Gratulacje no i życzę kolejnych.
Podpisano.
Leń z Avalon.
Gratulacje no i życzę kolejnych.
Podpisano.
Leń z Avalon.
Przepraszam jeśli już gdzieś padło wyjaśnienie, ale nie mogę się dokopać... co oprócz poziomu badań "Międzygalaktyczni Posłańcy" ma wpływ na prędkość tych misji? Jaki z napędów z regularnych badań jest do tego liczony? Nie mogę rozkminić bo wymieniłem sobie kilka badań Posłańców na inne przez co bonus spadł do 20% a i tak mam szybsze te misje w porównaniu do innego gracza który ma ponad 100% naklikane Posłańców. Będę wdzięczny za odpowiedź - jakim napędem latają te misje ?
Pozdrawiam
paler
Powód edycji: przemyślałem sprawę i chyba tutaj zadziałało zbierane % doświadczenia i to się przełożyło na prędkość, a nie żadne napędy. Tak mniemam.
Powód 2 edycji: na impulsie latają
zawsze będę podziwiał flociarzom tego ich szperactwa i szukania... masz Pan talent w szukaniu perełek.... życzę kolejnych!
gratulacje... aktywności ostatnio przyniosła efekty gratulacje.
koparce SzO mimo że komornik
jeszcze tylko muszę dopisać bo zerknąłem na cyferki... matko i córko! Gdzie Ty to pomieścisz??!
gratulacje Ty nasz ptysiu miętowy
Wielkie gratulacje! Tym bardziej miło, że ze współplemieńcami udało się wspólnie starcie wygrać.
Przykre, że GF tak popsuło tą grę na siłę, ale gramy z tymi samymi błędami wszyscy, więc skupiam się tylko na podbiciu zwycięskiej potyczki.
Pozdrawiam.
Coś znowu drgnęło w sojuszu
Trzymam kciuki za kolejne!
Obrońcy oczywiście SzO.
Widzę, że tak żeby nie pordzewiało wszystko... tyż piknie...
Obrońcy
Leniuszki pozdrawiają SWAT
Gratulacje... czyli jednak zabiłeś nudę
Obrońcy
S.W.A.T. znów na posterunku
gratulacje kolejnego polowania... cieszy każdy raport... nie zatrzymuj się!
obrońcy
pod jedynie słuszną banderą w końcu ponownie
pozdrawia
leniuch.
No i podbijam post:
gratki za polowanie i obrońcy
Leniuchy z Avalonu pozdrawiają również
Generalo - SzO
Gratulacje obrony. Trochę jeszcze gęsi lata u łowcy, a więc życzę następnych dostaw
Pozdrawiam.
Pięknie nie próżnujesz... pozdrawiam i gratki oczywiście!
SzO dla zezłomowanego.
Obrońcy
Długo już czekaliśmy na debiut na nowym forum Panie CiX... a wystarczył impuls by falangi skierowane były tam gdzie trzeba no i szczęście. Byle więcej udanych lotów!
Gratki Avalon!
Panie SWAT - szacun z osiągnięcia zamierzonego celu - Komornik w reckach... Robisz nam tutaj niezły PR. Pozdrowienia dla reszty Avalon-u.
Obrońcy oczywiście
Gratulacje i niech Ci zapał nie minie pozdrowienie od jednego z leniów
Brawo Ty!
Obrońcy SzO ... żeby znów pojawił się w RW Avalon
Ważne że statki nie rdzewieją w hangarach gratki kolejnego RW z Avalon-em po właściwej stronie.