Gratki piękny % przetapiaj na kolejne statki Pradator a tobie odbudowy byś sie wzioł coś troche a nie całą sure na licytacji tracisz
Posts by MarCinek
-
-
Graty Incek ładny wlocik i oby więcej takich % obróńcy
-
No Frank_Black piekny wlocik % godny podziwu top sosik na statki i wiecej wlotow takich ci życzę pozdro obrońcy szo
-
Franek nie zwalnia widać obrońcy
-
No cóż, orkan mnie pokonał, a agresor to wykorzystał.
12 godzin bez prądu, nawet sieć komórkowa padła więc telefon na nic się zdał w tej sytuacji.
Bywa, to tylko transport - luzik.
Ja jestem z tego samego województwa faktycznie sam bylem bez prądu 3 dni a z zasięgiem było kiepsko to fakt ja tam byłem na urlopie wiec bez problemu niema co sie przejmować masz eko to w 3 dni postawisz ;p No Agresorowi gratki wyczucia momentu bo wiadomo zysk jest bardzo ładny
-
Graty Frank robisz robote
-
No nieraz i tak bywa Jurek głowa do góry dużo nie straciłeś , odbudujesz sie migiem graty agresorowi a tobie Jerzy szybkiej odbudowy
-
Ruda no rozumiem , to moze byc te x3 flot i ładownosc sond ? jeśli chodzi o mnie nie wiem co na to reszta a najlepiej zrobic ankiete i by wiekszość mogła podzielić swoją opinie czy chcą zwiększenia prędkosci i ładownosci sond prosimy o ankiete tak będzie dla wszystkich najlepiej
-
ok widze ze nic tu nie wskóramy dlaczego na Quasar co chwile im zmieniacie ? napisali o zmiane i widze ze dostaną ankiete
-
Ruda skoro nie da rady zrobić x10 eko to może jest szansa na x9 eko zawsze to coś , x3 flot i ładowność sond ? na Quasar mają x10 eko myślałem że mamy szanse ale ok powiedz czy jest szansa na to co wyżej zaproponowałem ? x9 eko x3 flot , ładowność sond ?
-
owszem też jestem za ładownością sond
-
-
umnie tak samo problem na dorado w lobby z rankingiem czekam ogolnie juz 0,5 roku fajnie by było gdyby ktos to naprawił Ruda ?
-
a co myśliscie o połączeniu dorado z Yildun , Wenz ?? bo ogólnie ciężko cokolwiek jest połączyć sprawiedliwie z naszym unim bo parametrami i różnicą w starcie byliśmy no nie wiem to tylko moja sugestia co wy sądzicie o tym połączeniu ?
-
dobra robota czujnie , szybko
-
normalnie koksu z ciebie
-
Graty pany fajne starcie Leo ciśnij dalej
-
Ruda raczej to by było nie sprawiedliwe gdyby połączyli resztę uni na Libre gdzie te uni istnieje 2096 dni a przykładowo Dorado uni ma o połowe mniej, czy mimo wszystko jest taka możliwość połączenia? Czy raczej ktoś nad tym czuwa i będzie łączył uniwersa o podobnym czasie startu i parametrach? Tak żeby to miało ręce i nogi pozdrawiam 😊😊😊
-
Heh no i nie dali sie jurkowi odbudować do końca i już znowu zapolowali ;p a jurkowi
-
no całkiem niezły zysk Czapel nieraz tak bywa co zrobisz , szybkiej odbudowy dt-kow