Co masz dokładnie na myśli? Team układa plan fuzji.
Posts by Ruda
-
-
SowiaK proszę o zmianę języka rw na język polski.
-
Próg dla Kalyke w tej edycji to 500%.
-
Taki był zamysł

-
Gangster z Afryki musisz podać swoją flotę

Próg dla Himalii w tej edycji wynosi: 500%
-
Nie przeniosłam jeszcze wszystkich ACS

-
Po drugie forum spolszczone tylko połowicznie, dużo rzeczy jest po angielsku.Nie da rady tego zrobić, aby wszystko było po polsku? Dbajcie o nasz język

Nawet mniej niż pół, polskie nazewnictwo mają opcje które zostały przez nas dodane.
Co do reszty myślę że niedługo pojawi się polska wersja, wczoraj skończyliśmy je tłumaczyć.
-
Zgłoś sprawę do Supportu
takie działanie może zostać uznane jako utrudnienie gry. -
Chcę tylko przypomnieć że plan jest ustalony i nie będzie zmieniany.

I zapominasz, że na x1 mamy różne debrisy... Już widzę entuzjazm graczy z 0,7 którzy będą mieli przejść na 0,4 lub 0,3.
-
3b. W przypadku niszczenia księżyców progi rw nie mają zastosowania. Każde zniszczenie księżyca będzie zaliczane do wyniku rozgrywki - o ile dopełnione zostaną wszelkie warunki formalne, o których mowa w niniejszych Zasadach.
Jest o tym wpis w Zasadach

-
Art będzie w poniedziałek
Teamowcy gdy są nieobecni mają wpisaną datę w profilu. -
Próg dla Xanthus w tej edycji wynosi 800%.
-
Próg dla Octans wynosi 300%.
-
Próg dla Galatei w tej edycji to 600%.
-
wojna
-
Szkoda tej floty buleonie, ale masz już sporą wprawę w odbudowach więc i tym razem pójdzie raz dwa

Agresorowi graty zysku, 70 baniek piechotą nie chodzi.

-
-
-
Jak już pisałam w jednym temacie, maksymalna prędkość ekonomii przy zmianach ustawień to x8.
-
Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uOctans.
Kandydatury przyjmujemy do 31.03. 20:00.
Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego.
Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia:Nick:
Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd):
Częstotliwość aktualizacji:
Przykład kolorystyczny rekordu:Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogłyby wyglądać przyszłe rekordy.
Czas start!