Zmiana parametrów universum part2
-
-
jestem za ankieta
-
ooo to by było cos:) oczywiście jestem za ankietą:) ja bym jeszcze dodał ładowność sond i wtedy mamy uni marzenie, tylko graczy brak:)
-
Popieram! Ładowność sond też byłaby ok:)
-
owszem też jestem za ładownością sond
-
tez jestem za
-
Nie ma możliwości podniesienia eco do x10
-
Führer OGAME PL.
PROSIMY O ZGARNIECIE WSZYSTKICH UNII W TRZY KOTŁY DO WYBORU
DANIE EKONOMOM EKO 500+
LOTNIKOM PRĘDKOŚĆ X MILIONODKRYWCOM SKASOWANIE CZARNEJ DZIURY
I JABADABA DU
z poważaniem
aleks
-
-
Popieram eko x9, ładowność sond ale prędkość flo już nie
-
Quasar ma takie eco, bo to parametr który obowiązywał od początku i nie jest możliwy do ustawienia na innych uniwersach.
Max eco obecnie do podniesienia to x8.
-
ok widze ze nic tu nie wskóramy dlaczego na Quasar co chwile im zmieniacie ? napisali o zmiane i widze ze dostaną ankiete
-
Chyba się nie rozumiemy, otrzymaliście ankietę jakiś czas temu i ekonomia wraz z badaniami została podniesiona do maksymalnych wartości jakie obecnie obowiązują w grze.
Quasar jest zupełnie innym uni, bo tylko na tym serwerze dostępna jest taka konfiguracja. Nie ma możliwości zmiany tego i są do odgórne decyzje od GF.
Natomiast jeżeli chcesz zmieniać inne parametry, mamy debris, możemy rozdzielić prędkości flot czy aktywować ładowność sond szpiegowskich.
-
Poproszę o ankietę.
-
-
na bezrybiu i rak nieborak, to ankieta mile widziana w temacie flot i ewentualnie sond:)
i najważniejsze jeszcze, ^^ Szczęśliwego Nowego Roku i Spełnienia Marzeń dla Wszystkich bez wyjątków
-
zwiekszeniu predkosci floty to nie ale reszta jak najbardziej. gram raczej hobbystycznie i czasami mając swoje sprawy prywatne na głowie zapominam o ogame i wtedy mam szanse ze flota wolno sie porusza
Chyba bardziej był bym za połączaniem kilku wymarłych uni w jedno bo faktycznie 10 osob gra tylko...
-
jestem za!
-
Ankieta została wysłana do Was w grze.
-
Większość z Was zagłosowała, że nie chce ładowności sond szpiegowskich, tak więc nie wprowadzamy zmian.