otoz ma bo Smoki odpisala ze wina lezy po mojej stronie ze internet mi niby nie dzialal a nie problem z serwerem . Pozwole sobie tez zauwazyc ze gdy jest to wina internetu wyskakuje zupelnie inny komunikat na stronce nie chce Cie uswiadamiac czym sie zajmuje ale mam pojecie co sie dzieje tutaj , lagi sa i bledy bo kod jest zle napisany zeby wykonac szpiekowanie serwer musi wyslac kod calej strony a nie danego elementu 3100 linijek kodu i jak to ma chodzic poprawnie ,,, az glowa boli .. w zasadzie nie dziwie sie tym co uzywaja botow i innych wspomagaczy bo jezeli laduja antymaterie to by tylko tracili kase bez sensownie gdyz moli by flote stracic nie z wlasnej winy .
ps aby pozbyc sie botow wystarczylo by czesciej wymuszac ogowanie jak w wypadku restartu serwera badz wprowadzc alert w kodzie by wywalalo gracza i wymuszalo lgoowanie gdy zbyt dlugo gra i ma podejrzane aktywnosci
Minąłeś się z powołaniem. 3100 linijek kodu i jak to ma chodzić poprawnie ?
- Otóż powinieneś zacząć od analizy kodu ( bodźców ) , które odpowiadają za poprawność funkcjonowania styków w Twojej przemądrzałej " Kopule " . Gdyż choćby sama składnia Twoich wypocin razi znacząco.
Więc taka mała rada. Gdy twierdzisz że jesteś takim Specjalistą " Ą , Ę " , wszechwiedzącym w temacie tej Gry ( co wnioskować można po treści Twoich wypowiedzi ) , po prostu oszczędź sobie wstydu i nie rób z Siebie gorszego " pajaca i hipokryty " niż ma to miejsce
Zamiast zrzędzić jak " stara baba " - po prostu graj graj graj.
@ co do poprawnego funkcjonowania gry ( oczywiście jest dużo zastrzeżeń )