Herb należał do Duncana Wysokiego, był on lordem dowódcą Gwardii Królewskiej podczas panowania króla Aegona V Targaryena
Posts by Ruda
-
-
Miało nawet 3.
Taki biały od którego dostawało się długotrwałej ślepoty
-
Na nowym forum znajdują się uniwersa która są po fuzji i te które nie były w niej brane pod uwagę.
Działy pojawią po zakończeniu procesu fuzji uniwersów.
-
Jeżeli rezygnujesz, to drużyna może szukać za Ciebie zastępstwa pamiętając ze nowa osoba musi mieć podobną wartość floty do Twojej.
-
W związku z zaatakowaniem członka drużyny gracz Gangster z Afryki zostaje wydalony z projektu S&D.
-
Pierwsze podliczenie > S&D Universum Galatea Edycja 1 [29.03.2021-29.04.2021]
W razie błędów proszę o informację na pw.
-
LordOfLights proszę o skasowanie z nagłówków slow "dnia" > klik i klik
-
zaliczam, zadajesz Virus
-
tak jest, zadajesz Virus
-
Na którym piętrze mieli swój pokój Fred i George?
-
Kto zniszczył Harrenhal?
-
Pierwsze podliczenie > S&D Universum Kalyke Edycja 1 [29.03.2021-29.04.2021]
Gdyby pojawił się jakiś błąd proszę o info na pw.
-
Pierwsze podliczenie gotowe > S&D Universum Himalia Edycja 1 [29.03.2021-29.04.2021]
Gdyby wkradł się jakiś błąd proszę o pw lub wiadomość na Discordzie
-
Ten sam, tylko z ACS każdy rozlicza się oddzielnie.
-
Dwóch graczy z mojego teamu naruszyło zasady SaD
Rada S&D zdecydowała nie podejmować żadnych działań w kierunku graczy uczestniczących w tym starciu.
W związku z okolicznościami powstania rw nie zostanie zaliczone w rozgrywce.
-
Proszę o poprawienie rabunku w RW, podany nie jest zgodny z prawdą.
Bawienie się w moderatora również jest na Forum zakazane, więc proszę o zmianę opisu ST DZIK.
Jeżeli ktoś jest chętny moderować Forum, zapraszam do złożenia podania.
-
Ja uważam, że jeżeli ktoś ma stare screeny (a jak wiemy bywały osoby które nie żałowały surowca) to warto takie wpisy wstawić nawet jako ciekawostkę
-
Zapewne twoje lizanie bunego nie ma kompletnie żadnego związku z tym że tr owe melepety próbują was bronić a ty tylko do nich uderzacie byle złoma nie dostać , żałosne to , więc nie wypowiadaj się młody i naucz się zawracać flotę przed spadkiem w tedy pogadamy
Z Kickim znamy się z innego uni Ja bym wręcz odbił piłeczkę w stronę NFZtowych czokonosków
Szymek pospawaj kilka latajek, pokaż jak pro player lata! Mnie ciekawi ile paliwka, anty poszło przez ostatnie dwa dni
Ruda wakat Jak tam z decyzją?Sprawa jest w toku, zaczyna się okres przedświąteczny zobowiązania zawodowe też muszę wypełnić.
-
Informacja pojawiła się dzisiaj > Przedmioty z dodatkowymi slotami na flotę lub ekspedycje już w sklepie! 01.04.2021
-
Sprawa została zgłoszona Radzie S&D i zostanie szczegółowo przeanalizowana.