak zardzewiały młynek do pieprzu.
Jednym słowem : DRAMAT
Za chwilę ktoś napiszę że problem globalny , że zgłoszone itp itd.
-
Potwierdzam. Lagi kilkunastosekundowe, co najmniej (uni Dione)
Przydała by się chociaż jakaś informacja od adminów, że jest problem, bo traciłem czas sprawdzając przeglądarkę, kukizy itp.Niepoważne to jest. Od strony tzw. "User Experience" - słabo.
-
-
dodatkowo ciężko wysłać misje stacjonuj. Raz na kilka prób się udaje a tak cały czas komunikat "serwer nie odpowiada". Że zbieraj jest to samo. 10 min próbowałam pozbierać pz przy swojej planecie aż w końcu się udało.... Ale te lagi to jest to co zawsze.... Blokada ataków bez żadnego ale jest konieczna
-
u mnie to samo a w pewnym momencie pokazywało flota 5/12 expy 5/5 a na podglądzie brak floty i bądź tu mądry kiedy ta flota wróci
-
U mnie akurat już ruszyło... Ale sojusznicy zgłaszają że im floty nie wracają...
-
Według informacji jakie otrzymaliśmy serwer działa płynnie. W razie jakichkolwiek dalszych problemów prosimy o informację.