Gratulacje
no i życzę kolejnych.
Podpisano.
Leń z Avalon.
Gratulacje
no i życzę kolejnych.
Podpisano.
Leń z Avalon.
Przepraszam jeśli już gdzieś padło wyjaśnienie, ale nie mogę się dokopać... co oprócz poziomu badań "Międzygalaktyczni Posłańcy" ma wpływ na prędkość tych misji? Jaki z napędów z regularnych badań jest do tego liczony? Nie mogę rozkminić bo wymieniłem sobie kilka badań Posłańców na inne przez co bonus spadł do 20% a i tak mam szybsze te misje w porównaniu do innego gracza który ma ponad 100% naklikane Posłańców. Będę wdzięczny za odpowiedź - jakim napędem latają te misje ?
Pozdrawiam
paler
Powód edycji: przemyślałem sprawę i chyba tutaj zadziałało zbierane % doświadczenia i to się przełożyło na prędkość, a nie żadne napędy. Tak mniemam.
Powód 2 edycji: na impulsie latają
zawsze będę podziwiał flociarzom tego ich szperactwa i szukania... masz Pan talent w szukaniu perełek.... życzę kolejnych!
gratulacje... aktywności ostatnio przyniosła efekty
gratulacje.
koparce SzO mimo że komornik ![]()
jeszcze tylko muszę dopisać bo zerknąłem na cyferki... matko i córko! Gdzie Ty to pomieścisz??! ![]()
gratulacje Ty nasz ptysiu miętowy ![]()
Wielkie gratulacje! Tym bardziej miło, że ze współplemieńcami udało się wspólnie starcie wygrać.
Przykre, że GF tak popsuło tą grę na siłę, ale gramy z tymi samymi błędami wszyscy, więc skupiam się tylko na podbiciu zwycięskiej potyczki.
Pozdrawiam.
Coś znowu drgnęło w sojuszu ![]()
Trzymam kciuki za kolejne!
Obrońcy oczywiście SzO.
Widzę, że tak żeby nie pordzewiało wszystko... tyż piknie...![]()
Obrońcy ![]()
Leniuszki pozdrawiają SWAT
![]()
Gratulacje...
czyli jednak zabiłeś nudę 
Obrońcy ![]()
S.W.A.T. znów na posterunku ![]()
gratulacje kolejnego polowania... cieszy każdy raport... nie zatrzymuj się!
obrońcy ![]()
pod jedynie słuszną banderą w końcu ponownie ![]()
pozdrawia
leniuch.
No i podbijam post:
gratki za polowanie
i obrońcy ![]()
Leniuchy z Avalonu pozdrawiają również ![]()
Generalo - SzO ![]()
Gratulacje obrony. Trochę jeszcze gęsi lata u łowcy, a więc życzę następnych dostaw ![]()
Pozdrawiam.
Pięknie
nie próżnujesz... pozdrawiam i gratki oczywiście!
SzO dla zezłomowanego.
Obrońcy ![]()
Długo już czekaliśmy na debiut na nowym forum Panie CiX... a wystarczył impuls by falangi skierowane były tam gdzie trzeba no i szczęście. Byle więcej udanych lotów!
Gratki Avalon!
Panie SWAT - szacun z osiągnięcia zamierzonego celu - Komornik w reckach... Robisz nam tutaj niezły PR. Pozdrowienia dla reszty Avalon-u.
Obrońcy oczywiście ![]()
Gratulacje i niech Ci zapał nie minie
pozdrowienie od jednego z leniów ![]()
Brawo Ty!
Obrońcy SzO ... żeby znów pojawił się w RW Avalon ![]()
Ważne że statki nie rdzewieją w hangarach
gratki kolejnego RW z Avalon-em po właściwej stronie.