Czy tylko ja mam wrażenie, że ze starego forum na nowe przeszła głównie sama upośledzona dzieciarnia?
Dlaczego od razu nie podadzą info, że w Polsce będzie wtedy a wtedy?
Bo nie ma planu.
To, że ty czegoś nie rozumiesz (a nie rozumiesz wielu rzeczy), nie oznacza że tego czegoś zrozumieć się nie da. Nie chcę bronić "programistów" GF, bo na studiach ludzie lepiej programują, ale akurat w przypadku dużego przedsięwzięcia informatycznego jakim jest fuzja nie sposób podać dokładnego harmonogramu jeśli zamierza się zachować jakąkolwiek jakość wykonanej pracy. Programowanie to nie to samo co przygotowanie sobie śniadania na które to można zarezerwować stałą ilość czasu w swoim harmonogramie dnia. Drugą sprawą jest to że wszyscy na tym forum dobrze wiedzą, że polski team jedynie przekazuje to, o czym góra sama ich poinformuje. Jaki więc oni mają wpływ na ewentualne opóźnienia, czy nieścisłości w przekazach? Przecież oni tych komunikatów nie tworzą, więc skąd te do nich pretensje? Macie ciężkie życie i szukacie sobie kogoś na kim można się anonimowo wyżyć w Internecie? Wygląda to komicznie i co najmniej żałośnie. Ogarnijcie się ludzie i dorośnijcie. Jeśli chcecie być bliżej GF to piszcie na angielskim forum.